Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

turiu klausima: manoji valgo MP, rodos jo daug, nenoriu nusitraukinet tikrint ar uztenka, bet paspaudus bega. Va: naktys pas mus normaliai keliasi 1,5,8 - kaip sakant issimiegu, bet dienos kosmariskos. Pastoviai ant papu prakaba, ilgiausias laiko tarpas buna pusvalandis, na geriausiu atveju h. Miegot praktiskai nemiega, jei uzminga tai 4-5min ir vel viskas is naujo. Nei nesiojimai, nei supimai nepadeda. ar tempt laika neduodant kruties bent h ar dvi - idealiausia butu man dvi h, bet jau ir viena h machytu smile.gif - kaip uzburtas ratas nemiega, paskui truputi paciulpia, tik ta virsutini pienuka, paskui migdosi, as keliu, ji nesikelia, palieku miegancia, uz 5min vel staugimas. ir vel viskas is naujo. Pavargstu nerealiai, diena jauciuos kaip issunkta, o ir pienuko apmazeja, vakarais kabo kokias 3-4h, paskui nakciai uzmiega ir viskas atsistoja i vietas. Is ryto vel tas pats. help!
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 08 28, 11:27)
Tai va, kad nenori žįsti jei jau to pienuko neperdaugiausiai. Pykt pradeda ir klykia doh.gif  Kišu kiek galiu, bet tik suprakaituoja, išraudonuoja ir verkia blink.gif
O man neviltis, nes jam mažai blink.gif

O skysčių daug geri?
QUOTE(Dew138 @ 2007 08 28, 13:47)
turiu klausima: manoji valgo MP, rodos jo daug, nenoriu nusitraukinet tikrint ar uztenka, bet paspaudus bega. Va: naktys pas mus normaliai keliasi 1,5,8 - kaip sakant issimiegu, bet dienos kosmariskos. Pastoviai ant papu prakaba, ilgiausias laiko tarpas buna pusvalandis, na geriausiu atveju h. Miegot praktiskai nemiega, jei uzminga tai 4-5min ir vel viskas is naujo. Nei nesiojimai, nei supimai nepadeda. ar tempt laika neduodant kruties bent h ar dvi - idealiausia butu man dvi h, bet jau ir viena h machytu smile.gif - kaip uzburtas ratas nemiega, paskui truputi paciulpia, tik ta virsutini pienuka, paskui migdosi, as keliu, ji nesikelia, palieku miegancia, uz 5min vel staugimas. ir vel viskas is naujo. Pavargstu nerealiai, diena jauciuos kaip issunkta, o ir pienuko apmazeja, vakarais kabo kokias 3-4h, paskui nakciai uzmiega ir viskas atsistoja i vietas. Is ryto vel tas pats. help!

Man prdžioje irgi taip buvo. Buvau neviltyje, kai pasakiau sesutei, kad gal trūksta pieno, liepė dažniau duot, na aš jai aiškindavau, kad pastoviai mažius ant papo kabo. Na tik beliko apsišarvuoti kantrybe, išeiti praktiškai niekur negalėjau, nes pastovaiai mažius papo reikalavo doh.gif . Na bet po truputį po truputį tarpai tarp maitinimų pradėjo didėti. Net nežinau ką patarti, manau tik kantrybės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew138 @ 2007 08 28, 14:47)

Man su pirma dukra lygiai taip pat buvo pirmą mėnesį. Po to tie valgymai truputį retėdavo. Bet vis tiek valgydavo gal kas valandą, miegodavo dieną tik 1kartą apie 2val. Tokį laikotarpį reikia išlaukt ir apsišarvuot kantrybe, tikrai žinau, kad nelengva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 08 28, 12:27)
Tai va, kad nenori žįsti jei jau to pienuko neperdaugiausiai. Pykt pradeda ir klykia doh.gif  Kišu kiek galiu, bet tik suprakaituoja, išraudonuoja ir verkia blink.gif
O man neviltis, nes jam mažai blink.gif

Kantrybes, Irunia, viskas susitvarkys, nepanikuok smile.gif gal jam pilvuka skauda. o gal ir truksta pieno, bet jei busit abudu atkaklus - jo padauges, pamatysi smile.gif sekmes! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemezija @ 2007 08 28, 14:08)
O man tai kyla klausimas, kodel pagal rekomendacijas iki 6 men. TIK mamos pienas? Kas blogo, jei nuo 2 men duociau obuolio, banano. Sunui pries 8 metus irgi pagal rekomendacijas nuo 1 menesio daviau obuolio ir banano. O dar buvo pavasaris, viskas is parduotuves. Dabar mergytei galeciau duoti obuoliuko is savo sodo, bet va rekomendacijos...  g.gif  Gal zinot, kodel nerekomenduojama anksciau duoti vaisiu, ar tai kam nors pakenktu? Mano sunus kuo sveikiausias, nors kaip sakiau nuo 1 men gavo obuolio ir banano.

