Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpejai Vilniuje

QUOTE(Izabele @ 2007 10 16, 15:50)
Tai gal visgi yra du Robertai (mazu maziausiai  biggrin.gif ), na kadangi "maniskis" man nera gerai pazistamas, atradau ji neseniai, nelabai zinau ankstesniu jo keliu. Bet kalbejau apie robertalt  4u.gif Jis cia forume sudalyvauja, nors tuo gal ir nereiketu labai dziaugtis  lotuliukas.gif

vis gi smagu, kad ne "maniskis" cia paistaliojasi lotuliukas.gif
o ieskancioms gero kirpejo siulau ta "kita" Roberta (ne robertaslt) isbandyti mirksiukas.gif sori, siuo atveju, Izabele, kad nepalaikau taviskio, bet, vadinas, jo nezinau.
iskart perspeju, kad brangus, bet mano manymu jis to vertas thumbup.gif
Atsakyti
istikruju yra daug robertu kirpeju. as net varda keist norejau del to. sad.gif siandien net viena kliente vtaip ir pasake, zinok robke vis tu sakai kad blogai kirpejai gyvena, zinok tu dar kazkaip kitos kirpyklos isvis tuscios sedi ... va kaip buna kai valstybe nesirupina serganciais asmenimis...
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2007 10 16, 21:01)
istikruju yra daug robertu kirpeju. as net varda keist norejau del to. sad.gif  siandien net viena kliente vtaip ir pasake, zinok robke vis tu sakai kad blogai kirpejai gyvena, zinok tu dar kazkaip kitos kirpyklos isvis tuscios sedi ...  va kaip buna kai valstybe nesirupina serganciais asmenimis...

Tau tada reikia pasivadint Roberto biggrin.gif (kirciuoti pabraukta skiemeni) O valstybe isvis mazai kuo rupinasi, tik savais blink.gif Piketuokit, vaikscios visa Lietuva apzelusi lotuliukas.gif
Atsakyti
istikruju yra daug robertu kirpeju. as net varda keist norejau del to. sad.gif  siandien net viena kliente vtaip ir pasake, zinok robke vis tu sakai kad blogai kirpejai gyvena, zinok tu dar kazkaip kitos kirpyklos isvis tuscios sedi ...  va kaip buna kai valstybe nesirupina serganciais asmenimis...

Na cia tai ji teisi,ten kur as kerpuosi kaino nemazos,salonas turi gera varda,grazus,prabangus,ale jei uzeisi vidury darbo dienos,tai tustokai zmoniu.Nors man patinka tokia ramybe kai atsipalaiduoji sau kirpejos kedej pailsi smile.gif
Atsakyti
Tai kuris cia kirpejas pts paciausias g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mela's ART @ 2007 10 16, 21:23)
Tai kuris cia kirpejas pts paciausias g.gif  smile.gif

matyt, tas, su kuriuo "biolaukai' sutampa friends.gif
Atsakyti

o kuo tu sergi, mielasis? rolleyes.gif

mano kirpėjai tikrai negyvena blogai biggrin.gif sakyčiau, tikrai geriau už mane tongue.gif Nėr ko jais valstybei rūpintis. Tai jie ja rūpinasi mokesčius mokėdami cool.gif
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2007 10 17, 17:30)
o kuo tu sergi, mielasis? rolleyes.gif

mano kirpėjai tikrai negyvena blogai biggrin.gif sakyčiau, tikrai geriau už mane  tongue.gif  Nėr ko jais valstybei rūpintis. Tai jie ja rūpinasi mokesčius mokėdami cool.gif

