Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 2 tema

Mes irgi norim junktis prie Jūsų būrelio blush2.gif . Sūneliui eina 9 mėnuo. MP jam pats skaniausias maistelis ir gėrimukas (praktiškai nieko gerti daugiau ir neįsiūlau unsure.gif ). Nuo 5 mėn. ragavo ir valgė košes, dabar jau daug ką valgo, bet MP visada reikia: ryte, dieną, naktį kokį kartelį būtnai ir paryčiais. Užmiega kaip angeliukas kuo ramiausiai prisitraukęs pienuko wub.gif . Nors gimė operacijos būdu, labai pergyvenau, ar turėsiu dėl to pienuko, bet visas kuo puikiausiai suiklostė. Pienuko buvo nuo pat pradžių, tik reikėjo išmokti ir pavargti, kol išmoko jis valgyti. Aišku, buvo visko: ir krizių, kai jau norėjosi mišinukų duoti, kelis kartus teko, bet ištvėrėme, nes visada svajojau maitinti savo pienuku. Gaila, kad yra draugių, kurios nepalaiko ir net pašaipiai žiūri verysad.gif verysad.gif verysad.gif Sako: "Oi, turėsi vargelio, kai reiks atjunkyti..." Nežinau, nežinau...Manau, kad viskas savaime išsispręs...
Ir dabar spintelėje tūno pradarytas mišinuko pokelis, panaudotas gal vieną kartą, bet reik jau jį mesti, nes taip daugiau ir nepanaudojome...
Buteliukas buvo paragautas gal porą kartų...Nusitraukinėjau irgi gal tik kokius 2-3 kartus, kai dar pačioj pradžioj norėjau pas drauges vakare pabėgti palikusi pienuko MB, kad pamaitintų mažiulį...
Dabar džiaugiuosi, kad galiu glausti savo kūdikį prie krūtinės ir girdėti, kaip jis šnopuoja ir čepsi iš pasitenkinimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 20 rugpjūčio 2007 - 11:45
sveika, Ice 4u.gif smile.gif

o mano mazyle praso valgyti kas dvi valandas, cia paskutines dvi dienas. Nesuprantu kodel, nes privalgo lyg tai daug. Bet duodu, nes labai verkia kai negauna, tuo labiau ir pienelio yra. Kazin ar gerai toks daznas maitinimas?
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 08 20, 19:43)
sveika, Ice  4u.gif  smile.gif

o mano mazyle praso valgyti kas dvi valandas, cia paskutines dvi dienas. Nesuprantu kodel, nes privalgo lyg tai daug. Bet duodu, nes labai verkia kai negauna, tuo labiau ir pienelio yra. Kazin ar gerai toks daznas maitinimas?

Tobula 4u.gif Geriau nė nebūna su naujagimiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 08 20, 19:03)
Tobula  4u.gif Geriau nė nebūna su naujagimiais smile.gif

aciu 4u.gif , o tai vis bijau permaitinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 08 20, 18:43)
sveika, Ice  4u.gif  smile.gif

Mano kas valanda, o kartais net dazniau valgydavo iki beveik dvieju menesiu. Atrodydavo, kad vos ne pastoviai ant papuko sedi blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
siandien mus psvere sesute ir nuo penktadienio mes priaaugom 240 g thumbup.gif nu kiekvienas gramas mums tokia svente thumbup.gif
o del viduriuku tai eisim pas gydytoja, nes maziukas kankinasi, nors ir daro kakuti, bet stena raivosi verysad.gif tai geriau nueisiu ir bus ramu zinosiu kas ir kaip blush2.gif
QUOTE(Eri28 @ 2007 08 19, 18:20)
Laba,
turiu klausima patyrusioms mamytems: as kol kas negaliu pati savo dukrytes maitinti, tad kad nedingtu pienukas, vis kasdien nusitraukineju. Smalsu, kokia yra apytiksle vienkartine pieno doze, kuria dvieju savaiciu kudikeliai suvalgo? Kad isivaizduociau, ar pakankamai nusitraukiu vienu kartu pienelio. Nusitraukiu vienu kartu apie 70, po nakties 80ml. Ar tai pakankamai, jei pati dabar maitinciau?

