QUOTE(Klepesova @ 2007 11 18, 09:43)
Žiūriu tavo mažiukė vasarinukė. TAi gal iš to pačio asmens ir girdėjome šiuos briedus? maniškė nors gimė 03, tačiau ir aš vis pasilieku prie vasarinukių, ir ten išgirdau jau vasarą, kai viena "proto bokštė" pati maitindama mišinėlių "suskėlė" šį briedą.
Na dar išgirdau vieną siaubą. JAV ir Europoje tarp turtingų "figūringų" bobų (kitaip nepavadinsi) paplito mada 7 mėnesį darytis cezarį... kad figūros nesusigadintų Kai man mama pasakė- nepatikėjau... Bet ji sako- ji žino. Iš piršto neišlaužia gi. (Rusijoje net 4 atvejus žino... ) Kai tai išgirdau- man taip širdį skausmas suspaudė... KĄ ten maitinimas- kūdikėliams net užaugti normaliai neduoda.
Na dar išgirdau vieną siaubą. JAV ir Europoje tarp turtingų "figūringų" bobų (kitaip nepavadinsi) paplito mada 7 mėnesį darytis cezarį... kad figūros nesusigadintų Kai man mama pasakė- nepatikėjau... Bet ji sako- ji žino. Iš piršto neišlaužia gi. (Rusijoje net 4 atvejus žino... ) Kai tai išgirdau- man taip širdį skausmas suspaudė... KĄ ten maitinimas- kūdikėliams net užaugti normaliai neduoda.
Del pinigu misineliams, na aisku, maitinimas labai padeda sutaupyti. Ko gi nepataupius, jeigu maitinti daug maz iseina. Bet aisku, tai nera pagrindine priezastis. As zinau, kad tai yra geriausia, ka galiu duoti savo vaikui. Galbut bandau jam tuo kompensuoti, galbut, busianti demesio trukuma ateityje...Jeigu toks kada nors bus
Del turtingu figuringu bobu, tai as irgi girdejau, girdejau, kad tai daro zvaigzdes .... Bet gi buna tokios ir pora sonkauliu issima, kad lieknesnes atrodytu, talija laibesne....