QUOTE(baggio @ 2007 11 10, 23:43)
Dziaugiuosi del taves
Gal gali placiau pakomentuoti ka su tavim padare? Labai smalsu
O kokiais dazais "simonoj" padaze? Aciu
paskutini karta kai buvau pas Olga kirptis, tai buvau apsikirpusi pazeminta kare (man tiko idealiai), bet as vis svajojau atsiauginti plaukus, tai visa vasara iki dabar auginau po to (nes nu taip norejau ilgu plauku
).. ir kaip zinia, as neturiu kantrybes labai, tai sumasciau apsikirpt ir ne tai kad toliau auginimui tiktu, bet, taip kad matytusi kad kirpausi
taigi, buvau atsiauginus plaukus siek tiek ilgesnius negu iki peciu, o dabar as tik su plaukais, kuriu ilgis iki kaklo
pasakiau Olgai, kad man patinka grieztesni kirpimai, nes as nemegstu isplonintu plauku galu, tai mes gal pusvalandi taremes, ziurejom zurnalus, derinom man sukuosena
apkirpo paprastai trumpai (ivardinciau kaip trumpa tiesia kare) ir grieztus kirpcius (anksciau nesiojau kirpcius sukuojamus ant sono), kazkaip visada maniau, kad man netinka tokie kirpciai, bet pasirodo dar geriau su tokiais atrodau, negu anksciau nesiodavau
daug kas sako kad as turiu siek tiek japonisku bruozu (nors as pati tai taip nepasakyciau, na bet gal kitiems taip atrodo)
tai dabar dar labiau jie isryskejo
o plaukus nudaze man tamsiai ruda spalva su raudonu atspalviu (ar ten vario atspalvis), o pries tai buvau sviesiai rudais smelio.. derinom man spalva prie veido odos spalvos ir prie akiu
tai dabar super, issiryskino bruozai, neatrodau taip blankiai kaip pries tai buvau..
o naudoja Simonoj tai Goldwell dazus.. ziuresim kaip laikysis spalva
nes pirma kart daziau su siais dazais..
dar paprasiau Olgos, kad pakomentuotu mano plauku stovi
tai sake labai geri plaukai, nenutriuse, neissauseje, stori
sake gerai priziuriu
nors as pati kazkaip manydavau, kad gal as jiems per mazai demesio skiriu
tai tiek atrodo