QUOTE(robertaslt @ 2007 09 10, 21:07)
va jau ir apie bomond prasnekom , ziurejom labas rytas pries metus ar delfio puslapius skaitem? o gal pacios kadanors to mokemes ir zinome apie kirpeju asociacija. o siaip kaip nuotaikos?
galima aiškiau kuo užkliuvo Bomond?
QUOTE(robertaslt @ 2007 09 11, 17:59)
neuzkliuvo, tiesiok pasakoju apie salona. juk jums viskas idomu
pasakojimo nematau, tik keletas kvailu klausimu tai pasakok, o ne klausinek. pasakoja matai jis
gal kas turi atsiliepimu apie Davines grozio salona?? Ieskau kazko pigesnio nei 100 lt uz kirpima, ten kainos man tinka, bet idomo ar kokybe gera..
QUOTE(robertaslt @ 2007 09 12, 22:23)
zinok lazdynose kiek zinau nei vienos normalesnes kirpyklos nera- geriau nerizikuok
o Pašilaičiuose?
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 10, 10:42)
na aš paskutiniu metu lankausi "Bomond" pas Leną, šią savaitę vėl eisiu. bet kainos tai siaubingos už Raselę daugiau ima.... tai galvoju, kur čia geriau radus ir pigiau
Buvau vakar pas Rasele, labai patenkinta likau. Nukirpo, nudaze sruogom (300lt). O kuri ten Lena yra?
QUOTE(BElge @ 2007 09 13, 12:12)
Buvau vakar pas Rasele, labai patenkinta likau. Nukirpo, nudaze sruogom (300lt). O kuri ten Lena yra?
Lena ta tokia trupučiuką stambesnė, šviesiais, tiesiais, trumpais plaukais. Simpatiška tokia. aš irgi vakar buvau
o kuri Raselė? gal ta juoda, kalbanti tokiu sodriu balsu, lyg ir prikimusiu
dar viena juoduke ten laukiasi, man taip pasirodė...
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 13, 14:06)
Lena ta tokia trupučiuką stambesnė, šviesiais, tiesiais, trumpais plaukais. Simpatiška tokia. aš irgi vakar buvau
Jo, atsimenu Lena. Rasele juoda, dirba desiniajame kampe. O kas ten isvis laukiasi?