Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(nep @ 2007 11 14, 17:04)
g.gif As dabar vis galvoju, ar imanoma zindanciai kaip nors naturaliais budais, apart mm atsiradimo atskirti, ar jau gali pastoti ar ne g.gif ? Nes kol maitini, ir ju nera, gali buti salygiskai rami g.gif  unsure.gif Ar cia jau reik kokia spirale detis unsure.gif  verysad.gif

Net ir maitinimas 100% neapsaugo... reik papildomu priemonių.
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2007 11 14, 11:23)
O man va toks klausimas ir labai laukiu jūsų patarimo  g.gif

o kaip ji kita maista valgo?
siaip, manau, kad "pamela" nesijauti, nes vaikas per diena sekmingai viska isvalgo... juk kartu bunat. jei nemaitintum - tikrai pastebetum skirtuma.

del pastojimo - manau, kad kai kudikiui jau virs 6 men. ir ji gauna papildomo maisto, yra tikimybe, kad atsinaujins ovuliacija. gyvybe.lt yra straipsnelis sia tema ir bendrai.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2007 11 14, 19:09)
o kaip ji kita maista valgo?

~ 200 g. gramų grudų košės per dieną, + keli šaukštai mėsinės tyrelės, keli šaukštai vaisių. na nedaug, nedaug

siaip, manau, kad "pamela" nesijauti, nes vaikas per diena sekmingai viska isvalgo... juk kartu bunat. jei nemaitintum - tikrai pastebetum skirtuma.

na nebent... bet ir per ilgus tarpus (4 val.) pieno neprisigamina daug...

del pastojimo - manau, kad kai kudikiui jau virs 6 men. ir ji gauna papildomo maisto, yra tikimybe, kad atsinaujins ovuliacija. gyvybe.lt yra straipsnelis sia tema ir bendrai.

ačiū, einu skaityt
Atsakyti
Man gydytoja sake kad iki 4 menesiu, jei visa laika maitini krutimi, tai tikimybe pastoti sumazeja iki 95 %, taciau kaskart ivedu po nauja maitinima tikimybe vis dideja po 10% su kiekvienu.
Atsakyti
TEORISKAi pirmaji pusmeti maitinant tik krutimi pastoti neturetum...Deja, kaip mano ginekologas sake, gyvenimas megsta kresti pokstus ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2007 11 16, 00:09)
TEORISKAi pirmaji pusmeti maitinant tik krutimi pastoti neturetum...Deja, kaip mano ginekologas sake, gyvenimas megsta kresti pokstus ...  mirksiukas.gif

va va... smile.gif turiu ne vieną pažįstamą, kurioms ši teorija nesuveikė
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2007 11 16, 09:22)
va va...  smile.gif turiu ne vieną pažįstamą, kurioms ši teorija nesuveikė

jei pasiklausinetum idemiau (ar mamai buvo atsiradusios menesines, kokio amziaus buvo kudikis, ar gaudavo kokio papildomo maisto, kokios buvo pertraukos tarp zindymu), paaisketu idomiu dalyku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2007 11 16, 11:58)
jei pasiklausinetum idemiau (ar mamai buvo atsiradusios menesines, kokio amziaus buvo kudikis, ar gaudavo kokio papildomo maisto, kokios buvo pertraukos tarp zindymu), paaisketu idomiu dalyku  4u.gif

drinks_cheers.gif Idomu butu is tiesu pasinagrineti tokioje srityje... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2007 11 16, 13:25)
drinks_cheers.gif  Idomu butu is tiesu pasinagrineti tokioje srityje...  rolleyes.gif

jo, dalykas tas, kad niekada nezinai kada po gimdymo atsiras pirmosios menesines. ovuliacija ivyksta pries pirmaji kraujavima. jos nematai plika akimi. kai jau mm prasideda, zinai, kad toliau reikia saugotis, o kol ju nera g.gif ...Vienai moteriai mm nebus kol ji maitina ( 1 metus, 2, 3), nors ir su didelem pertraukom, kitai atsiras iskarto, vos prades primaitinti. As galvoju taip. g.gif
Atsakyti
Na hipotezė dėl neštumo nepasitvirtino, maitinimas susinormalizavo, bet visgi idomu pasidarė - o kai pastoji - pieno sumažėja/padidėja? girdėjau kad pasikeičia jo skonis, ir tai ties antru trimestru.
Atsakyti
atradau šitą skyrelį thumbup.gif
noriu pasiguosti ax.gif mažiui 11 mėn su trupučiu, maitinu dar MP, kam pasakai tai blink.gif tipo, kada gi nutrauksi, o man taip patogu, maitinu vakare po košytės prieš miegą, po to naktį keliasi 1-2k ir dieną 1kart maitinu, tipo, čia labai dažnai, aplinkui visos giriasi, kad trumpai maitino, bet man tai nieko džiaugsmingo....visi žiuri kaip į kokią durnelę, bet juk aš savo mažiukui noriu paties geriausio....visko dar neperskaičiau ką čia prirašėt,įdomu kuri ilgiausiai maitinot,kiek ilgai?
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2007 11 16, 22:46)
atradau šitą skyrelį thumbup.gif
noriu pasiguosti ax.gif mažiui 11 mėn su trupučiu, maitinu dar MP, kam pasakai tai  blink.gif tipo, kada gi nutrauksi, o man taip patogu, maitinu vakare po košytės prieš miegą, po to naktį keliasi 1-2k ir dieną 1kart maitinu, tipo, čia labai dažnai, aplinkui visos giriasi, kad trumpai maitino, bet man tai nieko džiaugsmingo....visi žiuri kaip į kokią durnelę, bet juk aš savo mažiukui noriu paties geriausio....visko dar neperskaičiau ką čia prirašėt,įdomu kuri ilgiausiai maitinot,kiek ilgai?

Visi tie kurie taip sako, yra senobiniu paziuru. Skaiciau cia, siame forume, kad viena moteris maitino virs 4 metu. O tada pats atsisake. Tikrai ir man labai patogu maitinti, visada yra, siltas, paruostas. Nei indu plauti, nei gaminti. bigsmile.gif
Atsakyti