QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 20, 21:51)
aš šiandien irgi vos ne plikai apskabiau pomidorus
valgome dumplainius, labai skanūs
Šiaip tai įdomu, bet kažkada skaičiau, kad vienai pomidorų kekei reikalingas bent vienas lapas, nu per lapus gi jie kvėpuoja, dar kažkaip ir patį pomidorą maitina (deja su botanika pas mane silpnai). O ne perseniausiai skaičiau, kad minimimum 15 lapų turi likti.
Šiaip aš irgi apskabau, visus negražius lapus, ir gan drąsiai apgeniu viską iki apatinės pomidorų kekės, visada viskas tvarkoj. Bet taip drastiškai tai
Pasidalinkit mergaitės kaip tie Jūsų pomidorai pliki laikosi? Šiaip tikrai nieko nenoriu supeikti ir užgauti, tiesiog labai įdomu...
Stasele, mes tai svogūnus kur ant saulės po pastoge pažeriam ir džiovinam, kurie lieka storakakliai tuos greit vartojam, o kurie normaliai sudžiūsta - žiemai. O vienais metais nusipirkau tokių baltais lukštais svogūnų, tai vat jie pasirodė visiškai netinkami ilgesniam laikymui (kaip ir raudonais lukštais).