Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(kristina2006 @ 2007 11 20, 21:15)
Sveikos mamytes  4u.gif

norejau Jusu paklausti, kaip jus manote jeigu as laikyciausi grieztesnes dietos, taciau gerciau daug skysciu ar pienuko kiekis nesumazetu? Labai jau mane tos kuno formos neramina ir like 6 kg nekaip nuteikia  blush2.gif

O as noreciau pora priaugt, bet viska isszinda matyt doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 11 21, 23:35)
O as noreciau pora priaugt, bet viska isszinda matyt doh.gif  g.gif

lotuliukas.gif kiekvienai savo
Atsakyti
atrodo sugrizom i vezes smile.gif aciu visoms uz palaikyma. Tikras Furijos vaikas, panasu, kad supykus buvo...
vaikas pasposino o mamai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 11 20, 22:21)
Ice, aš ką tik skaičiau "Mothering Your nursing Toddler", ten rašo apie dantų rūpesčius. Rašo, kad darė tyrimą - merkė dantį į vandenį, moters pieną, cukraus sirupą ir moters pieną su cukraus sirupu. Tai rašo, kad rezultatai: vanduo ir moters pienas nieko blogo dantims. Cukrus, aišku, blogai. O štai pienas su cukrumi - tikra katastrofa. Moralas - dantis valyti po paskutinio kito maisto valgymo. O tada jau galima pienuku mėgautis. Gaila, knygą paskolinau, pažiūrėčiau kokius tyrimus ten cituoja.

Būtų įdomu paskaityti smile.gif . Reiks pačiai pasieškoti kokių nors rimtesnių tyrimų g.gif. Gal tikrai neverta labai jaudintis, kad mažiukas užmiega prisimėgavęs mamytės pienuko rolleyes.gif

O dabar dar klausimėlis dėl viršsvorio...
Man likę dar 5 kg, bet ir prieš nėštumą jau turėjau pasiauginusi Tad kokią -10 kg būt visai neblogai rolleyes.gif . Nepasportuoju tiek, kiek reikėtų blush2.gif Bet vaikštau nemažai su leliuku, o ir per dieną jį be gaudydama nemažai pavargstu. Tačiau KĄ DARYTI su didžiuliu apetitu??? Jaučiuosi pastoviai alkana. Valios lyg ir turėjau kažkada, na bet dabar visiškai jos nebėra. nestuke.gif Būdama norėjau valgyti ir valgyti, ir dabar tas pats. Ar gali turėti tam įtakos maitinimas MP? Ko tikėtis, kai jau nebemaitinsiu? Jau galvoju gal griebtis kažkokių maisto papildų pvz. su chromu, nes potruakis saldumynams nemažas blush2.gif Bet gi bijau, gal visai to nereikia mano mažuliui unsure.gif Gal sakau yra kokių nors "nekaltų" maisto palildų unsure.gif , bet jaučiu žindančiai mamai nelabai kas galima. Bet nelabai jau daug ir pienauja mano vyrukas, gal nieko blogo neatsitiktų?
Kiek turiu pažįstamų ir draugių maitinančių, tai jos svorį meta be jokių pastangų, o aš pučiuosi doh.gif
Pasiguodžiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 22, 12:02)
atrodo sugrizom i vezes  smile.gif aciu visoms uz palaikyma. Tikras Furijos vaikas, panasu, kad supykus buvo...
vaikas pasposino o mamai  blink.gif

Nepyk, nuskambėjo juokingai. lotuliukas.gif
O tau sėkmės ir toliau 4u.gif

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 23, 11:28)
Jeigu kaunietės susikoperuotų, tai tikrai (jei mažoji nesirgs) prsijungčiau su savo mašina ir dar ką nors į kompaniją pasiimčiau  rolleyes.gif 

Beje, Kaunas yra Kaunas, išprotėjau, ale nuo minties juokas ima - kolona mašinų su vėliavėlėm (kaip per krepšio rugtynes kad važinėja Kaune) varo autostrada - dar ir užrašas galėtų per kelias mašinas eit (t.y. kad nebūtų vilkinamas įstatymo priėmimas)  biggrin.gif  nu bet čia nesąmonės man tikriausiai jau nuo nemiegotų naktų vaidenasi  biggrin.gif

