Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(vaikasx @ 2007 11 19, 20:01)
Na mano lepunelei jau 11men su truputuku ir as dar net nesiruosiu nutraukti, i kitu pastebejimus, kad jau taip ilgai, nelabai ir demesi kreipiu, man dar tikrai netrodo ilgai... ax.gif . o valgo jinai ir nakti ir ryte, vakare ir du kartus diena.
Beja, norejau paklausti mamyciu su dideliu maitinimo stazu. mano vienai draugei svedu daktarai uzaiskino nutraukti maitinima (vaikui 2m.) nes kenkia dantukams, na paskui blogas sukandimas, silpni ir t.t. Ar yra tame tiesos, gal kuri pastebejote ka nors panasaus. As kazkaip nenoreciau tuo tiketi... g.gif

Dantukams žindymas nekenkia. Kenkia saldūs gėrimai. Žindytiems ir sąkandis taisyklingiau vystosi
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 19, 21:53)
Ir kuo toliau, tuo labaiu mąstau, kad ateis laikas ir jai pačiai tų naktinių maitinimų nebereiks  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif VISKAM SAVAS LAIKAS. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2007 11 19, 20:22)
Nieko sau...daktarai... Del naktinio maitinimo tai taip...dantukams kenkia, bet kas liecia sukandima - priesingai. Zindymas kaip tik formuoja taisyklinga sukandima, ko negalima pasakyti apie ciulptukus ir zindukus. smile.gif

QUOTE(crocus @ 2007 11 19, 21:00)
Dantukams žindymas nekenkia. Kenkia saldūs gėrimai. Žindytiems ir sąkandis taisyklingiau vystosi

Pritariu ir as drinks_cheers.gif. Kai man jinai pasake, nu negalejau patiketi, kad taip kalba daktaras. Nors ka ir paciai ne ka geriau buvo. Isivaizduokit ligoninej pagimdzius kita diena atejo pediatras apziureti vaiko ir sako man kodel buteliuko neduodi, ko cia vaika badu marini! blink.gif doh.gif O jinai nei verke, puikiai zinde. Tai tik paskui supratau, kodel visos aplink tik dusauja, kad irgi noretu pacios maitinti, bet gaila pieno neturi... doh.gif
Atsakyti

QUOTE(vaikasx @ 2007 11 19, 23:31)
pagimdzius kita diena atejo pediatras apziureti vaiko ir sako man kodel buteliuko neduodi, ko cia vaika badu marini! blink.gif  doh.gif

Truksta zodziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 11 19, 23:31)
Kai man jinai pasake, nu negalejau patiketi, kad taip kalba daktaras. Nors ka ir paciai ne ka geriau buvo. Isivaizduokit ligoninej pagimdzius kita diena atejo pediatras apziureti vaiko ir sako man kodel buteliuko neduodi, ko cia vaika badu marini! blink.gif  doh.gif O jinai nei verke, puikiai zinde.

Tikrai sunku patikėti blink.gif aš ligoninėj negalėjau prisiprašyti,kad atneštų vaikui mišinuko, nors priešpienio visai nebuvo verysad.gif klykė dieną naktį, tik vieną kartą buvau prisiprašius, antešė buteliuką su šlangele, bet ne su soskyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2007 11 20, 08:47)
Tikrai sunku patikėti blink.gif aš ligoninėj negalėjau prisiprašyti,kad atneštų vaikui mišinuko, nors priešpienio visai nebuvo verysad.gif klykė dieną naktį, tik vieną kartą buvau prisiprašius, antešė buteliuką su šlangele, bet ne su soskyte rolleyes.gif

Tai Lietuvoje manau kitaip, cia maitinimas MP nera labai populiarus schmoll.gif Ir buteliukas kartais tiesiog priverstinai kisamas. Mano draugei leipe duoti buteliuka, nes norejo, kad vaikas pasisiotu, kitaip negalejo isleisti namo.
Beja mamytes pasidalinkite patirtimi, kokiomis padetimis, kaip maitinate savo kudikelius kada jiems sloga ax.gif Atrodo isvalau nosyte pries maitinima, bet vistiek vis ten kazkas lieka ir labai sunku jai zysti.. blush2.gif
Ir dar norejau palkausti, mano mazajai jau 11men, o jinai visiskai nenori gerti nieko daugiau isskyrus MP, vis pasiulau vandenuko ar sulciu is puodelio, tai jinai spjauna viska lauk, labai retai kas patenka i skranduka...
Atsakyti
vaikasx,
tik dabar pastebejau, kad jus Londone...Kurioje vietoje gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2007 11 20, 12:44)
vaikasx,
tik dabar pastebejau, kad jus Londone...Kurioje vietoje gyvenat?

