Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

smile.gif tikra teisybė, iš pradžių laaabai jau žiūrėjau nei žalio, nei kepto, nei t.t. Kaip diegė pilvuką, taip diegė - galop pradėjau valgyti po truputį viską, o diegliukai apie 3,5 mėn. pasibaigė 4u.gif va tau ir tas 100 dienų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 11 25, 21:51)

thumbup.gif thumbup.gif labai geras puslapis. reikėtų tą info nukopint ir perkelt prie svarbių. būtų tikrai naudinga nėščiosioms ir abejojančioms mamytėms
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2007 11 25, 13:18)
Drauge sako,kad kogero vaikui netinka mano pienas  blink.gif

doh.gif Na drauge tai visiskai nenutuokia ka kalba...Sorry, bet jai paciai reiketu pasidometi pries kitas konsultuojant. Net supykau!!

QUOTE(mamutas @ 2007 11 25, 21:49)
Jei kada gyvenime ketvirta turesiu, nebeduosiu niekaip kankinti  schmoll.gif 

Jazau, as galvoju kaip tu leidai tokias baisenybes vaikams patirt unsure.gif Su pirmu - suprantu, daktariukai prigasdina, nezinai kaip elgtis, nera kuo daugiau pasitiketi...bet su kitais... verysad.gif
As grieztai atsisakiau antro kraujo tyrimo, nes pirmasis tokio ziaurumo buvo, kad ne!!! schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, oi kiek čia jūsų matinančiu smile.gif
aš irgi maitinu savo dukryte 4u.gif
sūneli matinau iki 2 metuku, o dukryte dar matinu biggrin.gif
Papildyta:
o aš neleidau statyti lašelinės į galvyte schmoll.gif , mano dukrytė buvo 3 sav susirgus bronchiolitu, tai neleidau, rankytėn kateteriuka įvedė , aš būčiau neatalaikius jei matyčiau kaip galvyte bado, man vien kai pamačiau kad ieško pasidarė silpna verysad.gif
Atsakyti
O mano mazyle man pirma karta nuramte speneli blink.gif Skausmas neisivaizduojamas. Dabar bijau maitinimo is tos krutines, duodu dantis sukandusi is skausmo, spenelis visas melynas doh.gif Siandien galvoju kad noriu baigti maitinti, nes labai skauda. Na bet aisku istversiu. O gal yra kokiu priemoniu kad pamazintu ta spenelio skausma. O kaip nukramte net nepajutau, vakare kazkaip ilgai zindo ir vis tampe ta speneli, paskui jauciu skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 11 27, 20:28)
O mano mazyle man pirma karta nuramte speneli  blink.gif  Skausmas neisivaizduojamas. Dabar bijau maitinimo is tos krutines, duodu dantis sukandusi is skausmo, spenelis visas melynas  doh.gif  Siandien galvoju kad noriu baigti maitinti, nes labai skauda. Na bet aisku istversiu. O gal yra kokiu priemoniu kad pamazintu ta spenelio skausma. O kaip nukramte net nepajutau, vakare kazkaip ilgai zindo ir vis tampe ta speneli, paskui jauciu skauda  doh.gif

Užuojauta unsure.gif Po kiekvieno maitinimo spenelį kruopščiai nusausink ir tepk Bepanthen. Laikinai atsisakyk įdėklų į liemenėlę, vietoj jų naudok merliukus. Gali bandyti maitinti per antspenį, bet ne visi vaikai jį pripažįsta. Bet kokiu atveju - sėkmės. Per porą dienų turėtų šiek tiek palengvėti.
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 11 27, 19:28)
O mano mazyle man pirma karta nuramte speneli  blink.gif  Skausmas neisivaizduojamas. Dabar bijau maitinimo is tos krutines, duodu dantis sukandusi is skausmo, spenelis visas melynas  doh.gif  Siandien galvoju kad noriu baigti maitinti, nes labai skauda. Na bet aisku istversiu. O gal yra kokiu priemoniu kad pamazintu ta spenelio skausma. O kaip nukramte net nepajutau, vakare kazkaip ilgai zindo ir vis tampe ta speneli, paskui jauciu skauda  doh.gif

multi mum kompresiukai nuima skausmą ir greit užgydo.
Atsakyti
Heart, Ingalp, aciu uz uzuojauta ir patarimus wub.gif 4u.gif Bandysiu isgyventi, svarbu kad koks uzdegimas neisimestu.
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 11 27, 20:28)

ir man taip pat buvo, vietoj spenelių - du kraujingi šašai. verysad.gif
Ta pradžia iš viso katastrofiška buvo, kai žysdavo, tai skausmas net į petį nueidavo... Labai kentėjau, reik maitinti - aš verkiu. unsure.gif Pirmas mėnuo pats sunkiausias.
O dabar kažkaip viskas stebuklingai susitvarkė. ax.gif
Laikykis July, viskas susitvarkys, tik nenutrauk maitinimo!
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2007 11 27, 21:56)
ir man taip pat buvo, vietoj spenelių - du kraujingi šašai.  verysad.gif
Ta pradžia iš viso katastrofiška buvo, kai žysdavo, tai skausmas net į petį nueidavo... Labai kentėjau, reik maitinti - aš verkiu.  unsure.gif Pirmas mėnuo pats sunkiausias.
O dabar kažkaip viskas stebuklingai susitvarkė.  ax.gif
Laikykis July, viskas susitvarkys, tik nenutrauk maitinimo!

Na siaip normaliai, jei viskas daroma teisingai, skausmo lyg neturetu buti, nebent kai dantuku turi krimsteli g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2007 11 25, 14:18)
aciu uz patarimus - kantriai su pupa gulim lovoj ir atstatinejam pienuka  4u.gif

tik va grizus prie MP grizo pilvuko bedos  doh.gif  tas tris dienas,kai maitinau misinuku - pilvelio bedu nebuvo  schmoll.gif  Ar gali  pilvo diegliukai buti nuo MP, o nuo misinio ne? g.gif Sako,kad diegliai trunka 100 dienu.. vadinas praeis? bet ar cia tikrai diegliai  g.gif Maitinuos tinkamai-kol kas jokiu zaliu darzoviu, jokiu pieno ir kakavos produktu, geriu vitaminus prenatal. Drauge sako,kad kogero vaikui netinka mano pienas  blink.gif nes, anot jos, duodant misini diegliukai butu nesibaige, bet musu atveju baigesi  unsure.gif
oi primaliau as cia  blush2.gif tikiuos, suprasit ko norejau paklaust..

jei su mišinuku nebuvo diegliukų, gali būti kad mažylis neteisingai ima krutį ir prisiryja daug oro. Galėtum įeiti į tą patį pradzia.org, susirasti kokią mamą ir paprašyti kad ateitų pakonsultuotų.
Bent jau man daug kas sakė sakė kad greičiausia mūsų diegliai dėl to, bet kadangi aš tinginė, tai tiesiog išlaukiau tuos tris mėnesius biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image

šv. Kalėdų proga sveikina ir
Kūdikėlio Jėzaus Ramybės linki
Ekscelencijų šeimyna

P.S. bei visiems mažyliams daug gardaus MP thumbup.gif

Atsakyti