QUOTE(RasaP @ 2007 11 23, 11:28)
Labas rytelis,
o aš tavo sapne kokia buvau?... čia tai bent sapneliai smile.gif

Manau, Murmur333 pasiūlytas pavadinimas taikliausias ir tuo pat metu ne agreyvus wink.gif
Ką, jei tvirtintume
Užteks vilkinti motinystės atostogų įstatymo pataisų priėmimą!
wink.gif

QUOTE(Ice @ 2007 11 23, 15:58)
O dabar dar klausimėlis dėl viršsvorio...
...............
Kiek turiu pažįstamų ir draugių maitinančių, tai jos svorį meta be jokių pastangų, o aš pučiuosi  doh.gif
Pasiguodžiau...  verysad.gif

Oi, kaip suprantu Tave friends.gif
Deja, nieko protingo negaliu pasiūlyt doh.gif - pačiai tos problemos, ėst noris visąlaik ir dideliais kiekais, o tada......
Po pirmo gimdymo tai sulaukiau gal 4-5mėn irpradėjau taip grubiai kalorijas skaičiuot per dieną, na ir apstebėjau, kad suvalgau vos ne dvigubai nei reikėtų doh.gif Tad po truputį pradėjau mažint - grietinės nebepirkau, svieto irgi mažai; mažėm viriau košes 2*dienoje, pietums virta mėsytė su virtom daržovėm ir su tokia mityba pamečiau gal 18kg per metus....
Bet užtat šįkart jie visi vėl sugrįžo blink.gif ... och, ir vėl vsikas prieš akis !
Atsakyti
Oi merginos, tas virssvoris tai doh.gif As daug jo neturiu, kai kas net stebisi kad taip greitai atsikraciau, na bet as priaugusi daug nebuvau, tik 13 kg.Bet apetitas doh.gif Ar cia tas maitinimas tiek itakos turi, ar kokiu vitaminu truksta. O saldumynu nebegaliu pirkti, nes jei nusiperku, viska suedu is karto. Jauciu kad tuoj pradesiu pustis, ach ka daryti verysad.gif
Ir dar idomu ar daug saldumynu neturi itakos pienuko kokybei, nes tai vienintelis mazutes maistas unsure.gif
Atsakyti
As ta pati galiu pasakyti apie nerealu apetita biggrin.gif Dar iki pietu visai nieko,na bet antroje dienos puseje negaliu susitureti hihihi.gif Vyras kartais stebisi,ar as.. rolleyes.gif
Na,bet juk pieno gamybai reikalinga... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 23 lapkričio 2007 - 19:31
Prisidedu ir as i tu nepasotinamu buri blush2.gif Anksciau nors ir visa diena galedavau nevalgyti, o dabar taip ir suku ratus aplink saldytuva. gal istikro priezastis cia maitinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 11 23, 22:12)
Prisidedu ir as i tu nepasotinamu buri blush2.gif Anksciau nors ir visa diena galedavau nevalgyti, o dabar taip ir suku ratus aplink saldytuva. gal istikro priezastis cia maitinimas g.gif

O as bijau isdziut del mp maitinimo doh.gif Is tikro bijau. Sian sveciu turejom, tai suzinojau ko dar nezinau, Papasakojo su siaubu, kad zino dvi moteris, kurios maitino mp iki 2 ir 3 metu. Dabar jos nebemaitina, bet yra nesveikai isdziuve, ir kaip supratau susene. As nenoriu taip. As ir taip problemu su tuo turiu, su mazu svoriu, vitaminu trukumais ir pan verysad.gif Jei tikrai taip, teks kazka daryti..Vistik nenoriu aukoti sveikatos. Vaikas bus nelaimingas turedamas nusilpusia mama, o est uz tris nemoku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 24 lapkričio 2007 - 01:57
QUOTE(nep @ 2007 11 24, 01:54)
O as bijau isdziut del mp maitinimo doh.gif Is tikro bijau. Sian sveciu turejom, tai suzinojau ko dar nezinau, Papasakojo su siaubu, kad zino dvi moteris, kurios maitino mp iki 2 ir 3 metu. Dabar jos nebemaitina, bet yra nesveikai isdziuve, ir kaip supratau susene. As nenoriu taip. As ir taip problemu su tuo turiu, su mazu svoriu, vitaminu trukumais ir pan verysad.gif Jei tikrai taip, teks kazka daryti..Vistik nenoriu aukoti sveikatos. Vaikas bus nelaimingas turedamas nusilpusia mama, o est uz tris nemoku.

