Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(rence25 @ 2007 10 08, 14:23)
Mamytes patarkit- as esu jauna mamyte ir vaikeli maitinu krutimi bet susiuriau su tokia problema..ar kiekviena karta maitinima pradeti is kitos kruties ar tos pacios kuria maitinau praeita karta..??Kartais atrodo kad maziukas visiskai istustina kruti ir tada sekanti karta duodu kita kruti. Ar elgiuosi gerai? Pradzioje gi teka tas melsvas pienukas ir tik pabaigoje tas sotus ir riebus - tai jei kiekviena maitinima pradedu is kitos kruties tai ar vaikelis gauna pakankamai to riebaus pienelio?
ka daryti jei vaikas neramus ir maitinant springsta, po to nervuojasi ir iesko kruties? - taip dazniausiai buna naktiniu maitinimu metu.

Prasau patarkit g.gif

Sveikutė, ir aš manau, kad elgiesi teisingai. mirksiukas.gif
Aš tai žiūrėdavau pagal krūtų pilnumą. Savo lelių iki dviejų mėnesių primaitindavau mišinuku, kadangi pienelis nenorėjo gamintis, tad džiaugiuosi už tave, kad turi į valias ax.gif Bet po to neturėjau jo kur dėti kiek jo daug buvo lotuliukas.gif
Mano mažiukas ir l.daug springdavo g.gif iš mano pusės manau, kad jam per didelis pienuko spaudimas budavo ta prasme srovė. O gydytojai bandė įtarinėti neurologinių problemų dėl komplikuoto gimimo. Bet neprisileidau tokios minties. Ir dabar drūti ir sveiki. Susitvarkys viskas pamažu net nepajusi mirksiukas.gif 4u.gif
Man kitokia problemėlė neramina unsure.gif Aš ir manau, kad baiginėjas man pienukas, žinoma jau kaip ir laikas būtų visdėlto 18 mėnesių išmaitinau. Ir pupulis jo reikalauja tik prieš užmiegant, bet taip miela ir tuo pačiu gaila, jei taip bus unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,o aš noriu pasidžiaugti biggrin.gif nuors mano mažiukas valgo tik mano pienelį ir jam jau 8mėn.jis vis dar daug svorio priauga,šį mėnesį 700 g.tai sveria 9400 g. thumbup.gif nes gimė tai mažytis tik 2500 ....Aplinkinių reakcija tai keista kiekvieną kartą toks jausmas ,kad visi tik ir laukia,kad nieko nepriaugsim "tipo dar nieko nevalgo schmoll.gif ",o kai priauga daug svorio"tai gerai matai pati maitini".Nesuprantu aš jų ax.gif Mažiukas tai tikras "kukuliukas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pvaidulka @ 2007 10 10, 02:00)
Sveikos mamos,o aš noriu pasidžiaugti biggrin.gif nuors mano mažiukas valgo tik mano pienelį ir jam jau 8mėn.jis vis dar daug svorio priauga,šį mėnesį 700 g.tai sveria 9400 g. thumbup.gif nes gimė tai mažytis tik 2500 ....Aplinkinių reakcija tai keista kiekvieną kartą toks jausmas ,kad visi tik ir laukia,kad nieko nepriaugsim "tipo dar nieko nevalgo schmoll.gif ",o kai priauga daug svorio"tai gerai matai pati maitini".Nesuprantu aš jų ax.gif Mažiukas tai tikras "kukuliukas" wub.gif

Sveikutė tikrai džiugu, kai mažylis sveikas mirksiukas.gif Mano sūnytis metukų tiek sverė, kiek sveria jusiškis daba lotuliukas.gif Smulkutis jis pas mane, bet tikrai pradės vaikščiot tavo kukuliukas ir nebus toks kleckas lotuliukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pvaidulka @ 2007 10 10, 02:00)

