Įkraunama...
Įkraunama...

kaip pasikeitė garderobas atsiradus vaikams?

vat tokia tema rolleyes.gif įsivaizduoju, kad turėtų sumažėti aksesuarų, nes vaikas gali griebti už auskarų, karolių. maitinti patogiau susagstomais rūbais.

ar iš viso nebėra kada rūpintis apranga? g.gif

Atsakyti
as taip isivaizduoju nesinori jau labai ten puostis kai nesiojies maza leliuka.na bent as pamasciau nesideciau kazkokiu rubu kuriu man gaila butu,o kazka paprastesnio. vistiek jie seiliojasi, atpilineja ir panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 01 rugpjūčio 2007 - 11:53
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 08 01, 09:38)
as taip isivaizduoju nesinori jau labai ten puostis kai nesiojies maza leliuka.na bent as pamasciau nesideciau kazkokiu rubu kuriu man gaila butu,o kazka paprastesnio. vistiek jie seiliojasi, atpilineja ir panasiai biggrin.gif

acha, seiliojasi ir iš viso kažkokie visai nepatogūs sutvėrimai lotuliukas.gif

o jei rimtai, kažkiek koreguojasi ta apranga, bet puoštis vis tiek norisi, jei nesinori - blogai ...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 08 01, 14:07)
acha, seiliojasi ir iš viso kažkokie visai nepatogūs sutvėrimai  lotuliukas.gif

o jei rimtai, kažkiek koreguojasi ta apranga, bet puoštis vis tiek norisi, jei nesinori - blogai ...

ne nu o tai ka nesiseilioja? biggrin.gif
Atsakyti
mano garderobas ypatingai nepasikeite.. bet siek tiek pasikoregavo - dazniau aviu bekulnius batus, nes taip patogiau ir vezima stumt, ir apskritai vaika nest smile.gif namie nesioju ta pati ka ir nesiojau, paprastas maikutes ir treninga. del seiliojimosi ir atpylinejimo, tiesiog tekdavo daznai jas keist (po 2-3) i diena.. maitinant susagstomas rubas nebutinas. galima pro apacia. o man patogiau budavo maikutes didesnem iskirptem, maitinau per virsu rolleyes.gif
papuosalu pradzioje isvis nenesiojau, nes bijojau su ziedu uzkabint. dabar nesioju zieda, o kitus papuosalus uzsidedu tik iseidama is namu.
ai dar, plauku palaidu irgi neiseina nesiot, nes patink vaikui kasa mamai pint biggrin.gif
Atsakyti
Kaip pasikeičia apranga... g.gif
Tai priklauso nuo to, su kuriuo laikotarpiu bandysi palyginti.
Jei lyginsi su laikotarpiu iki nėštumo, tai pasikeičia kardinaliai. Visų pirma rūbų dydis. Bet jis, sprendžiant iš tavo liniuotės, jau ir taip tikriausiai pasikeitęs.
O jei lyginti su nėštumo laikotarpiu, tai tame ir baisumas kad pirmomis dienomis jis nelabai ir pasikeičia. biggrin.gif
Štai pavyzdžiui aš kažkaip įsivaizdavau, kad pagimdysiu ir vėl galėsiu dėvėti visus savo senus rūbus. Oi kiek laiko praėjo kol šitas mano noras išsipildė.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 08 01, 12:38)

Kaip slykstu doh.gif As dar tam nesubrendus matyt...
Atsakyti
Kad labai pasikeite mano apranga tai negaliu to pasakyti, ypac jau dabar kai praejo beveik metai. Tik zinoma pacioje pradzioje, na gal iki kokiu 3men. tiesiog maziau iseini is namuciu, vaikstai aplink juos ir tiek, na tuo metu rubai taip pat kiek kitokie, nebedevi klasikiniu kostiumeliu stumdydama vezimeli lotuliukas.gif Rinkausi dzinsiukus, "baletkas", tasiuka per peti ir t.t.
Namie kaip ir mergautiniais laikais, treningiukai, sortukai, chalaciukai, o del seilejimosi, tai gal mano vaikas neseilius koks, ar kaip, bet kad del tokiu dalyku bedos nepastebejau, iseidama kur su vyru ir vaiku, taip pat puosiuosi kaip ir anksciau, aukstakulniai, manikiuras, pedikiuras ir visa kita bigsmile.gif
Taip kad cia nuo pacios moters priklauso kaip pasikeis josios garderobas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2007 08 01, 13:07)
acha, seiliojasi ir iš viso kažkokie visai nepatogūs sutvėrimai  lotuliukas.gif o jei rimtai, kažkiek koreguojasi ta apranga, bet puoštis vis tiek norisi, jei nesinori - blogai ...

Del tu sutverimu tai cia geras lotuliukas.gif
O jeigu puostis nesinori tai jau visai liudnos misios unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2007 08 01, 17:39)

Turbut ir nesubresi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 01, 17:39)

cia dabar kas?kas cia slykstaus?
tai pats nuostabiausias jausmas wub.gif ,o tie atpylimai tik nezymi smulkmena

as tai buvau atsisakius aukstu kulnu, ilgu nagu...na, o stilius liko toks pats....
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 08 01, 11:02)
ne nu o tai ka nesiseilioja? biggrin.gif

seiliojasi seiliojasi

nors manoji kažkaip manęs neišseiliodavo g.gif Ir neatpylinėjo. Tai mano apranga nlb keitės, nes aš visada mėgstu l.patogius apdarus. Aukšakulniai retokai lyg tol buvo, tai nedidelis buvo praradimas ir trumpi sijonai buvo atidėti - nes taip patogiau vaikiuką nešioti - o manoji rankunukė totali buvo, dar ir dabar panešioti prašo. Tai tik tiek ir keitėsi. L.panašiai kaip Jolanccikės.

maitinti patogiau susagstomais rūbais.

man tikrai ne. visada keldavau apačią bliuzelės - taip mažiau apsinuogini ir šiaip kažkaip patogiau. Tai vat geriau tokios, laisvesnės, ypač trikotažinės liuks. Ir dar suknelės atpuolė - kažkaip nlb būtų smagu visas "padalkas užsikazoti" iki viršaus.
Atsakyti
Keisčiausi pasisakymai tai apie atpylinėjimus ir seiliojimusis biggrin.gif
Nu kiek tas vaikas atpylinėja? Maximum kelis mėnesius, o ir tuos bemaitinant, gi neatpila kiekvieną sykį pavalgęs, kartais tik, kai per daug pienuko prisigeria. Ir tai dažniausiai būna namie. Išėję į lauką gi nepuolam maitint vaikų, prieš einant reik pavalgyt. O seiliojasi daugiausiai kai dantys dygsta.
O ir laiko daugiausiai praleidžiama namie, kol vaikas nedidelis. Tai kokia ten apranga ir aksesuarai namie?
O išeinant kažkur, apranga mano smarkiai nesikeitė. Aukštakulnių kasdien ir taip neaviu, tai ir gimus vaikui neavėjau jų, su vežimu vaikštant nėra patogu, nešioti vaiką vėlgi patogiau su lygiapadžiais.
O kalbant apie papuošalus: vaikai juos nori paimt, patampyt metus kokius, neilgai. bent jau maniškis taip darė smile.gif Nuolat jam jų tikrai nereikėjo.
Atsakyti
Mano tai nepasikeite,bet po gimdymo paprasciausiai daugiausiai vilkedavau treningiukus kokius,patogesnius rubus, kokius pora menesiuku ax.gif ,bet siaip dabar puostis dar daugiau norisi ax.gif O del atpylinejimo ar seilejimosi ,tai tikrai neapseileja taip,kad turetum keisti visus savo rubus schmoll.gif ax.gif
Atsakyti