Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(Klepesova @ 2007 10 19, 16:42)

Pirmas klausimas. Tikiuosi tu nesilaikai jokios dietos? ir antras ar per parą išgeri bent 2,5 litrus vandens (arbata juoda, kava ir žalioji arbata nesiskaito- jos "išvaro" skysčius.

Jokiu dietu nesilaikau, geriu arbata zindyviu. Vakar vakare dziaugiausi labai, [pienuko buvo labai daug, o ta kieki padidinau taip: kol maitinau is vienos prie kitos buvau prisidejusi chicco pieno surinkeja, po 3 val dukryte valge be sustojimo ir pienuko buvo daug.
O siandien vel nekas g.gif bet didesnioji serga ir matyt nepakankamai isgeriau skysciu:(
Atsakyti
o mano dukrytei jau 2.5 men ir man pienelio teka upeliais g.gif aisku labai dziaugiuosi kad galiu maitinti ir dukrytei nieko netruksta bet nejaugi taip visa laika reikes vargti. Jau taip pavargau nakti miegoti su liemenele ir iklotais. Bandziau be ju, tai pabudau slapia. Ir jeigu ilgesni laika dukryte nevalgo pvz. nakti, tai krutys pasidaro kvadratines doh.gif ir visai nesvarbu ar daug skysciu geriu ar mazai. Gal dar kas vargsta su upeliais pieno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 10 21, 20:27)
o mano dukrytei jau  2.5 men ir man pienelio teka upeliais g.gif  aisku labai dziaugiuosi kad galiu maitinti ir dukrytei nieko netruksta bet nejaugi taip visa laika reikes vargti. Jau taip pavargau nakti miegoti su liemenele ir iklotais. Bandziau be ju, tai pabudau slapia. Ir jeigu ilgesni laika dukryte nevalgo pvz. nakti, tai krutys pasidaro kvadratines doh.gif ir visai nesvarbu ar daug skysciu geriu ar mazai. Gal dar kas vargsta su upeliais pieno biggrin.gif

Pažystama situacija lotuliukas.gif taip vargau gal iki metų doh.gif namie, tai namie, bet kaip reikėdavo kur išeiti doh.gif per mėnesį dvi dėžutes įklotėlių sunaudodavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 10 21, 18:27)
o mano dukrytei jau  2.5 men ir man pienelio teka upeliais g.gif  aisku labai dziaugiuosi kad galiu maitinti ir dukrytei nieko netruksta bet nejaugi taip visa laika reikes vargti. Jau taip pavargau nakti miegoti su liemenele ir iklotais. Bandziau be ju, tai pabudau slapia. Ir jeigu ilgesni laika dukryte nevalgo pvz. nakti, tai krutys pasidaro kvadratines doh.gif ir visai nesvarbu ar daug skysciu geriu ar mazai. Gal dar kas vargsta su upeliais pieno biggrin.gif

Na man taip buvo gal iki kokiu 5 menesiu, paskui pienelio gamindavosi tiek kiek reikejo mazei. taip kad kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu - kantrybes, viskas susitvarkys. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, va ir man prasidejo maikiu ir bliuskuciu kilnojimai ir tampymai papuko paieskose... doh.gif O kokia audra pakelia kai neleidziu! kaip su tuo tvarkotes, sakiau reikes prisipirkti rubu aukstu kaklu biggrin.gif , o tai nelabai smagu, kai pradeda tampyti ir visiems rodyti, koki turta ten turi biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit mamikės, mano mažė per 3 savaites priaugo tik 300 gr., dabar mums 5 menesiukai ir sveriam 7300, gydytoja sakė, kad normalu, jug ne pilnas mėnuo dar. Kai pavalgo tai žaidžia ramiai, šypsosi, neverkia ir nezyzia. Primaitint kol kas nenoriu, juo lab, kad mažė apsisnargliavo. Pienas anksčiau upėmis tekėjo, dabar jau gamyba susitvarkė, ir teka tada kai maitinu, bet ne taip kaip pirmus mėnesius. Noriu maitinti iki metukų krūtimi smile.gif
Radau informacijos:Kaip turi didėti žindomo kūdikio svoris?
PSO duomenimis, pirmąjį pusmetį žindomi kūdikiai kas mėnesį turi priaugti mažiausiai po 450-500 g. Viršutinė riba nenurodyta, nes natūraliai maitinamiems kūdikiams negresia tukliojo audinio pertekliaus pavojus. Antrąjį pusmetį galimas mažesnis prieaugis.
Tikiuosi dar per savaitę priaugsim bent 100 gr. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asveja: 22 spalio 2007 - 14:38
QUOTE(vaikasx @ 2007 10 22, 10:40)
o tai nelabai smagu, kai pradeda tampyti ir visiems rodyti, koki turta ten turi biggrin.gif

smile.gif Kazkodel man tai atrogo gana smagiai... ax.gif Tokiu atveju as tiesiog patraukiu vaikelio rankyte ir stipriau apkabinu. smile.gif Nemanau, kad golfas issprestu problema (jei tai tau problema g.gif ). Man atrodo, jog geriau kazkaip su vaikeliu tartis, aiskinti jam, kad taip nesielgtu (jei tai nepriimtina).
Kaip tik vakar susitikom su drauge, kurios Dukrytei dveji su puse. Ji nebemaitinama MP jau metai, bet iprotis kisti rankyte ten, kur kazkada buvo Pienelis, neisnykes...

