Mano tai pasikeitė. Anksčiau turėjau mažiau tokių paprastesnių rūbų, laisvalaikiui skirtų. O dabar visokie paprasti džinsiukai, paprastos maikutės, bliuskutės. Perku rūbą ir pirmiausia žiūriu ar patogus. Batai bekulniai. Turiu porą išeiginių ant kulniuko. Dar pasikoregavo tuom, kad mano figūra pasikeitė
nu kad pirmus menesiu lelius seilejasi atpylineja, tai taip, po namus su gerais apredais ir nevaikstai, bet tai visa tai praeina, kartais jei kur su mazuoju palakstyti tai aisku su aukstakulniais neleksi, bet vaikai gi auga. tapus mama reik neuzmirsti likti ir moterim i kuria tvarkinga graziai apsirengusia smagu paziureti, ir paciai jaustis smagiau:)
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 08 01, 14:02)
ne nu o tai ka nesiseilioja?
jo jo, drimba seilės per visus galus, o žmonės nei seilinukų nei dar ko nesugalvojo
deja nera kada, uzsimaukslinu kad tik patodiau ir siuo metu laiku sliciau
garderobas pasikeitė tik tiek, kad teko didesnius drabužėlius nešioti ir žinoma, kadangi namie su vaikučiu man patogesnis buvo laisvalaikio ir sportinis stilius buvo..vėlgi grįžus į darbą grįžau ir į savo įprastą rengimosi stilių ..gal tik kiek labiau pamilau sukneles ir sijonus ..nes anksčiau buvau džinsų ir kelnių mylėtoja
o as kaip tik pradejau labiau stengtis ir puostis. kazkaip nesinori kad visi sakytu, ai jau ta pagimde ir visai nebesitvarko.... smagiausia kad itelpu i tuos pacius rubus kaip ir iki nestumo, beje dabar toks noras ir kazka vos ne paauglisko nusipirkti,a la smagius dzinsiukus, lengva palaidinuke... uztat gatvej kai su vezimu einu ir piemenys demesi atkreipia, nors man toli grazu ne 20
man, tai pasikeite tik tuo, kad labiau atkreipiu demesi i vaikiskus rubelius nei i sau skirtus...kai anksciau per menesi kalnus rubu prisipirkdavau, dabar tik keleta, o vaikiui dabar spinta luzta
QUOTE(Jolea @ 2007 08 01, 14:57)
Kad labai pasikeite mano apranga tai negaliu to pasakyti, ypac jau dabar kai praejo beveik metai. Tik zinoma pacioje pradzioje, na gal iki kokiu 3men. tiesiog maziau iseini is namuciu, vaikstai aplink juos ir tiek, na tuo metu rubai taip pat kiek kitokie, nebedevi klasikiniu kostiumeliu stumdydama vezimeli Rinkausi dzinsiukus, "baletkas", tasiuka per peti ir t.t.
Namie kaip ir mergautiniais laikais, treningiukai, sortukai, chalaciukai, o del seilejimosi, tai gal mano vaikas neseilius koks, ar kaip, bet kad del tokiu dalyku bedos nepastebejau, iseidama kur su vyru ir vaiku, taip pat puosiuosi kaip ir anksciau, aukstakulniai, manikiuras, pedikiuras ir visa kita
Taip kad cia nuo pacios moters priklauso kaip pasikeis josios garderobas
Papildyta:
Del tu sutverimu tai cia geras
O jeigu puostis nesinori tai jau visai liudnos misios
Papildyta:
Turbut ir nesubresi
Namie kaip ir mergautiniais laikais, treningiukai, sortukai, chalaciukai, o del seilejimosi, tai gal mano vaikas neseilius koks, ar kaip, bet kad del tokiu dalyku bedos nepastebejau, iseidama kur su vyru ir vaiku, taip pat puosiuosi kaip ir anksciau, aukstakulniai, manikiuras, pedikiuras ir visa kita
Taip kad cia nuo pacios moters priklauso kaip pasikeis josios garderobas
Papildyta:
Del tu sutverimu tai cia geras
O jeigu puostis nesinori tai jau visai liudnos misios
Papildyta:
Turbut ir nesubresi
visiskai pritariu su viskuo sutinku 100%
QUOTE(Malena @ 2007 08 01, 17:39)
Kaip slykstu As dar tam nesubrendus matyt...
QUOTE(Jolea @ 2007 08 01, 17:57)
as taip pat su viskuo sutinku
apranga absoliuciai nepasikeite, ka namie anksciau tampydavau, ta ir dabar tampau, aisku kol maitini prisitaikai patogesnius rubus. jei kur iseit, visad pasipuosdavau ir dabar tam noras nepraejo.
papuosalus ir namie nesioju, del to nekyla bedu.
mano mazius nei daug seilejosi, nei atpylinejo, visiskai to kaip problemos nebuciau ivardinus.
Pirmus du-tris menesius tai itin daug demesio garderobui neskirdavau, nes 1. po gimdymo figura ne itin dziuginanti, tad sunku kazka grazaus issirinkti, o ir pirkti del menesiuko neverta 2. pirmus pora menesiu nelabai kur ir eini, vaikucio daug tampyti nesinori, o ir paciai sveikatos nekokios...
tad namuose su trningiuku - pats tas
as irgi praejus keliems menesiams po leliaus gimimo pradejau siaubti parduotuves atsirado tooooks noras puostis... gal del to kad buvau priversta atitrukti nuotokiu rupesciu Ir nepasakyciau kad garderobas is esmes pasikeite - devejau ir aukstakulius, ir sukneles...
tad namuose su trningiuku - pats tas
QUOTE(soske @ 2008 12 01, 11:50)
mano visaj nepasikeite, na , zinoma, kai gime tai dauggg visko naujo prisipirkau, nes taip norejosi vel apsirengti graziai, tilpau ir i visus pries rubelius, bet taip norejosi atsinaujinti
as irgi praejus keliems menesiams po leliaus gimimo pradejau siaubti parduotuves atsirado tooooks noras puostis... gal del to kad buvau priversta atitrukti nuotokiu rupesciu Ir nepasakyciau kad garderobas is esmes pasikeite - devejau ir aukstakulius, ir sukneles...