QUOTE(vaikasx @ 2007 10 17, 23:16)
Na mano panele jau 10 menesiu, o dar nebuvo nei vienos nakties, kad gerai issimiegociau. o kai dantukus auginames tai is vis kas puse valandos kelias. bet tikrai nesiruosiu nutraukti maitinti, galima gi ir truputi pakenteti del savo mazules Bet as kartais su ja pietu miegelio prigulu, tai tada daug lengviau nakti...
Beja merginos noriu patarimo, kad is aplinkiniu sulaukiu komentaru ir nuostabos del ilgo maitinimo tai manau normalu ir man visai nerupi, mano gi cia reikalas, nekreipiu i tai demesio sakau kiek reikes, tiek maitinsiu! bet vis dazniau mano vyriskis uzsimena, kad gal jau gana, na gerai iki metu ir viskas, jam atrodo nesveika, kai dideli vaikai vis dar maitinami krutimi, jo isitikinimu tai trauma vaikui Visiskai jam nepritariu bet va kaip jam graziai tai isaiskinti, nes jauciu, kad kuo ji didesne bus, tuo spaudimas nutraukti dides...
Beja merginos noriu patarimo, kad is aplinkiniu sulaukiu komentaru ir nuostabos del ilgo maitinimo tai manau normalu ir man visai nerupi, mano gi cia reikalas, nekreipiu i tai demesio sakau kiek reikes, tiek maitinsiu! bet vis dazniau mano vyriskis uzsimena, kad gal jau gana, na gerai iki metu ir viskas, jam atrodo nesveika, kai dideli vaikai vis dar maitinami krutimi, jo isitikinimu tai trauma vaikui Visiskai jam nepritariu bet va kaip jam graziai tai isaiskinti, nes jauciu, kad kuo ji didesne bus, tuo spaudimas nutraukti dides...
Sveikutė, mano situacija panaši į tavo Vyras visą laiką palaikė mane, kad maitinu. Bet paskutiniu metu išgirstu iš jo gal jau baik, vaikas juk didelis jau. Mano aukseliui jau pusantrų O man jis toks dar mažutėlis Kartais, kai sunytis godžiai čepsi mano papulį apsikabinęs vyras jam sako: fe Matukai jau tu toks didelis vyras, o dar papulį čiulpi Bet man neipatingai, tai maišo. Aš žinau, kad iki pensijos nemaitinsiu Ateis toks laikas, kai abu būsim patenkinti. O pokolkas mėgaujuosi