Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(July @ 2007 11 20, 18:22)
Gal ir ne i tema, bet kur jus ten bendraujat  blush2.gif  as irgi is romfordo

Na tai ir as tada ne i tema musu forumas Essex"so mamytės plepukes......, Laukiam švenčių ir sniego smile.gif bet va jei kas noretu su Londonietem paplepeti ir kartais susitikti prasom cia
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 11 20, 21:21)
O tas, kurios šitaip kursuose rekomenduoja vaikus rikdyti, tai pačias reiktų kokią savaitę be maisto palaikyti, žiūrėk, parėks, parėks ir pripras... Pikta man ant tokių...

ačiū už šitą sakinį drinks_cheers.gif kad žinotum, kaip man jo reikėjo.. mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 19, 16:35)
o aš norėčiau paklausti mamų, žindančių mažylius virš metukų - ar dar žindote naktį?

o dėl žindymo nėštumo metu - aš visom keturiom už, jei mamos sveikata puiki  smile.gif  man, deja, to patirti neteks, nes yra rimta priežastis, dėl kurios man būtų neleista žindyti nėštumo metu  cool.gif

naktimis kėlėsi po 2k iki 1,5m paskui pačios nustojo, išmiegodavo neprabusdamos.

drinks_cheers.gif
galima žindyti, jei mama jaučias gerai ir jei nėštumas yra nerizikingas. Pvz, mano atveju nors ir gąsdino bobutė, kad mažąją pilvelyje badu numarinsiu - bet kai gimė 4,2kg tai dabar nebeturi argumentų. tongue.gif

QUOTE(vaikasx @ 2007 11 19, 20:01)
Beja, norejau paklausti mamyciu su dideliu maitinimo stazu. mano vienai draugei svedu daktarai uzaiskino nutraukti maitinima (vaikui 2m.) nes kenkia dantukams, na paskui blogas sukandimas, silpni ir t.t. Ar yra tame tiesos, gal kuri pastebejote ka nors panasaus. As kazkaip nenoreciau tuo tiketi... g.gif

Maitinu jau 26mėn - ir netikiu, kad kuo kenktų. O daktarėliams geriau lankstinukų su šiuolaikinių tyrimų duomenimis tegul užsako mirksiukas.gif
Dantukams kenkia saldus maista/gėrimai, ypač jei po jų nevalomi dantukai. Higienos nesilaikymas - kai tėvai vaiko čiulptuką/šaukštuką aplaižo ir vaikeliui į burną kiša.
O MP nekenkia, netgi naktimis žindant. Ir tik žindant ofrmuojas taisyklingas sąkandis, bei vėliau kalbos padargai labaiu išsivystę būna - mažiau logopedinių bėdų.

QUOTE(ast_alaus @ 2007 11 19, 21:22)
Nieko sau...daktarai... Del naktinio maitinimo tai taip...dantukams kenkia, bet kas liecia sukandima - priesingai. Zindymas kaip tik formuoja taisyklinga sukandima, ko negalima pasakyti apie ciulptukus ir zindukus. smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Meila @ 2007 11 20, 16:48)
O pas mus vaistinėse kaži būtų galima primaitinimo sistemą įsigyti g.gif Na kur žinda krūtį, o šlangelėmis mišinuką traukia g.gif

O pas mus tai čia kur??? ax.gif
Jei LT, tai žinau, kad tik Santariškėse esanti med įrangos firma jas veža - kaina prieš 2m buvo 70lt....
mano B sakė, kad Rusijos vaikų parduotuvėse tokių matęs.

Jei reikia ir brangoka - galima pasidaryt iš plonos plonos lašinės šlangelės, kurios galą pleistru priklijuot prie krūties, o kitą galą merkti į buteliuką ar stiklinaitę. Kuo aukščiau pakeli indelį, tuo greičiau bėga maistukas šlangeliu....
arba taip: user posted image

O kam įdomu - tai čia apie tokį kalba eina - Supplemental Nursing System:
user posted image
Atsakyti
Tikrai, pamiršau apie tą papildiklį parašyti.
Tikrai yra pirkti Santariškėse, kur medicinos prekių parduotuvė. Prieš mėnesį ten buvau, ir mačiau. kaina apie 70 lt
Atsakyti

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 11 21, 02:06)

O pas mus tai čia kur??? 
Jei LT, tai žinau, kad tik Santariškėse esanti med įrangos firma jas veža - kaina prieš 2m buvo 70lt....
mano B sakė, kad Rusijos vaikų parduotuvėse tokių matęs.

