Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

Aš valgiau viską, nes apetitas buvo žvėriškas ax.gif Nebėrė nuo nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 08 17, 10:33)
Sveikutes  4u.gif
Dar norejau paklausti, o ar galima valgyti tuos varskes surelius? nu kaip as juos megstu, o dabr bijau valgyti  blush2.gif  ir is vis as bet ka k imu i burna biju, kad nepakenktu maziukui  blush2.gif
siandien kaip uzilpau ant svarstykliu akys ant kaktos isoko per savaite nuo gimdymo 5 kg isgaravo  doh.gif
dekui merginos uz patarimus, tikari nuraminot, o va siandien laukiam sesutes kuri pasvers musu turteli ir ziuresim kas ir kaip  wub.gif

o as ispradziu labai saugojaus, bet vistiek pilvuka jai pute, paskui pradejau viska valgyti ir nieko tas pats. taip kad, manau valgyk viska tik stebek ar neberia
Atsakyti
Reiks bndyti valgyti, nes labai noriu, o bijau, bet va saldaini sokoladini tai vakar suvalgiau lyg ir nieko blush2.gif bet bijau daugiau imti, kad nebutu ko nors blogai, galesiu paskiau bliauti pasikukciodama, kai maziukui skaudews pilvuka blush2.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mamos, ar galima mums jungtis prie jusu blush2.gif
kol kas dar irgi valgom mp mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 08 17, 23:01)
sveikos mamos, ar galima mums jungtis prie jusu  blush2.gif
kol kas dar irgi valgom mp  mirksiukas.gif

junkis junkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 08 17, 23:01)
sveikos mamos, ar galima mums jungtis prie jusu  blush2.gif
kol kas dar irgi valgom mp  mirksiukas.gif

Labas labas 4u.gif
ir kaip sekasi ? tik MP?
QUOTE(*gidryte* @ 2007 08 17, 19:08)
Reiks bndyti valgyti, nes labai noriu, o bijau, bet va saldaini sokoladini tai vakar suvalgiau lyg ir nieko  blush2.gif  bet bijau daugiau imti, kad nebutu ko nors blogai, galesiu paskiau bliauti pasikukciodama, kai maziukui skaudews pilvuka  blush2.gif  wub.gif

Žinok, įtariu, kad jei pūs leliui pilvuką, tai pūs nuo bet ko ax.gif O tu gali nors po trupinuką tikrai visko ragauti - aišku, nerekomenduoju šaukštais česnako ar mėtų tongue.gif , bet gabaliuką šokolado ar vaisiaus, manau ,galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 17, 21:37)
Žinok, įtariu, kad jei pūs leliui pilvuką, tai pūs nuo bet ko  ax.gif O tu gali nors po trupinuką tikrai visko ragauti - aišku, nerekomenduoju šaukštais česnako ar mėtų  tongue.gif , bet gabaliuką šokolado ar vaisiaus, manau ,galima  4u.gif

