Labas dienas
Labai daug prirašyta Nespėsiu perskaityti visko, greičiau pražilsiu turbūt
Gal kas gali rekomenduoti gerą kirpėją Vilniaus centre Kaina nėra labai aktualu...
QUOTE(beata_abc @ 2007 09 27, 10:25)
O gal galima Ievos tel. ir kur surasti? Aciuks
O tai isgyre visi Rimdziu, nebegaliu patekti siandien skambinau tai sake tik gruodzio men. neistversiu tiek
O tai isgyre visi Rimdziu, nebegaliu patekti siandien skambinau tai sake tik gruodzio men. neistversiu tiek
internete radau kontaktus www.simona.lt, paėmiau ir paskambinau. ieva - antros klasės meistrė, todėl pas ją pigiau nei pas pirmos klasės visų išgirtus vyrukus. nusprendžiau pirmąkart pas ją. vėliau žiūrėsim.
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 09 27, 12:26)
internete radau kontaktus www.simona.lt, paėmiau ir paskambinau. ieva - antros klasės meistrė, todėl pas ją pigiau nei pas pirmos klasės visų išgirtus vyrukus. nusprendžiau pirmąkart pas ją. vėliau žiūrėsim.
As irgi radau si psl. , bet kur yra nuoroda "kolektyvas" neradau tokio vardo Ieva, tai ir suabejojau ar cia, ar ne cia Ievos ieskoti.
O kuriai dienai uzrase?
Nebuvau išsirinkusi pas ką eiti kirptis, tai šiandien ėjau pro kirpyklas, bet nedrįsau nė į vieną užeiti. Blogiausiu atveju norėjau tik galiukus pakirpti. paniškai bijau kirpėjų
QUOTE(Real @ 2007 09 27, 10:37)
Labas dienas
Gal kas gali rekomenduoti gerą kirpėją Vilniaus centre Kaina nėra labai aktualu...
robertąlt
QUOTE(beata_abc @ 2007 09 27, 14:04)
As irgi radau si psl. , bet kur yra nuoroda "kolektyvas" neradau tokio vardo Ieva, tai ir suabejojau ar cia, ar ne cia Ievos ieskoti.
O kuriai dienai uzrase?
O kuriai dienai uzrase?
tiesą sakant, į kolektyvas nebuvau užėjusi. tiesiog paskambinau ir susitariau. eisiu spalio 3 d., trečiadienį.
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 09 28, 12:40)
tiesą sakant, į kolektyvas nebuvau užėjusi. tiesiog paskambinau ir susitariau. eisiu spalio 3 d., trečiadienį.
O tai gerai greitai uzraso, reiks ir man tada pasiskambinti.
Aciu
Radau ir as nerealu kirpeja Apsikirpau visai neseniai ir sedziu laiminga Nereikejo aiskinti, ka kaip daryti, pasakiau bendrais bruozais, kaip man patinka ir to uzteko, kad mane graziai pakeistu Nepatikesit, apie ka as cia taip... apie robertas.lt Fainas vyrukas ir dirba sauniai, be reikalo mes cia visos taip juo nepasitikim
QUOTE(Izabele @ 2007 09 30, 22:47)
Radau ir as nerealu kirpeja Apsikirpau visai neseniai ir sedziu laiminga Nereikejo aiskinti, ka kaip daryti, pasakiau bendrais bruozais, kaip man patinka ir to uzteko, kad mane graziai pakeistu Nepatikesit, apie ka as cia taip... apie robertas.lt Fainas vyrukas ir dirba sauniai, be reikalo mes cia visos taip juo nepasitikim
nu po tokiu zmogaus postu kaip jo pradedi galvot kad tai sutrikusio intelekto zmogelis...
tai ir nepasitikim
QUOTE(Izabele @ 2007 09 30, 21:47)
Noreciau kontaktu i az
QUOTE(qqte @ 2007 10 01, 01:50)
nu po tokiu zmogaus postu kaip jo pradedi galvot kad tai sutrikusio intelekto zmogelis...
tai ir nepasitikim
tai ir nepasitikim
Na taip, bet zinokit, kerpa jis geriau nei raso Rimtai, as nesu suinteresuotas asmuo, sakiau, kaip nukirpsi, taip ir parasysiu supermamose Bet tikrai nuosirdziai patenkinta likau Net ir maniskis vyras susigunde pas ji nueit, reiks susitart
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2007 10 01, 09:25)
Noreciau kontaktu i az
Gal jam pati i AZ parasykit, jis juk prisijungia cia Neklausiau, ar galiu jo tel. skelbt, jei nebus pries, butinai parasysiu