šaunuoliaiuser posted image
Atsakyti
Man neseniai buvo krizė...buvo atsiradęs guzas,baisia skaudėjo...su ašarom dėjau vaiką prie krūties...dėjau kompresus ir po 2 dienu viskas susitvarkė...Abu esam laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau pasitarti, blush2.gif mano mažylis 4 mėn, maitinu vien tik MP. Visuomet pienuko buvo daug, o dabar pastebėjau, kad jo lyg ir apmažėjo schmoll.gif kai bandau nusitraukti, nebėra tiek, kie būdavo blink.gif na ir mažiukas naktį keliasi vos ne kas 1,5 val doh.gif nebesuprantu, ar čia pienas dingsta unsure.gif ar jis šiaip nori naktimis bendrauti g.gif Svoris auga normaliai, jis nėra irzlus, bijau, kad pienas nedingtų doh.gif šiaip žinau, kad kuo daugiau glaudi kūdikį, tuo pieno daugiau gaminasi ir t.t. Žindyti irgi noriu, visada sakiau, kad pieno būna tol, kol moteris nori maitinti kūdikį, bet pradedu abejoti tuom...na gal mano baimės nepagrįstos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 10 11, 13:51)
Sveikutės, norėčiau pasitarti,  blush2.gif mano mažylis 4 mėn, maitinu vien tik MP. Visuomet pienuko buvo daug, o dabar pastebėjau, kad jo lyg ir apmažėjo schmoll.gif kai bandau nusitraukti, nebėra tiek, kie būdavo blink.gif na ir mažiukas naktį keliasi vos ne kas 1,5 val doh.gif nebesuprantu, ar čia pienas dingsta unsure.gif ar jis šiaip nori naktimis bendrauti g.gif Svoris auga normaliai, jis nėra irzlus, bijau, kad pienas nedingtų doh.gif šiaip žinau, kad kuo daugiau glaudi kūdikį, tuo pieno daugiau gaminasi ir t.t. Žindyti irgi noriu, visada sakiau, kad pieno būna tol, kol moteris nori maitinti kūdikį, bet pradedu abejoti tuom...na gal mano baimės nepagrįstos ax.gif

Atsipalaiduok, viskas gerai 4u.gif Man irgi taip buvo. Dabar gal jau susireguliavus pienuko gamyba, ir pertekliaus nebūna. Svarbiausias rodiklis, kad vaiko svoris gerai auga thumbup.gif
Atsakyti
labukas,
norejau paklausti jusu. mazyliui 6 men, maitinu pati, bet jau kokios 2 sav pratinu prie tyreliu. kolkas maitinu kas 3 val MP, ir du kart dienoj duodu kito maisto tarp maitinimu. pradesiu duoti kruopu kosytes. ant pokelio parasyta kad reikia skesti mamos pienu arba pieno misiniu. ar nieko blogo jei skesiu misiniu, nes nusitraukineti nenoriu tam kad i kose ipilti. nes dabar pieno gamyba susireguliavusi
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2007 10 12, 10:21)
labukas,
norejau paklausti jusu. mazyliui 6 men, maitinu pati, bet jau kokios 2 sav pratinu prie tyreliu. kolkas maitinu kas 3 val MP, ir du kart dienoj duodu kito maisto tarp maitinimu. pradesiu duoti kruopu kosytes. ant pokelio parasyta kad reikia skesti mamos pienu arba pieno misiniu. ar nieko blogo jei skesiu misiniu, nes nusitraukineti nenoriu tam kad i kose ipilti. nes dabar pieno gamyba susireguliavusi
aciu  4u.gif

aš skiesdavau mišiniu. o nuo 9 mėn karvės pienu
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 10 12, 11:57)
aš skiesdavau mišiniu. o nuo 9 mėn karvės pienu

dekoju. 4u.gif tikriausiai tinka bet koks pieno misinys, pvz NAN?
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2007 10 12, 13:15)
dekoju.  4u.gif tikriausiai tinka bet koks pieno misinys, pvz NAN?

aš skiesdavau tuteliu. nes jis pigiausias ir skaniausias ( man labiausiai panašus skoniu į MP)
Atsakyti
Baltanosis, gali skiesti tiesiog vandenuku ir nesukti dėl to galvos. Aš visas kruopines košes verdu vandenyje ir niekuo neskiedžiu.
Atsakyti