QUOTE(dark @ 2007 10 20, 16:48)
Ką jūs apie tai galvojat? Su gydytoja pakalbėjom, tai ji neatmeta to varianto kad jam buvo didžiulis stresas staigus maitinimo nutraukimas
manau, kad visiškai taip ir gali būt.
Per daug stresų susidėjo vienas po kito, be to gimus broliukui namuose matė žindant, bet ne jį ....
Bet jau dabar yra kaip yra, pasistenkit tik daug dėmesio jam vienam rodyt - sakykim kažkas vyresnįjį kažkur vedasi (aišku, be mažojo), arba numatyti laiką kai mamytė žaidžia tik jo mėgstamus žaidimus (kažkuriuo kitu laiku - dėmesys tik mažajam).
Čia aš patarinėju, kaip gudra , bet va - pačios ateitis tokia laukia , nežinau kaip seksis visoms dėmesį dalint
Mamytės, padėkit nusiraminti arba ne :
mano 3d. mažylė retai kakoja (na kokį 1kart per parą, bet didelį kiekį, minkštai); šlapinasi tikrai normaliai, yra rami, miego būdravimo režimas irgi atrodo normalus.
Na vistiek bijau, kad netrūktų jai MP - ilgai miega, pati keliasi kas 3,5val.
Jei keliu dažniau - vis tiek nežinda, apsižioja ir parpia toliau. O man guzai daros, net jai pavalgius apčiuopiu gilesniuose plotuose guziukus. Jos ritmas būtų toks - miega ilgai 3-4val, tada pabunda ir kažkur 1val būdrauja, per tą laiką žinda 3kart po 15min, gerai žinda - jaučiu ir ryjant ir krūtys patuštėja, tada užmiega ir vėl ilgai miega.
Bet kakoja tai tik kartą