Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 10 23, 11:18)
Ačiū  4u.gif

šiandien jau 2 etapus sportavom, vis dar tikiuos, kad 'pramuš'  mirksiukas.gif
Nes ramuolė ji pas mane - tik labai supykus kniurksėti pradeda, o šiaip guli, žinda, miega ir 'sisioja' kaip už tėvynę  tongue.gif Visiškai nepanašu, kad kas blogai būtų  g.gif

Tai tada manau nereikia cia pergyventi, jei jai butu viduriai uzkieteje, ar siaip kas negerai, tikrai nebutu ramuole jinai!
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2007 10 23, 11:26)
Papildyta:
Norejau paklaust tu mamyciu kuriu maziai jau virs metu, kaip jusu mazyliai uzmiega?
Maniskis uzmiega nakciai dazniausiai gerdamas MP, o diena uzmigdau ant ranku nesiodama stacia. Noreciau, kad uzmigtu paguldytas i lovyte ant soniuko ax.gif Bet vos tik ji paguldai i lovyte, jis is kart verciasi ir stojasi doh.gif Bandziau ji guldyt i lovyte ir atsisedus salia jam skaityt kokia pasaka, bet jis turbut tam dar per mazas. Jam visai neidomu ka as ten atisedus bumbu verysad.gif

maniškui dabar pusantrų,mes ir nakčiai ir pietų miegelį užsimigdom su papuliu burnoj,jis šalia manęs miega,o užmiega tai greit.ilgiausiai teko gal 10min.niuniuot lopšinę ax.gif o pasakos jo dar irgi nedomina mirksiukas.gif
Atsakyti

sweikutės
manoji ir pusantrų metukų..tai mes dieninio miegelio užmiegam labai įvairiai,jei lauke tai apseinam be papuko,o jei namie tai dažniausiai jo reikia,bet būna atvejų kai pati atsigula kėdutėj /maitinimo gulčiausioj padėtį/,arba lovytėj, aš ją paglostau paniūniuoju ir psio biggrin.gif ...... na o nakčiai tai tik su mp-jau čia kaip ritualas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 10 23, 00:50)
vanduo ir klijukai, kllizmutė arba Duphalac sirupas. nes būtų jau ilgas nekakojimo tarpas, nenoriu prisišaukt bėdos  doh.gif

Tik nesirinkit klizmutes... (na jau kritiniu atveju ir laaabai retai, nes prie to pripranta). wink.gif
O jei ji gerai jauciasi vadinasi gerai.
Pati atsigerk naturaliu apelsinu sulciu (tik neperdozuok). wink.gif Arba uzvalgyk tu paciu dziovintu slyvu...Galbut suveiks. Beje, kelinta jau diena nesitustina?

QUOTE(Silwer @ 2007 10 23, 07:46)
ar imanoma menesio kudiki pripratinti zisti kruti? vaikiukas ka tik grizo is ligonines visa ta laika ligonineje buvo maitinamas misinuku.

IMANOMA mirksiukas.gif Tik reikes daug kantrybes, bet jei esi tam pasiruosusi, tikrai pavyks. Sekmes ir lauksim rezultatu wink.gif 4u.gif

QUOTE(Joleks @ 2007 10 23, 09:26)
Norejau paklaust tu mamyciu kuriu maziai jau virs metu, kaip jusu mazyliai uzmiega?

Mes taipogi prie papulio uzmiegam...Bet man (bent jau kolkas) nekelia rupesciu ir problemu. smile.gif Abu esam laimingi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 23 spalio 2007 - 21:06
Labas mamytes,
vel kreipiuosi i jus 4u.gif Sianakt man labai supuliavo viena krutis, labai skauda kai zinda, bandziau masazuoti, truputi pabega pienas ir vel puliais uzsikemsa, vel as i karsta vandeni merkiu speneli, pulius ispaudziu ir vel truputi pienas pabega ir vel kemsasi, vargau 2 val. kiek galejau isspaudziau, (vaikas neistrauke. skausmas didelis kol zinda, bet to uzsikimsimo vis tiek neistrauke), lygtais viska istraukiau, bet skauda ta kruti, be to pastebejau kad ir spenelis uzpuliaves vienoj vietoj, bandziau spausti, gavosi zaizdele. nebezinau ka daryti, patepaiu garmastanu. temperaturos nera. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2007 10 25, 12:06)
Labas mamytes,
vel kreipiuosi i jus  4u.gif Sianakt man labai supuliavo viena krutis, labai skauda kai zinda, bandziau masazuoti, truputi pabega pienas ir vel puliais uzsikemsa, vel as i karsta vandeni merkiu speneli, pulius ispaudziu ir vel truputi pienas pabega ir vel kemsasi, vargau 2 val. kiek galejau isspaudziau, (vaikas neistrauke. skausmas didelis kol zinda, bet to uzsikimsimo vis tiek neistrauke), lygtais viska istraukiau, bet skauda ta kruti, be to pastebejau kad ir spenelis uzpuliaves vienoj vietoj, bandziau spausti, gavosi zaizdele. nebezinau ka daryti, patepaiu garmastanu. temperaturos nera.  unsure.gif

