nezinojau kur rasyti bet gal jus man patarsite , jau geras men nemaitinu nes pries tai labai turejau dideli mastita pieno mazejo ir mazejo , dabar mum tuoj 3menesukai bet stai ka pastebejau jog po nakties is krutu pradejo begti pienelis bet toks vandeningas na ka paspaudus spenelius jo pasirode daugiau ir kuo tolyn tuo baltyn nesuprantu kas cia per mistika menesi tikrai nebuvo to pieno o kas cia dabar ? gal jis negeras? oi pasimeciau
Sveika ir man prieš kokia pusę metų buvo blogai su krūtim. Laktostazė, tai temperatūra nežmoniška simptomai kaip gripo oi kankinausi, bet maitinau, nes tai vienintelis dalykas, kuris galėjo padėti. Duoti ir duoti žįsti tą skaudamą krūtį. Tai prisiskaičiau visokios informacijos Ir galiu pasakyti, kad tavo pienelis geras Taip ir turi būt, kad pradžioj vandenėlis po to riebėja. O vienintelis dalykas, tokioj situacijoj kada negalima maitinti, kai jau susidaro pulinys ir pasirodo pūliai, tavo situacijoj kaip matau taip nėra. Tai matink savo leliuką drąsiai
QUOTE(Eri28 @ 2007 08 19, 19:20)
Laba,
turiu klausima patyrusioms mamytems: as kol kas negaliu pati savo dukrytes maitinti, tad kad nedingtu pienukas, vis kasdien nusitraukineju. Smalsu, kokia yra apytiksle vienkartine pieno doze, kuria dvieju savaiciu kudikeliai suvalgo? Kad isivaizduociau, ar pakankamai nusitraukiu vienu kartu pienelio. Nusitraukiu vienu kartu apie 70, po nakties 80ml. Ar tai pakankamai, jei pati dabar maitinciau?
turiu klausima patyrusioms mamytems: as kol kas negaliu pati savo dukrytes maitinti, tad kad nedingtu pienukas, vis kasdien nusitraukineju. Smalsu, kokia yra apytiksle vienkartine pieno doze, kuria dvieju savaiciu kudikeliai suvalgo? Kad isivaizduociau, ar pakankamai nusitraukiu vienu kartu pienelio. Nusitraukiu vienu kartu apie 70, po nakties 80ml. Ar tai pakankamai, jei pati dabar maitinciau?
Labutis
Ar priimsit ir mane nors kartais pas jus . Nors manes negalima pavadinti kaip maitinancia krutimi, bet ziuriu problemos yra panasios ir kaip maitinancioms MP. Mano sunelis iki 2sav. suvalgydavo po 100ml MP, o paskui iki 6sav. 125ml, ir iki dabar 140-150ml. Tiesiog edrunas , bet gydytoja sake uztai per daug labai svorio priaugom. Sunelis 2men. ir savaites svere 7300g 66cm, o gime 4130g 54cm. Ar jums kam nors tiek daug priaugo? Idomu ar tai normalu valgant MP?
Papildyta:
QUOTE(*gidryte* @ 2007 08 21, 12:33)
...........
o del viduriuku tai eisim pas gydytoja, nes maziukas kankinasi, nors ir daro kakuti, bet stena raivosi tai geriau nueisiu ir bus ramu zinosiu kas ir kaip
............
o del viduriuku tai eisim pas gydytoja, nes maziukas kankinasi, nors ir daro kakuti, bet stena raivosi tai geriau nueisiu ir bus ramu zinosiu kas ir kaip
............
Pradzioj ir mano vaikiukas labai stenedavo, bet kuo daresi didesnis tuo vis lengviau jam daresi prakakot, nors tikrai viduriai nebuvo uzkieteje. O dabar nuo 2.5 men isvis man staigmena pradejo tustintis tik kas trecia para, isvis nestenedamas padaro ir tokia kosyte geltona skysta (kaip trinta darzoviu sriuba o nebe varskyte) . Ar jusu vaikuciai didesni irgi taip jau tustinasi?
