Labas, siandien buvau SIMONOJ, kirpausi pas STEISE.
Ka galiu pasakyt, pats kirpimas yra tikrai labai geras, kirpo ilgai ir susiuasius is bet kurios puses, plaukai vel sukrenta kaio jiems reikia. Tik man paciai si sukuosena kazko Nors vyras sake, gerai. dar ziuresiu, kai issiplausiu galva. Dar antakius pasidaziau Uz viska mokejau 70 lt.
QUOTE(Malena @ 2007 11 24, 12:49)
Net keista kad kainos tame paciame salone tiek svyruoja.Tikriausiai pas savo kirpeja jau nebegrysite?
Vat ir aš labai nustebus likau, bet aišku - patenkinta, nes rezultatas puikus, va jau pora savaitėlių, o plaukučiai gražiai krenta ir tvarkyti lengva. Kaina mažesnė, manau todėl, kad ji ten nauja, praeis laiko, jaučiu ir pas ją bus tas pats . O aš tuo metu bandysiu pasinaudot
Na o dėl savo kirpėjos, tai jau apgalvojau, nes jaučiuosi kaip persimetėle . Kai jau norėsiu pasigražint, vėl skambinsiu eksprontu ir, jei mano kirpėjos reiks laukt kelias savaites, tai užsirašysiu pas Agnę. Dabar prasidės gražinimosi marotonas...
QUOTE(edre @ 2007 11 23, 17:10)
O as issiploviau galva po Tomo kirpimo ir zodziu neatsiimu, tikrai puikus kirpimas.
O tai mano pagrindinis pageidavimas. Rekomenduoju
O tai mano pagrindinis pageidavimas. Rekomenduoju
kazin, pries kiek laiko reikia uzsirasyti pas Toma? po tiek geru atsiliepimu ir as noriu
gal kas galite rekomenduoti ar pakritikuoti "Laimos salona"? jis yra santariskese. kiek zinau ten anksciau kirpdavosi Mikelkeviciute, nes remdavo "nuo iki", dar Cereskiene. tik girdejau, kad jau eiles ir kainos bet noriu atsiliepimu labai gal kas ka girdejote, pasidalinkite, aciu
QUOTE(agnuta @ 2007 11 26, 14:39)
kazin, pries kiek laiko reikia uzsirasyti pas Toma? po tiek geru atsiliepimu ir as noriu
Tokiu eiliu kaip pas Rimdziu kol kas nera, bet jei visos tokiu tempu is sm eis tai ir pas ji bus nemazos eiles
QUOTE(greatux @ 2007 11 27, 11:35)
Sveikos,
Noriu paklausti apie Rimdziu. Kokiam salone jis dirba ir kaip pas ji butu galima uzsirasyti? Gal kas zinot kontakta jo?
Jau n metu kerpuosi pas viena kirpeja, tai manu butu pravartu pasiivairinti, kad matytusi puikus rezultatai
Noriu paklausti apie Rimdziu. Kokiam salone jis dirba ir kaip pas ji butu galima uzsirasyti? Gal kas zinot kontakta jo?
Jau n metu kerpuosi pas viena kirpeja, tai manu butu pravartu pasiivairinti, kad matytusi puikus rezultatai
Jis dirba Grand figaro salone Gedimino 9 tel..2120691 puikus meistras patikėk pas jį lankausi tai
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 27, 12:50)
Jis dirba Grand figaro salone Gedimino 9 tel..2120691 puikus meistras patikėk pas jį lankausi tai
Dekui, Lina444
QUOTE(greatux @ 2007 11 27, 13:48)
Dekui, Lina444
Nėra už ką kad tik padėtų ir patiktų
QUOTE(daiva_z @ 2007 11 24, 19:26)
Labas, siandien buvau SIMONOJ, kirpausi pas STEISE.
Ka galiu pasakyt, pats kirpimas yra tikrai labai geras, kirpo ilgai ir susiuasius is bet kurios puses, plaukai vel sukrenta kaio jiems reikia. Tik man paciai si sukuosena kazko Nors vyras sake, gerai. dar ziuresiu, kai issiplausiu galva. Dar antakius pasidaziau Uz viska mokejau 70 lt.
SIMONA ir tik SIMONA kiek buvau kitose tai diena ir naktis (tikiuosi tu cia apie simona pasilaiciuose?)
prisiliecia prie plauku ir viska zino kaip elgtis kaip kirpti ir nera kaip kitose sukuosena iki pirmo plovimo bet ir po 3ju men plaukai kaip ka tik pakirpti sukuosena kokia beprotiska butu laikosi as kerpuosi jau 2 metai tik pas RUSLANA
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.