Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

QUOTE(Ieva @ 2007 09 28, 17:29)
Sveikos mamytes 4u.gif
pamaciau kiek tokio pat likimo mamu...mums 11 men. papulio reikalauja labai daznai...diena, tik i mama paziuri ir bega verkdamas, kad tik paputi duociau, o jei neduodu, tai rekimas ohoho doh.gif nakti irgi keliasi labai daznai...issimiegoti neimanoma...uzmiega tik su papuliu, diena dabar jau pradejo migdyti tetis, kad vis maziau papulio butu... pieno net nemazeja, kur mazes, kai taip daznai papulis burnoj doh.gif
bet...yra ir gera puse,taip gera, kai esi reikalinga zuikuciui, kaip gera kai prisiglaudzia, apkabina... wub.gif tai atperka visus sunkumus, tada pradedi galvoti:kai uzaugs pasiilgsim to jausmo ax.gif reikia dziaugtis, kad galime maitinti taip ilgai, daugelis to jausmo negali patirti... smile.gif

thumbup.gif wub.gif Pas mus ir tokia situacija, sūnytis be papulio neužmiega. Gal pietus ir apsieitume be jo, tačiau va prieš nakties miegelį, tai čia kaip poteriai. Papulis burnon ir miegam blush2.gif lotuliukas.gif Tik mes truputuka viresni tongue.gif Kartais jau pagaunu save mąstančia apie nutraukimą. Bet aš dar nepasiruošus psichologiškai, tiesiog žinau, kad ateis toks laikas,kai nuspręsiu ir bus kito etapo pradžia.Tas jausmas tikrai pasakiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 09 28, 20:02)
thumbup.gif  wub.gif Pas mus ir tokia situacija, sūnytis be papulio neužmiega. Gal pietus ir apsieitume be jo, tačiau va prieš nakties miegelį, tai čia kaip poteriai. Papulis burnon ir miegam  blush2.gif  lotuliukas.gif Tik mes truputuka viresni  tongue.gif  Kartais jau pagaunu save mąstančia apie nutraukimą. Bet aš dar nepasiruošus psichologiškai, tiesiog žinau, kad ateis toks laikas,kai nuspręsiu ir bus kito etapo pradžia.Tas jausmas tikrai pasakiškas  wub.gif

skaitau ir toks vaizdas kad apie savo pupa skaitau,as taip pat laukiu to momento kada jau ji pati siek tiek suvoks kad papukas jau jai netinka blush2.gif , nres ji nuo pat gimimo nepripazino ne soskutes nei bonkutes o tik mano papuli ir viskas flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2007 09 29, 09:41)
skaitau ir toks vaizdas kad apie savo pupa skaitau,as taip pat laukiu to momento kada jau ji pati siek tiek suvoks kad papukas jau jai netinka  blush2.gif , nres ji nuo pat gimimo nepripazino ne soskutes nei bonkutes o tik mano papuli ir viskas flirt.gif