QUOTE(anytė @ 2007 08 21, 20:11)
Sveikos
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Mano mažiui jau gretai 9 mėn. Vis dar maitinu MP. Nors kuo toliau vis dažniau sulaukiu priekaištų, kad maitinu. Kai kurios darugės nesupranta kam tiek vargti. Bet aš manau,kad kaip tik lengviau, jokių rūpesčių dėl mišinėlių ir man tai smagu ir gera kai mažiukas priglunda prie manęs, nurimsta
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Mano mažiui jau gretai 9 mėn. Vis dar maitinu MP. Nors kuo toliau vis dažniau sulaukiu priekaištų, kad maitinu. Kai kurios darugės nesupranta kam tiek vargti. Bet aš manau,kad kaip tik lengviau, jokių rūpesčių dėl mišinėlių ir man tai smagu ir gera kai mažiukas priglunda prie manęs, nurimsta
o viespatuke nu tavo drauges tundros atsiprasant mano dukrytei 1metukai ir greitai bus 2 men [B] bet as vis dar matinu ir gana intencyviai. iki 11 men tai jos pagrindinis maistas ir buvo tik mano pienas nes kokiu tyreliu kosyciu sunkaiia isiulidavau, o kaip pardejo vaikscioti nuo 11 men tai ir pardejo valgyti, get iki siol geroi tik mano piena pradedam is puodelio bet vistiek kaip uzsimano MP tai vau sventa
QUOTE(NNata @ 2007 08 25, 19:30)
mnao nuomone normalu mano Roberta kazkur gal tik nuo kokiu 9 men pardejo daryti ,,kaip didele,,kietai
QUOTE(RobertosMama @ 2007 08 25, 18:57)
o viespatuke nu tavo drauges tundros atsiprasant mano dukrytei 1metukai ir greitai bus 2 men [B] bet as vis dar matinu ir gana intencyviai. iki 11 men tai jos pagrindinis maistas ir buvo tik mano pienas nes kokiu tyreliu kosyciu sunkaiia isiulidavau, o kaip pardejo vaikscioti nuo 11 men tai ir pardejo valgyti, get iki siol geroi tik mano piena pradedam is puodelio bet vistiek kaip uzsimano MP tai vau sventa
Mano drauge irgi iki 11 men. maitino vien tik savo pienu , ir puikiai mergaite augo o paskui nuo 11 men tik kita maista dave
Jusu prisiskaicius taip ir norisi vel vaikui duot kruti . Bet kazi ar jau pavyktu. 5 kartus bandziau ir nieko negereja . Praradau bet kokia vilti, jauciuosi kaip nenormali kazkokia
QUOTE(NNata @ 2007 08 25, 20:02)
Mano drauge irgi iki 11 men. maitino vien tik savo pienu , ir puikiai mergaite augo o paskui nuo 11 men tik kita maista dave
Jusu prisiskaicius taip ir norisi vel vaikui duot kruti . Bet kazi ar jau pavyktu. 5 kartus bandziau ir nieko negereja . Praradau bet kokia vilti, jauciuosi kaip nenormali kazkokia
NNata, taip ir nepavyko nustatyti ir pašalinti skausmų priežasties?
QUOTE(Raideles @ 2007 08 25, 20:39)
NNata, taip ir nepavyko nustatyti ir pašalinti skausmų priežasties?
Nea, tik tiek zinau kad kai vaikas zinda man pradeda trukinet pieno latakai. O kodel taip darosi nezinau Kai vaikas mazas buvo dar smarkiai netrauke tai maitinau, bet po 1,5 sav. pradejo stipriau traukt ir viskas uzsibaige mano maitinimai. O su rankiniu pientraukiu jauciu kada skauda ir galiu pasireguliuot taip smarkiai intensyviai netraukt pieno, tada viskas tvarkoj.
Labas vakaras. Labai patiko ši tema, perskaičiau visą.
Maitinu savo jaunėlį MP, jam jau 10 mėn. ir 3 savaitės. Labai esu tuo patenkinta, kad turiu pieno tiek, kiek jam reikia, ir kad išmaitinau iki šiol, ir kad noriu toliau maitinti.
Vyresniuosius vaikus maitinau MP tik po 1,5-1 mėn. (deja, to meto rekomenduojamas maitinimas pagal grafiką - kas 3 valandas; mano mamos rekomendacijos primaitinti vaikus mišinukais; gydytojų ir knygų, ir mamos, ir anytos rekomendacijos naktį duoti ne pienuką, o arbatėles ir t.t. įdiegė man mintį, kad aš neturiu pieno ), taigi suprasite mano džiaugsmą, kad dabar taip ilgai maitinu.
Maitinu savo jaunėlį MP, jam jau 10 mėn. ir 3 savaitės. Labai esu tuo patenkinta, kad turiu pieno tiek, kiek jam reikia, ir kad išmaitinau iki šiol, ir kad noriu toliau maitinti.
Vyresniuosius vaikus maitinau MP tik po 1,5-1 mėn. (deja, to meto rekomenduojamas maitinimas pagal grafiką - kas 3 valandas; mano mamos rekomendacijos primaitinti vaikus mišinukais; gydytojų ir knygų, ir mamos, ir anytos rekomendacijos naktį duoti ne pienuką, o arbatėles ir t.t. įdiegė man mintį, kad aš neturiu pieno ), taigi suprasite mano džiaugsmą, kad dabar taip ilgai maitinu.
Praradau bet kokia vilti, jauciuosi kaip nenormali kazkokia
[/quote]
nu cia dabar??? vyk tokias mints salin jau taip apsie ave galvoti tikrai negalima .nesuk galvos ir matink misinukais gi vistiek meile vaikui nuo to tirai nepasikeis ir vaikas netaps svetimas
as maitini iki siol nes mano grazuole nuo pat gimimo neima nei sioskiyes nei buteliuko, kaip sakiau kad pardeda gerti is puodelio bet vistiek MP pagrindinis gerimas
[/quote]
nu cia dabar??? vyk tokias mints salin jau taip apsie ave galvoti tikrai negalima .nesuk galvos ir matink misinukais gi vistiek meile vaikui nuo to tirai nepasikeis ir vaikas netaps svetimas
as maitini iki siol nes mano grazuole nuo pat gimimo neima nei sioskiyes nei buteliuko, kaip sakiau kad pardeda gerti is puodelio bet vistiek MP pagrindinis gerimas
QUOTE(Taide @ 2007 08 21, 15:48)
Viską darai gerai, nesijaudink. Tikrai nepermaitinsi. Mažyliai labai išmintingi, valgo tiek kiek jiems reikia.
na mano tai 5 men tai irgi valgo mp bet ir duodu atsigert virinto vandenuko is butelioko kai koyte darzoviu suvalgo tai ima ir buteli ir mamos papuka jokio skirtumo