QUOTE(July @ 2007 11 19, 00:53)
Na ir siaubu prisiskaiciau
(cia apie ta cezari 7a men)
O del to sutaupymo maitinant krutimi tai nzn
Paskaiciuokim-pientraukis(na gal ne visoms prireike) Man jo reikejo pradzioje kai buvo labai kietos krutys ir mazyle neeme, dabar nebeprireikia. Maitinimo liemeneles(jos laabai brangios) Maitinu jau 3.5men ir jau pirkau 4 liemeneles. Kadangi pienelio turiu daug, tai iklotus i liemenele kartais keiciu po kelis kartus i diena, o jie kaip zinoma irgi nepigus. Nu viska sumetus, misinukas iseitu
Bet va MP vertė vaikiukui vis tiek neįkainuojama
Aš tai dėviu turkiškas žindyvių liemnėles po 12-16 Lt iš Kauno urmo bazės ir man gerai; nusiskalbia - naują nusiperku
Turėjau ir Triumphą, bet per pirmus maitinimo mėnesius labai susiskalbė, bet ir kažkokio stebūklo joje nepastebėjau
Mama nupirko pientraukį dar kai buvau
nors sakiau, akd man jo tikrai neprireiks, buvau užsispyrusi, o taip ir buvo - neprirekė
Apie 0,5 metų reikėjo tų įklotėlių, taip, nepigu...Dar naudojau Avent pieno surinkėjus, kai iš kitos krūties maitinomo metu tekėdavo labai stipriai pienukas.
Dabar jau gal porą mėn. nebereikia nei įklotėlių, nei tų surinkėjų, jei lyg pajaučiu, kad galėtų tekėti pienukas iš kitos pusės, kai žindau tai prispaudžiu su ranka ir nė lašelis nenuteka
O žinduką mes turime
Pripratinau
Nes mano ėdrūniukas žįsdavo be perstojo, tad apgaudavau spenelį dirbtiniu "papuku" pakeisdama. Bet stengiuosi kuo mažiau jį duoti, nebent jei labai reikia kažkur išėjus, pvz. į parduotuvę, taip pat kartais ir užmigti reikia su juo, arba lauke apsaugo nuo šalto oro
Žindymui mums jis visai neiko blogo nepagadino
Papildyta:
QUOTE(xena @ 2007 11 18, 23:54)
Va mano palatoj gimdymo namuose gulėjo mergička, ji su mama gyvena, tai ta mama jau antrą dieną mišinuko atnešė, nes atseit vaikas neprivalgo, nes mum po cezario valgyt neduodavo, tai ir pienas pasak jos buvo "nemaistingas".
na ir "protingi" kai kurie žmonės