Sveikutė, o kaip jum su viešom vietom blush2.gif lotuliukas.gif Maniškis buvo pripratęs jei nori papulio, tai čia ir dabar doh.gif oi kokiu kuriozų būdavo lotuliukas.gif Bet paskutiniu metu jau galiu su juo susitarti, kad truputuką palauktų, pakentėtų jei nėra galimybės maitinti čia ir dabar tongue.gif O naktį, tai neatsimerkęs sako mama papa nem nem wub.gif privalgo sočiai ir parpia iki paryčių bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu mamos kad,radau šitą temą bigsmile.gif labai daug panašumų radau..Mano mažiukui 8 mėn.o jis nieko nevalgo tik mano pieną nuors aš sažiningai maišau košes kas dieną ir metu lauk,nieko negeria,soskės nečiulpia,naktį keliasi nnn kartų.Visi mane durnina tame tarpe ir vyras,kad aš pati per daug jam papulį kyšu,tai aš nesuprantu ką mažiuką badu marinti g.gif taip ir kovoju su visais.Stebisi visi ,kad čia kažkokia nesąmonė,kaip čia nieko kito nevalgo??Aš dukrą maitinau iki metukų,tai su ja lengva buvo kai pradėjau primaitinti nuo penkių mėn. tai ji viską valgė ir kažkaip naturaliai po pirmo gimtadienio baigėsi maitinimas.Nuors jau 10 metų prėjo,kaip šiandiena atsimenu:atsikėlė ji naktį,stovi lovytėje,o aš galvoju nu šakės kaip pradės rėkti,bet nieko pastovėjo ir atsigulė.Taip pora naktų prabudo ir viskas. biggrin.gif O su mažiuku kažkaip sunkiai gaunasi,jis naktį atsikelia kas pusval.jei papuko nečiulpia tai man veidą pačiupinėja,pakalbina ir vėl miega.Vyras jau pyksta,man irgi sunku,bet dėl to mažo vabaliuko bet ką galiu iškentėti wub.gif tai kas ,kad neišsimiegu tiek daug mėn. va ir dabar pusė trijų,o aš nemiegu..lovoj vietos mažai.Nu pažiurėsiu kaip čia mums toliau bus,ir Jūsų patarimus paskaitinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(pvaidulka @ 2007 09 30, 02:25)
Kaip smagu mamos kad,radau šitą temą bigsmile.gif labai daug panašumų radau..Mano mažiukui 8 mėn.o jis nieko nevalgo tik mano pieną nuors aš sažiningai maišau košes kas dieną ir metu lauk,nieko negeria,soskės nečiulpia,naktį keliasi nnn kartų.Visi mane durnina tame tarpe ir vyras,kad aš pati per daug jam papulį kyšu,tai aš nesuprantu ką mažiuką badu marinti g.gif taip ir kovoju su visais.Stebisi visi ,kad čia kažkokia nesąmonė,kaip čia nieko kito nevalgo??Aš dukrą maitinau iki metukų,tai su ja lengva buvo kai pradėjau primaitinti nuo penkių mėn. tai ji viską valgė ir kažkaip naturaliai po pirmo gimtadienio baigėsi maitinimas.Nuors jau 10 metų prėjo,kaip šiandiena atsimenu:atsikėlė ji naktį,stovi lovytėje,o aš galvoju nu šakės kaip pradės rėkti,bet nieko pastovėjo ir atsigulė.Taip pora naktų prabudo ir viskas. biggrin.gif O su mažiuku kažkaip sunkiai gaunasi,jis naktį atsikelia kas pusval.jei papuko nečiulpia tai man veidą pačiupinėja,pakalbina ir vėl miega.Vyras jau pyksta,man irgi sunku,bet dėl to mažo vabaliuko bet ką galiu iškentėti wub.gif tai kas ,kad neišsimiegu tiek daug mėn. va ir dabar pusė trijų,o aš nemiegu..lovoj vietos mažai.Nu pažiurėsiu kaip čia mums toliau bus,ir Jūsų patarimus paskaitinėsiu.

pirkite didesnę lovą ax.gif arba galima sienelį nuo vaiko lovytės nuimt ir pristumti prie savo lovos ax.gif Nes mes taip pat su maža sofa ir žindančiu vaiku prisikankinom, tikrai užjaučiu wub.gif

O šiaip viską tu gerai darai, nenusimink smile.gif O tavo maistu vaikelis ar domisi?
Atsakyti
Tai va Natuke,tokia ir bėda su mažiuku,kad joks maistas jam neskanus,nei parduotuvėje sloikučiuose,dėžutėse parduodamas nei mano pagamintas.Kol mažesnis būdavo tai kas nuors jį pajuokindavo o aš tuo metu įkišdavau šaukštą,gal kokį gramą ir prarydavo,kur neišspjaudavo. unsure.gif O dabar tai o hoho,tik pasodinu į kėdutę jis jau supranta kas toliau tai taip suspaudžia lūpas,kad šaukšto neikiši ir suka galvą į šoną,riečiasi ,bet burnos neatidaro.Aišku save guodžiu ,kad vieną dieną jis vistiek kažką pradės valgyti bigsmile.gif juk nevalgys iki pirmos klasės tik pienuką.
Atsakyti
QUOTE(pvaidulka @ 2007 09 30, 22:12)
Tai va Natuke,tokia ir bėda su mažiuku,kad joks maistas jam neskanus,nei parduotuvėje sloikučiuose,dėžutėse parduodamas nei mano pagamintas.Kol mažesnis būdavo tai kas nuors jį pajuokindavo o aš tuo metu įkišdavau šaukštą,gal kokį gramą ir prarydavo,kur neišspjaudavo. unsure.gif O dabar tai o hoho,tik pasodinu į kėdutę jis jau supranta kas toliau tai taip suspaudžia lūpas,kad šaukšto neikiši ir suka galvą į šoną,riečiasi ,bet burnos neatidaro.Aišku save guodžiu ,kad vieną dieną jis vistiek kažką pradės valgyti bigsmile.gif juk nevalgys iki pirmos klasės tik pienuką.