QUOTE(Asveja @ 2007 10 22, 14:17)
Sakykit mamikės, mano mažė per 3 savaites priaugo tik 300 gr., dabar mums 5 menesiukai ir sveriam 7300

tau visiskai nereikia del to pergyventi. smile.gif Nebutinai vaikai turi priaugti 'pagal knyga'. Juk buna taip, kad viena menesi virsija normas, kita ju nesiekia, bet jei bendras svoris normalus ( o jusu atveju taip ir yra thumbup.gif ), tikrai nera ko sukti sau galvos.
Beje, ne visada ir tos med. svarstykles teisybe rodo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2007 10 22, 19:05)
smile.gif Kazkodel man tai atrogo gana smagiai...  ax.gif Tokiu atveju as tiesiog patraukiu vaikelio rankyte ir  stipriau apkabinu. smile.gif Nemanau, kad golfas issprestu problema (jei tai tau problema  g.gif ). Man atrodo, jog geriau kazkaip su vaikeliu tartis, aiskinti jam, kad taip nesielgtu (jei tai nepriimtina).
Kaip tik vakar susitikom su drauge, kurios Dukrytei dveji su puse. Ji nebemaitinama MP jau metai, bet iprotis kisti rankyte ten, kur kazkada buvo Pienelis, neisnykes...

Maitinti viesose vietose, prie kitu, tai man tikrai ne problema. taciau nelabai smagu, kai be jokios kantrybes plesia rubus blush2.gif Aisku bandau tartis, sakyti, bet jai ne motais. anksciau kazkaip budavo, kai jau matau, kad nori ir duodu. taciau dabar atrodo, kad tos kelios sekundes kol abi isitaisysim jai tapo per ilgos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 10 22, 23:14)
Maitinti viesose vietose, prie kitu, tai man tikrai ne problema. taciau nelabai smagu, kai be jokios kantrybes plesia rubus  blush2.gif Aisku bandau tartis, sakyti, bet jai ne motais. anksciau kazkaip budavo, kai jau matau, kad nori ir duodu. taciau dabar atrodo, kad tos kelios sekundes kol abi isitaisysim jai tapo per ilgos smile.gif

Sveikutė, o aš jau apsidžiaugiau, kad mano vyrukas jau didelis, ir nekels man scenu kaip senais laikais doh.gif lotuliukas.gif Bet kur tau šiandien stotelei man tokį cirką suskėlė doh.gif vėlavom pietų miegelio blush2.gif o pripratęs užmigti su papuliu dantyse doh.gif blush2.gif Tad bandžiau tartis, ir dėmesį kitur nukreipti, bet jis ant visos stotelės mama papa nem nem kur ten golfas striukė su aukštu kaklu tongue.gif
Tad laukiu nesulaukiu, kada aš su juo pasišnekėsiu, bet man atrodo jau tada nebeprireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 22, 21:45)
Sveikutė, o aš jau apsidžiaugiau, kad mano vyrukas jau didelis, ir nekels man scenu kaip senais laikais  doh.gif  lotuliukas.gif Bet kur tau šiandien stotelei man tokį cirką suskėlė  doh.gif vėlavom pietų miegelio  blush2.gif o pripratęs užmigti su papuliu dantyse  doh.gif  blush2.gif Tad bandžiau tartis, ir dėmesį kitur nukreipti, bet jis ant visos stotelės mama papa nem nem kur ten golfas striukė su aukštu kaklu  tongue.gif
Tad laukiu nesulaukiu, kada aš su juo pasišnekėsiu, bet man atrodo jau tada nebeprireiks  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano tai irgi sunkiai be papuko uzmiega...nebent ziauriai pavargus.
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2007 10 22, 23:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mano tai irgi sunkiai be papuko uzmiega...nebent ziauriai pavargus.

Tas pats mirksiukas.gif jei namie, tai papulis burnon kaip poteriai pioneer.gif lotuliukas.gif Bet būna, pvz svečiuose tai jei labai išsidūkęs, nuvargęs, tada nulūžta nieko nereikia. Kad visad taip tongue.gif O naktį dar vis prašos verysad.gif ir ne vieną kartą, gaila neina sočios vakarienės suduot, mano jis prie nevalgiuku blush2.gif Taip seniau būdavo gerai, kokia 20val., pavalgo košytės ir sočiai prieš dešimt užmiega. O dabar nuo košių žiaukčioja unsure.gif
Atsakyti