Darkart pasitvirtino: kas ieskot gero kirpejo, eikit pas robertaslt Vyro ispudziai po kirpimo irgi kuo geriausi, atrodo liuks Kerpa kruopsciai, stengiasi ir nusimano savo srityje Ir bendrauja labai normaliai Galima sakyti, neatrastas talentas Idomu butu daugiau nuomoniu isgirsti
Labai iskau kirpejos kuri padarytu grazia sukuosena,na kazkas i retro stiliu panasaus. Gal kas zino kirptis nereikia. Tik nesiulykit to Roberto,manes ir surisus ten nenutemptu
Aviva, nu ir be reikalo Isvadas geriausia daryti po darbo atlikimo, ne siaip po pablevyzgojimu Bet sukuosenu jis gal ir nedaro, nezinau Jums turbut geriau pasiziureti Nuotaku skyreli, ten gal ka rasit
Grįžau iš "Simonos".
Esu tikrai patenkinta. Kirpausi pas Ievą.
Gavau to, ko norėjau.
Man labai patiko, kad įdėmiai apžiūrėjo mano plaukus ir pasakė savo labai aiškią nuomonę, kas man tiktų, o kas ne ir kaip turi atrodyt šukuosena.
Kitur tai vis klausdavo, ko noriu, o aš nežinau, ko noriu.
O dabar esu tikrai patenkinta ir stilingai apkirpta
as tai dar nesu daziusi plauku, visada namie dazydavau, bet vis pagalvoju, kad noriu siek tiek spalva pakeist tai rezgu minti, kad gal eisiu pas Olga dazyt plauku, nes pas ja ir kerpuosi
As daziausi pas Ieva. Padare tikrai gerai Daze su augaliniais dazais, kuriuos sumaise kita moteris pagal Ievos nurodymus. Tikrai labai fainas atspalvis buvo, gaila, kad nubluko Bet kirpimas man jos nelabai patiko, nes nieko ypatingo nepadare.. Kita sestadieni varysiu bandyt Tomuko is Davines..
As daziausi pas Ieva. Padare tikrai gerai Daze su augaliniais dazais, kuriuos sumaise kita moteris pagal Ievos nurodymus. Tikrai labai fainas atspalvis buvo, gaila, kad nubluko Bet kirpimas man jos nelabai patiko, nes nieko ypatingo nepadare.. Kita sestadieni varysiu bandyt Tomuko is Davines..
[quote=Izabele,2007 10 03, 22:42]
Darkart pasitvirtino: kas ieskot gero kirpejo, eikit pas robertaslt Vyro ispudziai po kirpimo irgi kuo geriausi, atrodo liuks Kerpa kruopsciai, stengiasi ir nusimano savo srityje Ir bendrauja labai normaliai Galima sakyti, neatrastas talentas Idomu butu daugiau nuomoniu isgirsti