Sveikos, mamytės
džiaugiuosi, kad kalbatės šia tema, man taip pat labai įdomu ir aktualu
.
Mano sūneliui tuoj bus 10mėn ir man jis visai neatrodo didelis, kad nemaitinčiau jo, o visi aplinkui tai stebisi: "tu dar maitini?!" tai buna viena kita pagiria, bet dažniausiai tai kam to reikia ir pan., juk jis jau moka valgyt. Taip žinoma, valgo košytes, turi 2 dantukus, tai kokį džiuvėsį pagraužia, bet aš dar net negalvoju nutraukti maitinimo...
Bet labai domina šita tema, nes juk kažkada reikes nutraukti, geriausia būtų, kad pats vaikutis po truputėlį atprastų
bet kaip bus, tai dar visiškai nežinau. O kad nėra kur paskaityti apie vyresniųjų žindyma, tai tikrai, nes jau daug ieškojau. Būtų gerai, ka pasidalintumėte patirtimi ir žiniomis, kur skaitėte, ką sužinojote
nes dabar mano mažius, kai nori miegučio, tai vis dažniau pats lenkiasi prie krūties, mat jis jau žino kur rasti
tai jeigu tai pasitaiko prie konors ... tai matau kaip sureaguoja žmonės, nepatogiai pasijunta, lyg daryčiau kažką neleistino, lyg turėčiau gėdytis. Šeip jis dar nemoka paprašyti, bet aš ir pati matau kai jis nori ir pamaitinu.
Kaip bus toliau - matysim, visi vaikai skirtingi, gal pavyks išmokyti, kad tyliai prašytų ... atsimenu kai mano draugė maitino vaikiuką ir jam jau buvo virš metukų, jis jau vaikščiojo, tai jis kai norėdavo, tai prieidavo ir pasižiūrėdavo jai į akis, tyliai prisiglausdavo ir ji suprasdavo, kad jis nori MP
Gražu buvo žiūrėti...