Pasikeite i geraja puse. Aisku, nekalbu apie pirmus 2-3 men, kai ir figura nei siokia, nei tokia, pati dar pavargus, naujagimiukas, tupinej namie ir apie namus. O kadangi po gimdymo figura stebetinai greitai atsistate bei tapo net grazesne( lieknese) nei iki nestumo, be to- pagerejo finansine padetis- tai ir garderobe atsirado grazesniu rubu, batu, papuosalu. va taip. Vaikai- tikrai ne priezastis apsileisti. kaip tik man norejosi pasirodyti- va kokia grazi as, o jau mamyte.
QUOTE(auroryte @ 2008 12 01, 19:13)
Pasikeite i geraja puse. Aisku, nekalbu apie pirmus 2-3 men, kai ir figura nei siokia, nei tokia, pati dar pavargus, naujagimiukas, tupinej namie ir apie namus. O kadangi po gimdymo figura stebetinai greitai atsistate bei tapo net grazesne( lieknese) nei iki nestumo, be to- pagerejo finansine padetis- tai ir garderobe atsirado grazesniu rubu, batu, papuosalu. va taip. Vaikai- tikrai ne priezastis apsileisti. kaip tik man norejosi pasirodyti- va kokia grazi as, o jau mamyte.
sutinku...kasdien neprisidabinsi...bet tikrai norisi pasipuost ir but grazia mamyte...tik kad nelabai yra laiko po parduotuves lakstyt
As labiau pamegau sportini, laisvalaikio stiliu. nuo aukstakulniu labai atpratau. Ir dabar pradejus vel dirbti labai sunku prie ju is naujo pratintis Aisku pasikeite pats poziuris. Nors ir neisstorejau, bet jau nelabi ir pati noriu detis mini mini sijonelius ar vasara "netycia" leisti bambai islisti Visada galvoji apie patoguma ir praktiskuma
QUOTE(KRISTELA @ 2008 12 01, 15:59)
as irgi praejus keliems menesiams po leliaus gimimo pradejau siaubti parduotuves atsirado tooooks noras puostis... gal del to kad buvau priversta atitrukti nuotokiu rupesciu Ir nepasakyciau kad garderobas is esmes pasikeite - devejau ir aukstakulius, ir sukneles...
Vovovovo, o as jau galvojau, kad kiba nenormalumai kokie tai man personaliai uzejo
Matot, as dabar kaip tik gyvenu tuose "pirmuose 2-3 menesiuose" Pirmas pirkinys (5 d. po gimdymo) huvo nauji ir nepraktiski karoliai
O del garderobo - man ir anksciau patiko iskirptes bei megztukai, o dabar iskirptes padidejo, atsirado megztuku su didele laivelio iskirpte per visus pecius, ir tokiu.. lengvai atsisagstanciu megzteliu atsirado... Vyras sako, kad toks garderobos vingis jam patinka.
Nors ... norisi kartais ne trikotazo. O neitelpu i medziaginius rubus per pati grazuma, t.y. per krutine.
QUOTE(Delfija @ 2008 12 01, 18:19)
sutinku...kasdien neprisidabinsi...bet tikrai norisi pasipuost ir but grazia mamyte...tik kad nelabai yra laiko po parduotuves lakstyt
ATRASK internetines parduotuves
Tapo labiau sportiskesnis..tiesa pasakius po gimdymo dar aukstakulniu nebuvau apsiavus nors lb daug bateliu...kruva deziu guli su batais...namie perziuriu ir taaaaip norisi apsiauti..bet dar nera prie ko...nes reik numest kg tada jau ir stilius atitiks prie aukstakulniu
Atsiradus vaikiukui teko pakeisti garderoba:
1. teko atsisakyti aukstakulniu, nes nepalakstysi vaikui is paskos. Be to kasdien kai tenka nuzingsniuoti su vezimu 10 km, tai aukstakulniai tikrai didelis didelis nepatogumas.
2. teko atsisakyti sijonu, nes tupinejant prie vezimo, kartais aplinkiniams parodai daugiau nei noretum .
3. rubai dabar yra daugiau praktiskesni, nei grazesni.
4. bet yra siokiu tokiu pliusu. Uzsidejusi sijona ar aukstakulnius jautiesi sventiskai ir beveik pasipuosusi .
1. teko atsisakyti aukstakulniu, nes nepalakstysi vaikui is paskos. Be to kasdien kai tenka nuzingsniuoti su vezimu 10 km, tai aukstakulniai tikrai didelis didelis nepatogumas.
2. teko atsisakyti sijonu, nes tupinejant prie vezimo, kartais aplinkiniams parodai daugiau nei noretum .
4. bet yra siokiu tokiu pliusu. Uzsidejusi sijona ar aukstakulnius jautiesi sventiskai ir beveik pasipuosusi .
mano garderobas kaip ir nepasikeite kaip ir nesiojau taip ir likau prie dzinsiuku, tik teko nauju pirkti, nes vienu dydziu padidejau.... palaidines taip pat-per krutine i senas netelpu... gal ir gerai tas nestumas-proga atnaujinti kai ka aukstakulnius tik kokia proga devedavau, tai dabar nepasigendu...ziuresim kaip toliau bus
beje, mano mazius yra atpyles tik kokius 5 kartus per trumpa savo gyvenimeli , tai del to bedu nera, bet jau seiliojasi tai jo....
beje, mano mazius yra atpyles tik kokius 5 kartus per trumpa savo gyvenimeli , tai del to bedu nera, bet jau seiliojasi tai jo....
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 12 05, 12:06)
Atsiradus vaikiukui teko pakeisti garderoba:
mano vaikas jau nemazas - visi 2 ,5 metu. bet drabuziu stilius nelabai pasikeite. tik dabar praktiskai nebeperku baltu drabuziu (nors ir anksciau nelabai daug ju turejau). praejus pusmeciui po gimdymo pradejau vasara nesioti gana trumpus sijonus (iki gimdymo ilgesni buvo ) - dziaugiaus sugryzusi i sau pazystama kuna