Mano didžioji lygiai taip pat nieko nevalgydavo. Apie priklausančią pagal amžių maisto normą galėjau tik pasvajoti. Kaip ir tu kasdien ruošdavau tas košes ir pildavau viska lauk. Matyt, toks vaiko buvo augimas. Vėliau po truputį pradėjo ragauti, virš metų šiaip ne taip priprato pusryčiams pieniškas košes, o pietums sriubas valgyti. O pati maitinau iki 2 metų. Mažiukei jau virš metų, dar maitinu, nors šita tai ir kitokį maistą valgo neblogai. Bet aš kol kas dar noriu maitinti. Jei jau neinu į darba, tai negi gaila vaikui duoti tai, kas geriausia wub.gif
Atsakyti
manyškis taip pat nedaug valgo. Klausimas toks - ar būna taip, kad pati valgai su vaiku ant kelių? Ar nelenda į tavo lekštę? Imkis ji su savim kiekvieną kartą kai valgai, o sau dažniau gaming švelnų, tinkamą kudikiui maistą ax.gif Turėtų pradėti po trupūti valgyti ax.gif

Manyškis taip pat nevalgiukas, dažnai viską perkramto ir išspjauna... Bet nieko, sveikas bahuras auga, ačiū Dievui nesiskundžiam 4u.gif
Atsakyti
kokia idomia tema radau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ir as prie jusu jungiuos, maitinu savo maziu, o didute maitinau ilgai, kaip atrodo rekordus sumusiau mirksiukas.gif doh.gif (isskyrus viena mamyte sioje temoje)
aisku reakcija priesinga visu, tik mano didute, jau didesne budama niekada neprase pienuko prie kitu, tik mes abi ir dazniausia pries miega ie ryte biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiukas kai pamato ,kad atsinešu lėkštę tai griebia už kraštų plekši ležuviu atrodo tuoj griebs ir suvalgis...Bet gaunasi taip ,kad jis tik nori maistą su rankom "paminkiti"ir viskas unsure.gif kartais tai paragauja trupinuką,o kitą kartą tai suka nosį į šalį lūpas suspaudęs,net nepaskanaves ar jam patiktų?Bet jis palyginus storulis nuors kaip tik šiandiena jam 8 mėn.prieš mėn. jis svėrė 8700 ,o gimė mažuliukas 2500,nes visu mėn. anksčiau.eisim penktadienį pas gyd.tai pažiūrėsiu kiek šį mėn. priaugo.Galėtu jau kažką kramsnot pradėt,nes sesija už dviejų sav.vėl bus problemos su maitinimu verysad.gif taip sunku buvo pavasarį,bet atsilaikiau neimiau akademinių atostogu,galvojau rudenį busim dideli...Nuors dar yra laiko pas tokius mažiukus vieną dieną viskas gali pasikeisti biggrin.gif
Atsakyti
Na iki vieneriu metu vaikeliukams pagrindinis maistas yra MP, o koses, tyreles, jogurtukai ir kt yra tik paragavimui, susipazinimui. Jeigu kudikis gerai kapoja kieta maista, tai puiku, bet jeigu tik maistu terliojasi, tai manau irgi nieko baisaus. Kiekvienam savo laikas ateina, nebijok ,pvaidulka, greit ir taviskis kotletus kapos.
Atsakyti