cia kaip ir ma buvo tokiu klasuimu iskile, kike tam maziului reikia, tai dabar mniskis irgi beveik dvieju savaiciu tai jis suvalgo apie 60 -80 priklauso diena ar naktis, naktim valgo maziau, ale sianakt tai visai jis vargsas pabludo, kas dvi valandas po 80 ml sulapnodavo doh.gif

QUOTE(July @ 2007 08 20, 18:43)

mansisi sianakt lygiai tas pats buvo doh.gif atrodo ir privalgo ir viska ir vis tiek kas dvi valanadas valgyt prase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 08 20, 21:34)

Viską darai gerai, nesijaudink. Tikrai nepermaitinsi. Mažyliai labai išmintingi, valgo tiek kiek jiems reikia.
Atsakyti
Sveikos
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Mano mažiui jau gretai 9 mėn. Vis dar maitinu MP. Nors kuo toliau vis dažniau sulaukiu priekaištų, kad maitinu. Kai kurios darugės nesupranta kam tiek vargti. Bet aš manau,kad kaip tik lengviau, jokių rūpesčių dėl mišinėlių ir man tai smagu ir gera kai mažiukas priglunda prie manęs, nurimsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri28 @ 2007 08 19, 20:20)
Laba,
turiu klausima patyrusioms mamytems: as kol kas negaliu pati savo dukrytes maitinti, tad kad nedingtu pienukas, vis kasdien nusitraukineju. Smalsu, kokia yra apytiksle vienkartine pieno doze, kuria dvieju savaiciu kudikeliai suvalgo? Kad isivaizduociau, ar pakankamai nusitraukiu vienu kartu pienelio. Nusitraukiu vienu kartu apie 70, po nakties 80ml. Ar tai pakankamai, jei pati dabar maitinciau?

Tikrai nemažai nusitruki thumbup.gif O pienuką savo mergytei sugirdai g.gif Dėl ko negali pati maitinti g.gif Svarbiausia, kad po to dukrytė tik nepriprastų prie buteliuko, ir gali sunkiai krūtį imti, bet kaip maau pas tave noras maiinti yra, todėl neabejoju, kad viskas pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2007 08 21, 19:11)
Sveikos
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Mano mažiui jau gretai 9 mėn. Vis dar maitinu MP. Nors kuo toliau vis dažniau sulaukiu priekaištų, kad maitinu. Kai kurios darugės nesupranta kam tiek vargti. Bet aš manau,kad kaip tik lengviau, jokių rūpesčių dėl mišinėlių ir man tai smagu ir gera kai mažiukas priglunda prie manęs, nurimsta wub.gif

Mano suneliui jau tuoj bus 11 menesiuku ir pagrindas - mano pienukas. O ka zmones kalba, nesuk del to galvos. Tu vaikucio mama tu geriau zinai ko tavo mazyliui reikia. mirksiukas.gif Jei man kas pradeda ka nors del to aiskinti tai visada pasakau kad kai tures savo vaika patys gales spresti kiek laiko maitinti. Ir apskirtai tokios temos poster_offtopic.gif ...cia mano asmeninis reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsima @ 2007 08 22, 11:18)
Mano suneliui jau tuoj bus 11 menesiuku ir pagrindas - mano pienukas. O ka zmones kalba, nesuk del to galvos. Tu vaikucio mama tu geriau zinai ko tavo mazyliui reikia. mirksiukas.gif Jei man kas pradeda ka nors del to aiskinti tai visada pasakau kad kai tures savo vaika patys gales spresti kiek laiko maitinti. Ir apskirtai tokios temos  poster_offtopic.gif ...cia mano asmeninis reikalas.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2007 08 20, 21:34)

nebijok, motinos pienu nepermaitinsi mirksiukas.gif

o toms, kurių vaikučiai nemoka paimti krūties patariu (čia mano asmeninė patirtis) prieš kiekvieną maitinimą bent keletui minučių glausti vaikutį prie krūties - taip ir pienukas geriau gaminsis, ir vaikutis mokysis paimti krūtį, taip pat patariu keisti maitinimo pozas - manoji neišnešiotukė išmoko žįsti tik tada, kai pabandžiau ją maitinti gulėdama (iš krūties valgyti pradėjom mėnesio laiko mirksiukas.gif ), tad mamytėms stiprybės ir daug pasitikėjimo savimi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 22 rugpjūčio 2007 - 13:28