Jei reikia ir brangoka - galima pasidaryt iš plonos plonos lašinės šlangelės, kurios galą pleistru priklijuot prie krūties, o kitą galą merkti į buteliuką ar stiklinaitę. Kuo aukščiau pakeli indelį, tuo greičiau bėga maistukas šlangeliu....
arba taip: user posted image

O kam įdomu - tai čia apie tokį kalba eina - Supplemental Nursing System:
user posted image

Na turėjau omeny Lietuvoj, o tiksliau Klaipėdoj 4u.gif
Kažką reiks bandyt g.gif
Jei ką reiks mėgint ieškot, kas iš Vilniaus parvežtų ax.gif
Dėkui 4u.gif

QUOTE(Raideles @ 2007 11 21, 08:25)
Tikrai, pamiršau apie tą papildiklį parašyti.
Tikrai yra pirkti Santariškėse, kur medicinos prekių parduotuvė. Prieš mėnesį ten buvau, ir mačiau. kaina apie 70 lt

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima, maitinu savo mazaja jau beveik 10 men, ji bebeik nieko daugiau tik mane kas 2 -3 val diena nakti ir valgo, nezinau kas vakar atsitiko, bet atsisake vakare papo ir viskas, prasikankinom visa nakti, rekia, bet neima, siandien ryte teko nusitraukti, is stiklines pora gurksniu isgere ir uzmigo. gal kas galit paaiskinti kodel atsisake zysti?
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 21, 11:06)
turiu klausima, maitinu savo mazaja jau beveik 10 men, ji bebeik nieko daugiau tik mane kas 2 -3 val diena nakti ir valgo, nezinau kas vakar atsitiko, bet atsisake vakare papo ir viskas, prasikankinom visa nakti, rekia,  bet neima, siandien ryte teko nusitraukti, is stiklines pora gurksniu isgere ir uzmigo. gal kas galit paaiskinti kodel atsisake zysti?

maniškis kai 8 mėn buvo atsisakė žįsti. bet po kelių dienų vėl pradėjo imt. nes vis siūliau ir siūliau. ir miegodamas normaliai žįsdavo, bet vos prabusdavo - iškart spjaudavo. po kiek laiko viskas grįžo į normalias vėžes
Atsakyti
bandysiu zinoma ir toliau duoti. Su pirmaja tokiu cirku neturejau, maitinau iki 1,5 m, per 15 min abi puses nutraukdavo smile.gif valge pagal grafika, kas 4 val kaip tikras tarybinis vaikas. Nu su sita zaidziu, valgo po truputi, ant karto tik viena puse, nes jei abu papus isvalgo atpila, skrandukas matyt mazas, uz tai kas kelias valandas ir niam niam reikia. net keista kad tu paciu tevu vaikai tokie skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 21, 10:28)
bandysiu zinoma ir toliau duoti. Su pirmaja tokiu cirku neturejau, maitinau iki 1,5 m, per 15 min abi puses nutraukdavo  smile.gif valge pagal grafika, kas 4 val kaip tikras tarybinis vaikas. Nu su sita zaidziu, valgo po truputi, ant karto tik viena puse, nes jei abu papus isvalgo atpila, skrandukas matyt mazas, uz tai kas kelias valandas ir niam niam reikia. net keista kad tu paciu tevu vaikai tokie skirtingi...

gal jai dantukai dyksta. nes kai manajai dyksta tas pats buna, rekia visa nakti, kruties neima g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 11 21, 15:28)
gal jai dantukai dyksta. nes kai manajai dyksta tas pats buna, rekia visa nakti, kruties neima g.gif

niu tai kad jau isdyge tie dantukai, turim 6 ir apart seilejimosi jautrumas nebuvo padidejes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 21, 14:33)
niu tai kad jau isdyge tie dantukai, turim 6 ir apart seilejimosi jautrumas nebuvo padidejes  g.gif

Mėnesinės sugrįžo mamai? Dėl hormonų pasikeitimo gali būti žindymo streikas.
Atsakyti
dar negryzo schmoll.gif
gal tai zenklas, kad grista?
o gal vel nestuke.gif , niu ne tikiusi kad ne... dar ne...
Atsakyti