Nep, kaip matai, maitinimas nedziovina - kiek mamu pasiskunde, kad negali svorio atsikratyti. Taip pat maitinimas ir nestorina. Tiesiog yra kazkokiu problemu su sveikata, su mityba. Ir reikia savo sveikata pasirupinti, ir vaikelio nenuskriausti, nes pienas tai pilnavertis ir subalansuotas jo maistas, jokio geresnio maisto nepasiulysi. O jei dar jautrus, neramus vaikas, tai ir kazin ar nujunkymas jam bus i sveikata...
Zodziu, kokio patarimo nori gauti, su tuo turi ir mintimis dalintis smile.gif As uz ilga maitinima ir kartu mamos sveikatos tikrinima ir gerinima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 11 24, 09:55)
Nep, kaip matai, maitinimas nedziovina - kiek mamu pasiskunde, kad negali svorio atsikratyti. Taip pat maitinimas ir nestorina. Tiesiog yra kazkokiu problemu su sveikata, su mityba. Ir reikia savo sveikata pasirupinti, ir vaikelio nenuskriausti, nes pienas tai pilnavertis ir subalansuotas jo maistas, jokio geresnio maisto nepasiulysi. O jei dar jautrus, neramus vaikas, tai ir kazin ar nujunkymas jam bus i sveikata...
Zodziu, kokio patarimo nori gauti, su tuo turi ir mintimis dalintis smile.gif As uz ilga maitinima ir kartu mamos sveikatos tikrinima ir gerinima.  ax.gif

Del vaiko, tai net neisivaizduociau ka tokio dar tinkamesnio nei mp paduoti ir ryzciaus nutraukt nebent jei butu visai jau blogai. Man irgi keista, kaip vienom tirpte tirpsta, o kitos negali atsikratyti. Mano atveju prisideda nuovargis, greita medziagu apykaita ir tai, kad pamirstu pavalgyt. Beto, maitinant greiciau eikvojasi kuno riebalai g.gif As net nesidalinau ten su niekuo mintim, tiesiog buvo garsiai nusistebeta, kaip kitos moterys gali maitinti dvejus trejus metus, kad reikia ir savimi pasirupinti...Jos lupom kalbejo visuomenes nuomone, vel kaip visada. smile.gif Todel tai truputi ir priverte mane suabejoti, nes sudziuvus ar del maitinimo nesveikesne buti tikrai privengciau schmoll.gif
Beto dabar 12 valandu, o jis jau taip valge siandien tikrai kokius 3 - 4 kartus. Nuo 8.30 ryto...Vaikui 8 men...Tai gal man jo taip daznai nemaitint? Gal daznas maitinimas mamai ir atima jegu? Nes dabar krutis yra : paguoda, nusiraminimas, be jos neuzmiega. Galvoju, o jeigu mes noretume kur iseiti, kad ir Naujuju metu pasvesti, jo niekam negalima delto palikti! Na yra vaikjuoste, vezimas. Bet vistiek kartais norisi ir vieniem kur iseiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 24 lapkričio 2007 - 12:13
QUOTE(Raideles @ 2007 11 24, 09:55)
As uz ilga maitinima ir kartu mamos sveikatos tikrinima ir gerinima.  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(tryliktoji @ 2007 11 24, 20:40)
1. Ka dar daryt, kad atsistatytu pieno gamyba??? 2. Kada tiketis to susinormalizavimo??

Pirmiausia tai ...pieno nutraukimas - senas geltos 'gydymo' metodas, na bet jei tokiu patarimu gavai... wink.gif Siaip vistiek idomu - kiek laiko tesesi gelta? ASr jau praejo? Nes maniskis taipogi iki pusantro menesiuko buvo oranzinis, taciau tokio 'gydymo' metodo as grieztai atsisakiau ax.gif

Del patarimu...elgiesi visiskai teisingai - kuo dazniau glausi mazyli prie kruties, tuo greiciau atsistatys pienelio gamyba. Nieko 'gydresnio' cia ir nesugalvosi. Skysciu per prievarta gerti nereikia wink.gif Sekmes, tau tikrai pavyks smile.gif Del klausimo 'kada'...manau gana greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 24 lapkričio 2007 - 20:52