Rytuose Romforde, gal zinai. o tu kaip matau visai kitoje puseje rolleyes.gif Gaila, kad taip toli. nes mes cia kartkartem su Essex'o mamytemis meetukus pasidarom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 11 20, 11:33)

Ir dar norejau palkausti, mano mazajai jau 11men, o jinai visiskai nenori gerti nieko daugiau isskyrus MP, vis pasiulau vandenuko ar sulciu is puodelio, tai jinai spjauna viska  lauk, labai retai kas patenka i skranduka...

Mano dukryte irgi beveik iki metu gere tik mano pieno, jokiu arbateliu, vandenuko schmoll.gif
Tai gydytoja sake, kad jei uztenka skysciu. g.gif Taciau, va kai susirgo ir reikejo gerti daug skysciu, tai tiek prisikankinau verysad.gif teko su svirkstu po 5ml girdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 11 20, 14:11)
Rytuose Romforde, gal zinai. o tu kaip matau visai kitoje puseje rolleyes.gif Gaila, kad taip toli. nes mes cia kartkartem su Essex'o mamytemis meetukus pasidarom  ax.gif

Taip, zinau...Esu gyvenusi Beckton'e. smile.gif Bet ir cia susibegam, net ir is rytu sulaukiam sveciu. As megstu meetukus organizuot blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2007 11 20, 13:52)
Taip, zinau...Esu gyvenusi Beckton'e. smile.gif Bet ir cia susibegam, net ir is rytu sulaukiam sveciu. As megstu meetukus organizuot  blush2.gif  biggrin.gif

Tai liuks, as megstu meetukus mirksiukas.gif Gal tu prie musu forumo prisijunk, mes kaip tik meetuka sekmadieni organizuojam...gal irgi prisijungtum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2007 11 19, 22:22)
Nieko sau...daktarai... Del naktinio maitinimo tai taip...dantukams kenkia, bet kas liecia sukandima - priesingai. Zindymas kaip tik formuoja taisyklinga sukandima, ko negalima pasakyti apie ciulptukus ir zindukus. smile.gif

Is tiesu jis gali labiau pakenkti lauke...kaip ir saliko risimas ant burnos - juk po juo kaip tik susikaupia siltas oras, o po to burnyte islaisvinus, staiga ikvepiama salto oro  doh.gif

na, lauke aš kaip ir neleidžiu įkvėpti šalto oro, prabūna jis su tuo žinduku ištisai, bet, jei yra galimybė, tai išimu žinduką, pvz. po vežimo lopšio stogu nėra taip jau ir šalta; aišku, čia buvo praeitą žiemą, kai lelius lopšyje miegojo, dabar, kai jau didesnis, tai stengiamės be žinduko laukan keliauti.

tas žindymas naktį dėl dantų mane labai neramina nes pati esu dantų gydytoja , žinau visą teoriją, kad negalima dėl ankstyvo dantų ėduonies rizikos, lygiai taip pat kaip ir saldžių arbatėlių; bet ką daryti doh.gif tenka nusižengti, nevalom mes vakare dantukų po paskutinio žindimo blush2.gif kaip gi valysi, jei jis su papuku užmiega blush2.gif

o naktimis vis dar žinda po kokius 2 kartus; pareita naktis iš viso kažkokia nerami buvo doh.gif spardėsi, muistėsi, niurzgėjo ir žindo turbūt vos ne kad 5 kartus (pati jau nepamenu, nes jaučiausi kaip zombis nuo nemiego doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 20 lapkričio 2007 - 15:40