Na ka tau daryti nepasakysiu. Manau reik kreiptis i gydytoja. Gal tau padetu kopustu lapai, istrauktu karsti is kruties. Kiek zinau jei eina puliai, tokios kruties ir tu puliu vaikui zyst duot negalima. Kai gulejau ligoninej pas mane buvo zaizdele ant spenelio, tai gyd. klause ar ner puliu, jei ju butu buve buciau negalejus maitint.
Sekmes gydantis ir toliau maitinant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2007 10 25, 13:06)
Labas mamytes,
vel kreipiuosi i jus  4u.gif Sianakt man labai supuliavo viena krutis, labai skauda kai zinda, bandziau masazuoti, truputi pabega pienas ir vel puliais uzsikemsa, vel as i karsta vandeni merkiu speneli, pulius ispaudziu ir vel truputi pienas pabega ir vel kemsasi, vargau 2 val. kiek galejau isspaudziau, (vaikas neistrauke. skausmas didelis kol zinda, bet to uzsikimsimo vis tiek neistrauke), lygtais viska istraukiau, bet skauda ta kruti, be to pastebejau kad ir spenelis uzpuliaves vienoj vietoj, bandziau spausti, gavosi zaizdele. nebezinau ka daryti, patepaiu garmastanu. temperaturos nera.  unsure.gif

Sveikutė, tai tu dar vis kankiniesi console.gif unsure.gif Tu tik neužpyk, bet manau be gydytoju neapsieisi, čia tik mano nuomonė blush2.gif Bet, kad tos krūties žįsti negalima duoti, aš pritariu Joleks. Man tik buvo pienelis užsistovėjęs, aš skaičiau internetę domėjausi, tai tikrai jau supuliavusios krūties negalima duoti schmoll.gif Tik tiek žinau blush2.gif o tau pačiai nebūtu ramiau jei vaikų gydytoją ar savo į namus išsikviestum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 25, 13:13)
Sveikutė, tai tu dar vis kankiniesi  console.gif  unsure.gif Tu tik neužpyk, bet manau be gydytoju neapsieisi, čia tik mano nuomonė  blush2.gif Bet, kad tos krūties žįsti negalima duoti, aš pritariu Joleks. Man tik buvo pienelis užsistovėjęs, aš skaičiau internetę domėjausi, tai tikrai jau supuliavusios krūties negalima duoti  schmoll.gif Tik tiek žinau  blush2.gif o tau pačiai nebūtu ramiau jei vaikų gydytoją ar savo į namus išsikviestum.  4u.gif

isgasdinot mane, as jau ryte daviau zisti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2007 10 25, 14:18)
isgasdinot mane, as jau ryte daviau zisti.  unsure.gif

Tai, kad su žaizdele ir aš davus žįsti, dar tik gimdymo namuose, kai man visus spenelius nugraužė doh.gif unsure.gif Garmastanu tepiau ir dantis sukandus maitinau doh.gif Bet beviltiškai, vistiek tūrėjo primaitinti mišinuku blush2.gif
O vat dėl tų puliukų blush2.gif tai jau schmoll.gif Bet manau jei laiku susigriebsi, tai išsaugosi pienelį tik nedelsk, vėl neužpyk kreipkis į gydytojus, žinai bent pasiskambink mirksiukas.gif galiu atsiūsti AŽ NEMOKAMA DAKTARO KONSULTACIJA telefono numerį manau visais klausimais ten konsultuoja 4u.gif
Atsakyti
Man kai buvo speneli ,,nukramtes" doh.gif ,tai is pradziu asaros byredavo kai reikdavo maitint, ir nei garmastan, nei bepanten nepadejo, tiesiog pradejau is tos kruties duot su antspeniu, kol uzgijo. O dabar jokiu problemu nebeturime mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamos, reikia jusu patarimo blush2.gif
mano suneliui trys menesiai, maitinu tik savo pienu. bet jis labai daug svorio priaugo, pirmus menesius po 1,5 kg., o trecia 1,2 kg. gydytoja sako, kad jau turi virsvorio, nes sveria virs 8 kg. pati pastebiu, kad gal jam jau sunku, toks storuliukas smile.gif
kaip galeciau sumazinti svori ir nenutraukti maitinimo smile.gif iki siol valge mazdaug kas 2-3 val. , nakti kas 5-6 val.

gal pasiulyti arbateles ir tada maziau pieno suvalgys? unsure.gif
o gal viskas susitvarkys savaime, bet kazkaip baisu nes auga ir storeja rodos ne dienom o valandom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbaniukee @ 2007 10 26, 21:07)
sveikos mamos, reikia jusu patarimo  blush2.gif
mano suneliui trys menesiai, maitinu tik savo pienu. bet jis labai daug svorio priaugo, pirmus menesius po 1,5 kg., o trecia 1,2 kg. gydytoja sako, kad jau turi virsvorio, nes sveria virs 8 kg. pati pastebiu, kad gal jam jau sunku, toks storuliukas smile.gif
kaip galeciau sumazinti svori ir nenutraukti maitinimo smile.gif iki siol valge mazdaug kas 2-3 val. , nakti kas 5-6 val.

gal pasiulyti arbateles ir tada maziau pieno suvalgys? unsure.gif
o gal viskas susitvarkys savaime, bet kazkaip baisu nes auga ir storeja rodos ne dienom o valandom  doh.gif

Sveika sunku, ką ir bepatarti. Tai gydytoja nedavė jokių patarimų g.gif
Labai normalus maitinimo grafikėlis, tai gal tavo pienukas labai riebus g.gif Kai mano pienukas buvo labai riebus jis nestambėjo taip, bet jam su skranduku buvo problemyčiu, dėl to kad per riebus pienukas unsure.gif
Gal kokių mankštelių reiktų, kad judresnis būtų. Bet šeip manau, kad kai pradės lakstyti visi kg ištirps mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti