QUOTE(Raideles @ 2007 11 20, 22:21)
Ice, aš ką tik skaičiau "Mothering Your nursing Toddler", ten rašo apie dantų rūpesčius. Rašo, kad darė tyrimą - merkė dantį į vandenį, moters pieną, cukraus sirupą ir moters pieną su cukraus sirupu. Tai rašo, kad rezultatai: vanduo ir moters pienas nieko blogo dantims. Cukrus, aišku, blogai. O štai pienas su cukrumi - tikra katastrofa. Moralas - dantis valyti po paskutinio kito maisto valgymo. O tada jau galima pienuku mėgautis. Gaila, knygą paskolinau, pažiūrėčiau kokius tyrimus ten cituoja.
Būtų įdomu paskaityti
. Reiks pačiai pasieškoti kokių nors rimtesnių tyrimų
. Gal tikrai neverta labai jaudintis, kad mažiukas užmiega prisimėgavęs mamytės pienuko
O dabar dar klausimėlis dėl viršsvorio...
Man likę dar 5 kg, bet ir prieš nėštumą jau turėjau pasiauginusi Tad kokią -10 kg būt visai neblogai
. Nepasportuoju tiek, kiek reikėtų
Bet vaikštau nemažai su leliuku, o ir per dieną jį be gaudydama nemažai pavargstu. Tačiau KĄ DARYTI su didžiuliu apetitu??? Jaučiuosi pastoviai alkana. Valios lyg ir turėjau kažkada, na bet dabar visiškai jos nebėra.
Būdama norėjau valgyti ir valgyti, ir dabar tas pats. Ar gali turėti tam įtakos maitinimas MP? Ko tikėtis, kai jau nebemaitinsiu? Jau galvoju gal griebtis kažkokių maisto papildų pvz. su chromu, nes potruakis saldumynams nemažas
Bet gi bijau, gal visai to nereikia mano mažuliui
Gal sakau yra kokių nors "nekaltų" maisto palildų
, bet jaučiu žindančiai mamai nelabai kas galima. Bet nelabai jau daug ir pienauja mano vyrukas, gal nieko blogo neatsitiktų?
Kiek turiu pažįstamų ir draugių maitinančių, tai jos svorį meta be jokių pastangų, o aš pučiuosi
Pasiguodžiau...