QUOTE(Zavioji @ 2010 02 04, 15:53)
Sveikos,
perskaičiau visą temą, įdomių dalykėlių sužinojau. Šiemet man bus pirmi daržininkystės metai, tai šiek tiek neramu kaip seksis. Sėklų jau dabar turiu daug ir įvairių, o kiek dar noriu prisipirkti, tai net pačiai baisu Čia gal tik pirmus metus toks azartas buna ?
Aš sodinsiu tik tai, ko neaugina tėvai (nes jų derliaus ir mums per vasarą ir žiemą pakanka). Bandysiu sodinti įvairių daržovių , prieskonių, bet po ne daug. Jei nerasiu kokios info internete - kreipsiuosi į jus
Lyg niekas nerašė, ar, pvz., gražgarstės auga be problemų?
Ar kuri bandėte auginti žieminius juoduosius ridikus ir kaip jie laikosi per žiemą?
perskaičiau visą temą, įdomių dalykėlių sužinojau. Šiemet man bus pirmi daržininkystės metai, tai šiek tiek neramu kaip seksis. Sėklų jau dabar turiu daug ir įvairių, o kiek dar noriu prisipirkti, tai net pačiai baisu Čia gal tik pirmus metus toks azartas buna ?
Aš sodinsiu tik tai, ko neaugina tėvai (nes jų derliaus ir mums per vasarą ir žiemą pakanka). Bandysiu sodinti įvairių daržovių , prieskonių, bet po ne daug. Jei nerasiu kokios info internete - kreipsiuosi į jus
Lyg niekas nerašė, ar, pvz., gražgarstės auga be problemų?
Ar kuri bandėte auginti žieminius juoduosius ridikus ir kaip jie laikosi per žiemą?
Galiu užtikrinti - azartas tik didėja Kiekvieną žiemą vis sunkiau ištvert, nes lauki kol į savo daržus galėsi pulti Aš jau šimtus planų susidariau kiek ko auginsiu, susibraižiau kuriose vietose ką sodinsiu pagal visas sėjomainas ir t.t. Na žodžiu - viskas ir sukasi apie sodus visus metus Ir dar kuriu internetinę parduotuvę sodininkams Jau maniakė visai esu
Kitą savaitę planuoju atidarymą daryt, jei nebus nenumatytų kliūčių, tai būtinai ir čia pasigirsiu Bus labai įdomu išgirsti nuomones ir pastabas.
O va dėl agurkų veislių, tai aš pernai auginau Motiva ir man labai patiko. Labai derlinga buvo (auginau šiltnamy) ir ilgai derėjo. Ir dar aš juos nuskintus maiše sandėliuke po kelias dienas laikydavau, kol atrasdavau laiko sukonservuot, tai žinokit net nesuvysdavo! Aišku sandėliukas gan vėsus buvo. Bet vis tiek nustebino Tai va, tikrai rekomenduoju