sakykit kaip pasildyti nutraukta piena?ir kiek mazdaug bevei 3 men vaikas suvalgo? pirma karta nusitraukineju rankomis pienuka
QUOTE(dainelė @ 2007 11 03, 22:46)
Besigydydama spenelius atradau pieno surinkejus (taip pat Avent firmos), kurie pakuoteje yra dvieju rusiu - su skylutemis ir be. Tai jusu atveju, kai reikia gydyti spenelius, patartina po maitinimo patepti tepaliuku, pvz. Garmastan, ar kuo kitu (as tepiau saltalankiu aliejumi ir butent jis mane isgelbejo) ir uzsideti tuos kauselius. Ypac jei jums pienas neteka upeliais, speneliai turetu greitai sugyti, nes butu laikomi sausai ir nesiliestu su iklotais ar liemenele.
kol kas pieno surinkėjų neturiu, tai buteliuką ne pagal paskirtį naudoju
Mamytes,gal kam irgi taip buvo.Reikia patarimo.Maitinu vaikuti tik pieneliu.Per paskutini menesi jis priaugo tik 300 gr.Jam dabar 4,5men ir sveria 6,400 gr.Manau,kad mazoka,l.nusiminiau,kai pamaciau,kad tik tiek mazai priaugo Esu ne LT,klausiau gydytojos,ji sake,kad tai normalu maitinancioms krutimi.Esa tokio amziaus kudikiams iskyla didesnis poreikis maistui,o krutys nespeja prigaminti,tipo su laiku turi prisitaikyti.Primaitinimams gydytoja nepritare,sake,kad palaukti tipo kita menesi vaikas priaugs daugiau.Nezinau nei ka galvoti,bijau,kad jis vel kita menesi ne daug priaugs.Dar labiau neramu pasidaro, kai paskaitau kiek kitu vaikai budami tokio pat amziaus sveria.Dauguma zymiai daugiau
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 11 07, 13:18)
Mamytes,gal kam irgi taip buvo.Reikia patarimo.Maitinu vaikuti tik pieneliu.Per paskutini menesi jis priaugo tik 300 gr.Jam dabar 4,5men ir sveria 6,400 gr.Manau,kad mazoka,l.nusiminiau,kai pamaciau,kad tik tiek mazai priaugo Esu ne LT,klausiau gydytojos,ji sake,kad tai normalu maitinancioms krutimi.Esa tokio amziaus kudikiams iskyla didesnis poreikis maistui,o krutys nespeja prigaminti,tipo su laiku turi prisitaikyti.Primaitinimams gydytoja nepritare,sake,kad palaukti tipo kita menesi vaikas priaugs daugiau.Nezinau nei ka galvoti,bijau,kad jis vel kita menesi ne daug priaugs.Dar labiau neramu pasidaro, kai paskaitau kiek kitu vaikai budami tokio pat amziaus sveria.Dauguma zymiai daugiau
viskas normalu. nepergyvenk. yra taip, kaip sako tavo gydytoja - gali ja pasitiketi. ir su kitais vaikais lyginti neverta - kiekvieno augimas labai individualus.
jei tave paguos, mano 8 men zhindomas berniukas sveria 8 kg, nuo 5,5 men iki 8 men (ty per 2,5 men.) priaugo 800 g (ty maziau kaip 400 g/men). o mano du vyresnieji budami metuku svere apie 9 kg
jeigu vaikas atrodo sveikas, linksmas, gerai vystosi - viskas ok
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 11 07, 11:18)
mano t.p. po ne daug tepriauga, 10 men. svere 8.31kg. taip kad manau, tavo gydytoja visiskai teisi ir labai gerai, kad nepataria primaitinti, neskubek, palauk dar
QUOTE(SBVF @ 2007 11 04, 12:50)
sakykit kaip pasildyti nutraukta piena?ir kiek mazdaug bevei 3 men vaikas suvalgo? pirma karta nusitraukineju rankomis pienuka
mamos pienas nėra šildomas, jis geriamas kambario temperatūros ir prieš maitinimą išimamas iš šaldytuvo anksčiau, kad pamažu natūraliai pašiltų.
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2007 11 04, 12:44)
sakykit, o jei aš visą dieną duosiu vis tą pačią krūtį? ar su kita nieko bloga nenutiks?
Nutiks pieno sąstova. Reiktų nutraukti pienuką iš tos krūties rankomis ar pientraukiu.
QUOTE(Raideles @ 2007 11 08, 10:52)
mamos pienas nėra šildomas, jis geriamas kambario temperatūros ir prieš maitinimą išimamas iš šaldytuvo anksčiau, kad pamažu natūraliai pašiltų.
o aų kaip tik radau kad yra šildomas po karšto vandens srove aš tai šildau
AS TAI ISTRAUKTA IS SALDYTUVO PIENELI, PASILDAU PO SILTO VANDENS SROVE
Papildyta:
MANO MAZYLIAI SALTO NEGERIA
Papildyta:
MANO MAZYLIAI SALTO NEGERIA
Labas mamytes,prasau jusu visu patarimu.
Mano sunui 1 metai ir 3 men. Vakarais dar preis miega viena kart geria mano piena is kruties. Dienos metu jam nereikia to visai ir kaip kiti vaikai manes nedrasko ir neiesko papuko. O nakty kartais prabunda,tai jam mano kruties reikia kaip soskes,isikanda apsiramina,tada paleidzia ir vel miega. Soskes mes nenaudojom is viso,tik buteliukus su soske,bet jam nakty netinka buteliukas.
Nezinau,kaip elgtis ar maitinti taip kol pats atsisakys ar paciai baigt. Gaila kazkaip vaiko.
Mano sunui 1 metai ir 3 men. Vakarais dar preis miega viena kart geria mano piena is kruties. Dienos metu jam nereikia to visai ir kaip kiti vaikai manes nedrasko ir neiesko papuko. O nakty kartais prabunda,tai jam mano kruties reikia kaip soskes,isikanda apsiramina,tada paleidzia ir vel miega. Soskes mes nenaudojom is viso,tik buteliukus su soske,bet jam nakty netinka buteliukas.
Nezinau,kaip elgtis ar maitinti taip kol pats atsisakys ar paciai baigt. Gaila kazkaip vaiko.
QUOTE(Jakutė @ 2007 11 08, 15:29)
Labas mamytes,prasau jusu visu patarimu.
na tai jei tavęs žindymas nevargina, tai aišku maitink bent iki 2 m arba kol pats atsisakys.
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2007 11 08, 11:08)
o aų kaip tik radau kad yra šildomas po karšto vandens srove aš tai šildau
o kodėl tu maitini iš buteliuko?
gydau vis dar spenelius ir turiu psichologinę baimę (kažin ar ją įveiksiu), kad ir vėl skaudės (žiauriai skaudu apie tai galvoti )