Nesirupina serganciais - tai cia apie tuos kirpimo "maniakus", kurie prisisteige kirpykleliu nelabai suprasdami, kas per daiktas plaukai ir ka su jais daryt g.gif O vat del kirpeju gero gyvenimo, tai as sunkiai tikiu, kad dirbdamas pas seimininkus meistras labai prasigyventu... Nebent kai kurie, turintys savo versla rolleyes.gif Bet valstybei kaip nors isskirtinai kirpejais nera ko rupintis, is tiesu, tik tiek, kad apskritai jai reiktu daugiau rupintis savo pilieciais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2007 09 18, 15:21)
O beja kaip manote, mergaites, per kiek mazdaug laiko galima atsiauginti naturalia spalva, jei plaukai prie ilgesniu .. gal kas bandet ? O gal galima paspartinti ju augima su ricinos , medaus irt.t.  kauke ? biggrin.gif  bis.gif

Aga teko, man biggrin.gif
Dariausi pas ji vestuvine sukuosena+makiaza.
Mano supratimu, darba zmogus atliko tobulai (cia aisku skonio reikalas, ir nesistengiu visiems patikti bigsmile.gif ).
Gali paziureti cia: http://editos.multip...?replies_read=2
Be to, jis labai manoliai bendrauja, yra geras psichologas, moka nuimti įtampą.
Nieko ypatingo nedaro, tiesiog gera atmosfera ir tiek.
Zodziu, man sukūrė nuostabų vestuvių rytą, visisko atsipalaidavimo atmosfera.
O be to dirba nerealiai greit. O tai irgi privalumas. Nespeji pavargt. Buvau pas ji 9.00, o 10.40 jau sėdėjau visi grazi ir patenkinta, persilakavau dar nagucius, juos isdziovinau, prisigeriau arbatos, prisziurejau Vogue, prisijuokiau, nu zo liux

Tam zmogui jauciu neitiketina dekinguma.

P.S. ir nesu as kokia ten zvaigzde, ta ryta, jis mane mate pirma karta gyvenime...taciau savo darba atliko nuosirdiziai...
Papildyta:
Cia bandziau apie Kesta Rimdziu pasisakyti:)
Kazkuri klause, ar teko darytis PROGINE SUKUOSENA, tai bandziau atsakyti:)
Atsakyti
vaskrsam labai grazi tavo plaukuciu spalva, juos dazei irgi pas Kesta?
Atsakyti
QUOTE(vaskrsam @ 2007 10 19, 12:11)
Aga teko, man biggrin.gif
Dariausi pas ji vestuvine sukuosena+makiaza.
Mano supratimu, darba zmogus atliko tobulai (cia aisku skonio reikalas, ir nesistengiu visiems patikti bigsmile.gif ).
Gali paziureti cia: http://editos.multip...?replies_read=2
Be to, jis labai manoliai bendrauja, yra geras psichologas, moka nuimti įtampą.
Nieko ypatingo nedaro, tiesiog gera atmosfera ir tiek.
Zodziu, man sukūrė nuostabų vestuvių rytą, visisko atsipalaidavimo atmosfera.
O be to dirba nerealiai greit. O tai irgi privalumas. Nespeji pavargt. Buvau pas ji 9.00, o 10.40 jau sėdėjau visi grazi ir patenkinta, persilakavau dar nagucius, juos isdziovinau, prisigeriau arbatos, prisziurejau Vogue, prisijuokiau, nu zo liux

Tam zmogui jauciu neitiketina dekinguma.

P.S. ir nesu as kokia ten zvaigzde, ta ryta, jis mane mate pirma karta gyvenime...taciau savo darba atliko nuosirdiziai...
Papildyta:
Cia bandziau apie Kesta Rimdziu pasisakyti:)
Kazkuri klause, ar teko darytis PROGINE SUKUOSENA, tai bandziau atsakyti:)

O!!!
Faina tave čia sutikti bigsmile.gif
Kaip supratau ir iš fotkių pamačiau, tavosios vestuvės praėjo taip pat sėkmingai, kaip ir prasidėjo drinks_cheers.gif
Džiaugiuosi smile.gif

Aš ta pati, kuri nervinosi dėl suknios ir kurią Kęstas labai ramino tongue.gif
Atsakyti
Labas,norejau paklausti gal kuri zino kur dirba Robertas-Vitalijus Danilevicius,cia tas kur dalyvauja kartu su Rimdzium sokiu 10-tuke.
Atsakyti