QUOTE(jalina @ 2007 10 06, 13:37)
As daziausi pas Ieva. Padare tikrai gerai Daze su augaliniais dazais, kuriuos sumaise kita moteris pagal Ievos nurodymus. Tikrai labai fainas atspalvis buvo, gaila, kad nubluko Bet kirpimas man jos nelabai patiko, nes nieko ypatingo nepadare.. Kita sestadieni varysiu bandyt Tomuko is Davines..
Na ir kaip Tomukas?? kaip jis laikosi? sake, kad neseniai grizes is kursu Italijoj Kaip apkirpo? ar patenkinta? nes as vis eidavau pas ji ir vel ruosiuosi, bet dbr, kiek girdejau, pabrangino, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(aelituke @ 2007 10 02, 11:46)
dar mane domintu Davines grozio salonas? gal ka girdejot? pas ka ten geriausiai kirptis ir dazytis?
Na, as pas Tomuka einu laaabai jis man aptinka ir jo darbas, ir jis pats
Papildyta:
QUOTE(kristipol @ 2007 09 12, 17:08)
gal kas turi atsiliepimu apie Davines grozio salona?? Ieskau kazko pigesnio nei 100 lt uz kirpima, ten kainos man tinka, bet idomo ar kokybe gera..
gerai gerai ten man patinka ir aplinka miela, sava tokia ir kerpa graziai na.. plauku nedazau ten. tik kerpuos, bet liux buna Tik siaip reikia leist jiem padaryt ka nors is plauku, ne tik patrumpint, nes kaip tik isek tike leidi pakeist, tai nlb kas ir matyt bet isiap graziai sutavrko