tikra teisybė, iš pradžių laaabai jau žiūrėjau nei žalio, nei kepto, nei t.t. Kaip diegė pilvuką, taip diegė - galop pradėjau valgyti po truputį viską, o diegliukai apie 3,5 mėn. pasibaigė va tau ir tas 100 dienų
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 11 25, 21:51)
labai geras puslapis. reikėtų tą info nukopint ir perkelt prie svarbių. būtų tikrai naudinga nėščiosioms ir abejojančioms mamytėms
QUOTE(tryliktoji @ 2007 11 25, 13:18)
Drauge sako,kad kogero vaikui netinka mano pienas
Na drauge tai visiskai nenutuokia ka kalba...Sorry, bet jai paciai reiketu pasidometi pries kitas konsultuojant. Net supykau!!
QUOTE(mamutas @ 2007 11 25, 21:49)
Jei kada gyvenime ketvirta turesiu, nebeduosiu niekaip kankinti
Jazau, as galvoju kaip tu leidai tokias baisenybes vaikams patirt Su pirmu - suprantu, daktariukai prigasdina, nezinai kaip elgtis, nera kuo daugiau pasitiketi...bet su kitais...
As grieztai atsisakiau antro kraujo tyrimo, nes pirmasis tokio ziaurumo buvo, kad ne!!!
sveikos, oi kiek čia jūsų matinančiu
aš irgi maitinu savo dukryte
sūneli matinau iki 2 metuku, o dukryte dar matinu
Papildyta:
o aš neleidau statyti lašelinės į galvyte , mano dukrytė buvo 3 sav susirgus bronchiolitu, tai neleidau, rankytėn kateteriuka įvedė , aš būčiau neatalaikius jei matyčiau kaip galvyte bado, man vien kai pamačiau kad ieško pasidarė silpna
aš irgi maitinu savo dukryte
sūneli matinau iki 2 metuku, o dukryte dar matinu
Papildyta:
o aš neleidau statyti lašelinės į galvyte , mano dukrytė buvo 3 sav susirgus bronchiolitu, tai neleidau, rankytėn kateteriuka įvedė , aš būčiau neatalaikius jei matyčiau kaip galvyte bado, man vien kai pamačiau kad ieško pasidarė silpna
O mano mazyle man pirma karta nuramte speneli Skausmas neisivaizduojamas. Dabar bijau maitinimo is tos krutines, duodu dantis sukandusi is skausmo, spenelis visas melynas Siandien galvoju kad noriu baigti maitinti, nes labai skauda. Na bet aisku istversiu. O gal yra kokiu priemoniu kad pamazintu ta spenelio skausma. O kaip nukramte net nepajutau, vakare kazkaip ilgai zindo ir vis tampe ta speneli, paskui jauciu skauda
QUOTE(July @ 2007 11 27, 20:28)
O mano mazyle man pirma karta nuramte speneli Skausmas neisivaizduojamas. Dabar bijau maitinimo is tos krutines, duodu dantis sukandusi is skausmo, spenelis visas melynas Siandien galvoju kad noriu baigti maitinti, nes labai skauda. Na bet aisku istversiu. O gal yra kokiu priemoniu kad pamazintu ta spenelio skausma. O kaip nukramte net nepajutau, vakare kazkaip ilgai zindo ir vis tampe ta speneli, paskui jauciu skauda
Užuojauta Po kiekvieno maitinimo spenelį kruopščiai nusausink ir tepk Bepanthen. Laikinai atsisakyk įdėklų į liemenėlę, vietoj jų naudok merliukus. Gali bandyti maitinti per antspenį, bet ne visi vaikai jį pripažįsta. Bet kokiu atveju - sėkmės. Per porą dienų turėtų šiek tiek palengvėti.
QUOTE(July @ 2007 11 27, 19:28)
multi mum kompresiukai nuima skausmą ir greit užgydo.
Heart, Ingalp, aciu uz uzuojauta ir patarimus Bandysiu isgyventi, svarbu kad koks uzdegimas neisimestu.
QUOTE(July @ 2007 11 27, 20:28)
ir man taip pat buvo, vietoj spenelių - du kraujingi šašai.
Ta pradžia iš viso katastrofiška buvo, kai žysdavo, tai skausmas net į petį nueidavo... Labai kentėjau, reik maitinti - aš verkiu. Pirmas mėnuo pats sunkiausias.
O dabar kažkaip viskas stebuklingai susitvarkė.
Laikykis July, viskas susitvarkys, tik nenutrauk maitinimo!
QUOTE(G.Persija @ 2007 11 27, 21:56)
ir man taip pat buvo, vietoj spenelių - du kraujingi šašai.
Ta pradžia iš viso katastrofiška buvo, kai žysdavo, tai skausmas net į petį nueidavo... Labai kentėjau, reik maitinti - aš verkiu. Pirmas mėnuo pats sunkiausias.
Na siaip normaliai, jei viskas daroma teisingai, skausmo lyg neturetu buti, nebent kai dantuku turi krimsteli
QUOTE(tryliktoji @ 2007 11 25, 14:18)
aciu uz patarimus - kantriai su pupa gulim lovoj ir atstatinejam pienuka
tik va grizus prie MP grizo pilvuko bedos tas tris dienas,kai maitinau misinuku - pilvelio bedu nebuvo Ar gali pilvo diegliukai buti nuo MP, o nuo misinio ne? Sako,kad diegliai trunka 100 dienu.. vadinas praeis? bet ar cia tikrai diegliai Maitinuos tinkamai-kol kas jokiu zaliu darzoviu, jokiu pieno ir kakavos produktu, geriu vitaminus prenatal. Drauge sako,kad kogero vaikui netinka mano pienas nes, anot jos, duodant misini diegliukai butu nesibaige, bet musu atveju baigesi
oi primaliau as cia tikiuos, suprasit ko norejau paklaust..
tik va grizus prie MP grizo pilvuko bedos tas tris dienas,kai maitinau misinuku - pilvelio bedu nebuvo Ar gali pilvo diegliukai buti nuo MP, o nuo misinio ne? Sako,kad diegliai trunka 100 dienu.. vadinas praeis? bet ar cia tikrai diegliai Maitinuos tinkamai-kol kas jokiu zaliu darzoviu, jokiu pieno ir kakavos produktu, geriu vitaminus prenatal. Drauge sako,kad kogero vaikui netinka mano pienas nes, anot jos, duodant misini diegliukai butu nesibaige, bet musu atveju baigesi
oi primaliau as cia tikiuos, suprasit ko norejau paklaust..
jei su mišinuku nebuvo diegliukų, gali būti kad mažylis neteisingai ima krutį ir prisiryja daug oro. Galėtum įeiti į tą patį pradzia.org, susirasti kokią mamą ir paprašyti kad ateitų pakonsultuotų.
Bent jau man daug kas sakė sakė kad greičiausia mūsų diegliai dėl to, bet kadangi aš tinginė, tai tiesiog išlaukiau tuos tris mėnesius
šv. Kalėdų proga sveikina ir
Kūdikėlio Jėzaus Ramybės linki
Ekscelencijų šeimyna
P.S. bei visiems mažyliams daug gardaus MP