QUOTE(rence25 @ 2007 10 08, 14:23)
Mamytes patarkit- as esu jauna mamyte ir vaikeli maitinu krutimi bet susiuriau su tokia problema..ar kiekviena karta maitinima pradeti is kitos kruties ar tos pacios kuria maitinau praeita karta..??Kartais atrodo kad maziukas visiskai istustina kruti ir tada sekanti karta duodu kita kruti. Ar elgiuosi gerai? Pradzioje gi teka tas melsvas pienukas ir tik pabaigoje tas sotus ir riebus - tai jei kiekviena maitinima pradedu is kitos kruties tai ar vaikelis gauna pakankamai to riebaus pienelio?
ka daryti jei vaikas neramus ir maitinant springsta, po to nervuojasi ir iesko kruties? - taip dazniausiai buna naktiniu maitinimu metu.
Prasau patarkit
ka daryti jei vaikas neramus ir maitinant springsta, po to nervuojasi ir iesko kruties? - taip dazniausiai buna naktiniu maitinimu metu.
Prasau patarkit
Sveikutė, ir aš manau, kad elgiesi teisingai.
Aš tai žiūrėdavau pagal krūtų pilnumą. Savo lelių iki dviejų mėnesių primaitindavau mišinuku, kadangi pienelis nenorėjo gamintis, tad džiaugiuosi už tave, kad turi į valias Bet po to neturėjau jo kur dėti kiek jo daug buvo
Mano mažiukas ir l.daug springdavo iš mano pusės manau, kad jam per didelis pienuko spaudimas budavo ta prasme srovė. O gydytojai bandė įtarinėti neurologinių problemų dėl komplikuoto gimimo. Bet neprisileidau tokios minties. Ir dabar drūti ir sveiki. Susitvarkys viskas pamažu net nepajusi
Man kitokia problemėlė neramina Aš ir manau, kad baiginėjas man pienukas, žinoma jau kaip ir laikas būtų visdėlto 18 mėnesių išmaitinau. Ir pupulis jo reikalauja tik prieš užmiegant, bet taip miela ir tuo pačiu gaila, jei taip bus