QUOTE(ingalp @ 2007 11 08, 15:39)
na tai jei tavęs žindymas nevargina, tai aišku maitink bent iki 2 m arba kol pats atsisakys.
Papildyta:
o kodėl tu maitini iš buteliuko?
Papildyta:
o kodėl tu maitini iš buteliuko?
Piena maitinu is kruties,o arbata duodu is buteliuko nakty ir diena,bet nakty jam arbata netinka,praso papuko.
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2007 11 08, 15:57)
gydau vis dar spenelius ir turiu psichologinę baimę (kažin ar ją įveiksiu), kad ir vėl skaudės (žiauriai skaudu apie tai galvoti )
Buk stipri ir negalvok apie tai. Viskas susitvarkys ir iveiksi viska,pamatysi. Man taip buvo,papasakosiu:
Kai gime sunus man jis ziauriai nugrauze spenelius,juos man skaudejo,kraujavo ir pan. Tepiau Bepantenu,Garmastanu,kompresiukus dejau,kopusto lapus ir pan. Maitinau per asaras,skausmus ir t.t. Neeme su anspeniais papo visai,misimukais maitint nenorejau. Kaire krutis uzgijo siaip ne taip,o i desine isimete infekcija,kad teko daryti operacija kai sunui buvo 3 savaites.Padare man ja,as ta pacia diena issiprasiau namo,nes sakiau be vaiko as nebusiu. Mane isleido,tik kol zaisda uzgijo eidavau perisineti ir is tos kruties su pientraukiu pienuka traukiau. Ir dabar maitinu vaika