Sunku dar pilvukui virškinti kitokį maistą, o ir alergenų "nefiltruoja". O kam tu nori tą obuolį duoti? Gal ir nepakenktų, na čia sekmės reikalas, priklauso nuo to ar vaikas alergiškas, ar skrandis stiprus.
Papildyta:
QUOTE(Dew138 @ 2007 08 28, 14:47)

jei dar turi kantrybės patarčiau pabandyti slingą smile.gif gal mažė valgys ir miegos tiek pat, bet bent jau rankos bus laisvos, galėsi nors dantis ramiai nusivalyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2007 09 02, 21:01)
Kantrybes, Irunia, viskas susitvarkys, nepanikuok smile.gif gal jam pilvuka skauda. o gal ir truksta pieno, bet jei busit abudu atkaklus - jo padauges, pamatysi smile.gif sekmes! smile.gif

Kantrybės tai aš turiu 4u.gif
Tik va kai pilvuką skauda tai jau atskiriu. O čia tiesiog isteriškas krūties ieškojimas. Ir kai išvalgo abi - ir toliau ieško. Žinau, kad negerai, bet kai įsispiegia negaliu neduoti iš buteliuko... Gaila man jo būna.
Ir nevisada jis turi noro valandą ant papo kaboti, kad to pieno pakankamai iščiulpti. Na ir man valandą žindomi speneliai ne kokios kondicijos būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 09 02, 22:23)
Kantrybės tai aš turiu 4u.gif
Tik va kai pilvuką skauda tai jau atskiriu. O čia tiesiog isteriškas krūties ieškojimas. Ir kai išvalgo abi - ir toliau ieško. Žinau, kad negerai, bet kai įsispiegia negaliu neduoti iš buteliuko... Gaila man jo būna.
Ir nevisada jis turi noro valandą ant papo kaboti, kad to pieno pakankamai iščiulpti. Na ir man valandą žindomi speneliai ne kokios kondicijos būna doh.gif

Ar bandei duoti mišinuko iš taurelės? Ir neduoti žinduko? Taip kad čiulpimo refleksą patenkintų tik tavo krutys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2007 09 02, 23:50)
Ar bandei duoti mišinuko iš taurelės? Ir neduoti žinduko? Taip kad čiulpimo refleksą patenkintų tik tavo krutys blush2.gif

Mišinuko dar neduodu. Duodu savo pieną iš buteliuko. Na iš taurelės 50 ml ilgai užtruktų duoti doh.gif Nes būtent tiek jis dar papildomai išgeria blink.gif
O čiulpimo refleksą jis pakankamai pasitenkina. Šiandien turėdama kantrybės prasėdėjau su juo 1,5 val. doh.gif Jis vis čiulpė... Nu ir ką? Po valandos atsibudo klykdamas alkanas doh.gif doh.gif doh.gif
Ar čia mano vaikis drakoniukas, ar čia pienas mano nesotus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 09 03, 19:18)
Mišinuko dar neduodu. Duodu savo pieną iš buteliuko. Na iš taurelės 50 ml ilgai užtruktų duoti doh.gif  Nes būtent tiek jis dar papildomai išgeria blink.gif
O čiulpimo refleksą jis pakankamai pasitenkina. Šiandien turėdama kantrybės prasėdėjau su juo 1,5 val. doh.gif  Jis vis čiulpė... Nu ir ką? Po valandos atsibudo klykdamas alkanas doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ar čia mano vaikis drakoniukas, ar čia pienas mano nesotus. g.gif

g.gif O gal jums tiesiog toks laikas, kai reikia pienuko daugiau pasigaminti? Odos kontaktas, poilsis, ramybė... Pirmi mėnesiai nelengvi, bet vertingi smile.gif Gal dar reiktų atsirūgti? O kad po valandos atsibudo alkanas - tai normalu smile.gif Antrą trečią savaitę dažnai nuo gimimo buvę miegaliai atsibunda ir tada jau mamoms ramybės neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 09 03, 20:33)
g.gif O gal jums tiesiog toks laikas, kai reikia pienuko daugiau pasigaminti? Odos kontaktas, poilsis, ramybė... Pirmi mėnesiai nelengvi, bet vertingi smile.gif Gal dar reiktų atsirūgti? O kad po valandos atsibudo alkanas - tai normalu smile.gif Antrą trečią savaitę dažnai nuo gimimo buvę miegaliai atsibunda ir tada jau mamoms ramybės neduoda.

Oi doh.gif nuraminai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O ma turbūt pienelis baiginėjasi unsure.gif . Jau visa savaitė kai naktį keliasi kas valandą , pusvalandį ir vis valgo valgo. Kad kažką ištraukia tai girdžiu kad ryja, bet turbūt labai mažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 04 rugsėjo 2007 - 10:00
Aš vėl su savo problemom...

Niekada neturėjau problemų su krūtimis - na tik su nugraužimu, bet čia man viskas aišku. O štai dabar atsibundu - skauda krūties apatinę dalį - bet krūtis nei persipildžiusi buvo, nei ką; kai neturėjau tokių problemų, tai ir nesuprantu - kai čiuopiu - lyg ir užčiuopiu kietesnę dalį toje vietoje, kur skauda. Perpūsti negalėjo, nes vakar lauke nebuvau. Skauda net kai žinda mažoji. Kas čia man - mastitas? Ką daryti? ax.gif

Nu jaučiuos taip, lyg būčiau dar tik pradėjusi maitinti ir nieko nesuprasčiau...
Papildyta:
QUOTE(anytė @ 2007 09 04, 11:00)
O ma turbūt pienelis baiginėjasi unsure.gif . Jau visa savaitė kai naktį keliasi kas valandą , pusvalandį ir vis valgo valgo. Kad kažką ištraukia tai girdžiu kad ryja, bet turbūt labai mažai.

o gal dantukai ramybės neduoda? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 05 rugsėjo 2007 - 07:21
o gal pirmadienį sugebėjo perpūsti, va jau temperatūros kelios dalys, šaltis purto, viena krūtis nugraužta, kitoje gūzas - o ką daryt nežinau unsure.gif verysad.gif
Atsakyti