Va ir as tau pritariu drinks_cheers.gif Mano mergytei pilvuka pute iki 6men. doh.gif ir visiskai nepriklause ka as valgiau ar nevalgiau. net bandziau vien kruopomis maitintis, bet tik paciai silpna pasidare, o mazylei vistiek pilvuka pute.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir as noreciau prisijungti prie jusu burio 4u.gif
Mano sunyciui jau 1 metukai ir 3 menesiukai, bet papulis dar didziausias malonumas pasaulyje ax.gif Oi kiek reikejo stiprybes ir kantrybes, kad pienelio butu. Esu labai dekinga vyrui ir savo seimai
Jau gimdymo namuose savo mazuli teko primaitinti misinuku. Taip iki kokiu dvieju menesiuku su misinukais ir visdelto, pavyko turet savo pienelio tiek daug wub.gif thumbup.gif O kiek teko isklausyti, repliku, neigiamos nuomones. Tipo kam tu taip vargsti, kam to reikia. Esu isgirdus ir tokiu zodziu "Ar jis uzauges padekos uz tai " blink.gif
As nesuprantu kaip taip galima kalbeti, tokius dalykus. Koks cia vargas,kai troksti savo kudikiui duoti, tai kas jam geriausia. Zinoma uzauga vaikuciai be mamos pienelio ir buna laimingi, sveikuciai. Bet tai mano pasirinkimas ir as visada svajojau, kad maitinsiu savo vaikeli tiek ilgai kiek reiks. Mano mama mane maitino tik 2 menesiukus, bet as ja pilnai suprantu. Tais laikais ir buti kitaip negalejo, todel ji dejo visas pastangas, kad mane palaikytu moraliskai.
Oi kiek prirasiau blush2.gif Labai dziaugiuosi uz visas cia pasisakiusias mamytes, kurios maitina savo angelelius ir nezada dar taip greitai is ju atimti sio malonumo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Skaitau visu malonius rupestelius del maitinimo ir paciai teko viska praeiti.
DAbar mums 16 dienu ir dukryte valgo papuli be jokiu problemu, o is pradziu neeme nei i burna. As irgi nusitraukinejau ir maitinau is buteliuko, kaip Gidryte, nes mano speneliai irgi nedidukai.
Vargom abu su vyru, grudom ta kruti, nieko. Kai dukrytei buvo 6 dieneles, viena nakti kazkaip pakisau krutine ir paeme. Kiek buvo laimes, ir tie speneliai padideja kai pradeda traukti. Dabar papulis geriausias draugas.
Gidryte, nenuleisk ranku, kisk vis papuli, gal dar paims, nebereikes vargti ir nusitraukineti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As taip pat jungiuosi prie jusu burelio 4u.gif nes savo suneli iki siol tebemaitinu pati: pagrindas - mano pienukas o visa kita - tik ragaujam. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vaikasx @ 2007 08 17, 12:09)
o as ispradziu labai saugojaus, bet vistiek pilvuka jai pute, paskui pradejau viska valgyti ir nieko tas pats. taip kad, manau valgyk viska tik stebek ar neberia

As po sunelio gimimo konsultavausi su gydytojais del savo mitybos. Tai man pasake kad galiu valgyti viska. Is tikruju tai organizmas pats jaucia ko jam reikia, taip pat kaip ir nestumo metu. Tik reikia pasisaugoti tokiu maisto produktu kaip pupos (ir visa kita nuo ko mums pacioms pilvukus pucia)...per daug neprisivalgyti ypac jei kudikis dar visai mazutis.
Atsakyti
merginos ir vel as pas jus su problemom 4u.gif blush2.gif
ar gali buti, kad del to, kad man uzkietejo viduriai ir maziukui mano uzkietejo taip pat verysad.gif nu vargsiukas stena, net iki melynumo, bet daro po nedaug ir kietai verysad.gif
kokios priemones galetu padeti nuo kietejimo viduriu? ta prasme liaudiskos blush2.gif slyvos nelabai padeda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 08 19, 13:31)
merginos ir vel as pas jus su problemom  4u.gif  blush2.gif
ar gali buti, kad del to, kad man uzkietejo viduriai ir maziukui mano uzkietejo taip pat  verysad.gif  nu vargsiukas stena, net iki melynumo, bet daro po nedaug ir kietai  verysad.gif
kokios priemones galetu padeti nuo kietejimo viduriu? ta prasme liaudiskos  blush2.gif  slyvos nelabai padeda  blush2.gif

kuo daugiau darzoviu, vaisiu ir gerk daug vandens. siaip kai kuriems zmonems padeda kefyras arba dziovinti abrikosai (ta tai pati isbandziau pas drauge viena diena kazkaip kramtem kramtem besnekuciuodamos, matyt padauginau, tai paskui oi kaip buvo blush2.gif lotuliukas.gif ) Na bet tavo mergaitei, jei maitini MP tai tikrai neturetu buti uzkieteje viduriukai. siaip tokie mazuciai leliukai tai visada labai steni, man ir atrodydavo, kad gal jai viduriukai uzkieteje ir nekakodavo po kelias dienas, o paskui per dideles kancias padarydavo, na bet nebudavo kieti. tai gydytoja aiskino, kad dar ju pilvo raumenukai neissivyste ir jiems sunku isstumti, todel reikia masaziukus daryti ir ant pilvuko guldyti.
Atsakyti