QUOTE(NNata @ 2007 08 26, 10:40)
Uoj ne taip mane supratai
tai jo manaualabai gerai darai kad nusitrauki ir duodi savo pieno bet tik is buteliuko,bet idomu ar paskui kaip ilgesni laika pavalgys is buteliuko ar nores imti kruti?
pas mane iki dabar pieno yra daug, o pradzioje net juokavau kad galiu visa vaiku darzeli ismaitinti
, nes tikria pieno buvo begalo daug,jeigu pradejus jam asvaime begti tai i buteliuka pribegdavo kokia 20-30 ml
,irgi buvo pieno stazes, temeperatura iki 40 pakilbavo o krutis atrodydavo tiesiog verda o ne dega, bet iki mastito tfu tfu neprejo. as irgi nusitraugdavau tada kiek galedavau ir pamasazuodavau, taip pat duodavau daznai zytsi.sako koputo lapai padeda bet to nebandziau.
tai va paneigia sitas faktas ta mita kaip sako na jeigu mama netruejo pieno tai ir dukra netures,nes mus mama su broliu kokia pora dienu tik pamaitino, nes sake pieno nebuvo nei laselio.tai jai sis mano toks na gana jau ilgas(galiu teigti drasiai) matinimas jei atrodo kaip stebuklas ir ji kaip tik mane drasina maitinti kuo ilgiau,kaip tik kaip pardzioje bandziau duoti nutraukta piena is buteliuko ji svelnaiai papriekaistavo,kad kam to reikai duok sakydavo kruti. ir sake kad tai yra pati didziuasia dievo dovana kokia gali mama duoti vaikui savo ir kad tai suprasiu tik kaip ji jau bus didele
, tai isitikinau kad yra sventa tiesa
o seip as jau tikrai noreciau nutraukti kazkaip, nes aplinkybes priverciai gryzti i darba,nors labai nenoriu, bet nera kam dirbti kur as dirbu tai abi paneles isejo irgi i dekreta
, na bet man ujeigu diena negersim pienukao tai nakti tikrai dar gersim