Įkraunama...
Įkraunama...

Geras LOR Klaipėdoje

Sveikos,merginos!
Uz men. grystu i Lt. sunui adenoidus operuoti.Mane labai neramina pasekmes po narkozes.Gal kas galit pasidalinti patirtimi kaip vaikutis jautesi po narkozes?Beja,mus operuos raudonojo kryziaus LOR skyriaus vedeja Dirzauskiene.Ji mane taip pat operavo pries daug metu.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 06 16, 18:49)
Nu visiska nesamone... schmoll.gif  Buvau susidurusi su abiem gyd. Skrutas zymiai geresnis, ir labiau ismanantis ne Kotliarovas...

Aš taip pat su abiem buvau susidūrusi. Ilga istorija būtų pasakoti viską, pasakysiu tik tiek, kad Kauno klinikų LORistė (į kurią kreipėmėms po konsultacijų pas Klaipėdos LORistus) nustebo, kodėl kūdikiui lašinam lašiukus į ausis, jei diagnozė - tonzilitas blink.gif O todėl, kad gydytojas Škrutas taip liepė. O ausyčių uždegimo nebuvo schmoll.gif Ir tai ne viskas.... Bet nesiplėsiu daugiau.
Jei kažkam jis patiko, gerai. O aš mačiau ir geresnių gydytojų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauretėlė @ 2008 07 11, 00:44)
Aš taip pat su abiem buvau susidūrusi. Ilga istorija būtų pasakoti viską, pasakysiu tik tiek, kad Kauno klinikų LORistė (į kurią kreipėmėms po konsultacijų pas Klaipėdos LORistus) nustebo, kodėl kūdikiui lašinam lašiukus į ausis, jei diagnozė - tonzilitas  blink.gif O todėl, kad gydytojas Škrutas taip liepė. O ausyčių uždegimo nebuvo  schmoll.gif  Ir tai ne viskas.... Bet nesiplėsiu daugiau.
Jei kažkam jis patiko, gerai. O aš mačiau ir geresnių gydytojų  ax.gif

As nei uz, nei pries gydytoja Skrut.. Tik kai mums reikia LOR papuola eiti pas ji.. Problemeliu mano mazyliui daug.. gresia adenoidu operacija..
Sakot yra geresniu gydytoju.. g.gif gal galit rekomenduot.. nes as kiek domejausi, daug kas sako jog klaipedoje nera geru LOR..
Va cia paskutine musu beda buvo, kai ejom pas skrut, jog po ziauraus stomatito, negijo zaizdele burnoj, dar rado i gerkle pulius begancius,,, tai neskyre iskart antibiotiku.. bet isgyde.. tik pas LOR vos ne kas menesi tenka eit, tai neaisku ar ilgam smile.gif
itariu, jog vistiek teks operuot.. tai noretus su kitu LOR pasikonsultuot.. Kal ka rekomenduotumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniuke1 @ 2008 07 11, 15:15)
As nei uz, nei pries gydytoja Skrut.. Tik kai  mums reikia LOR papuola eiti pas ji.. Problemeliu mano mazyliui daug.. gresia adenoidu operacija..
Sakot yra geresniu gydytoju..  g.gif gal galit rekomenduot.. nes as kiek domejausi, daug kas sako jog klaipedoje nera geru LOR..
Va cia paskutine musu beda buvo, kai ejom pas skrut, jog po ziauraus stomatito, negijo zaizdele burnoj, dar rado i gerkle pulius begancius,,, tai neskyre iskart antibiotiku..  bet isgyde.. tik pas LOR vos ne kas menesi tenka eit, tai neaisku ar ilgam smile.gif
itariu, jog vistiek teks operuot.. tai noretus su kitu LOR pasikonsultuot.. Kal ka rekomenduotumet  ax.gif

Na, sutikit, kad pasitaiko atvejų, kai tas pats gydytojas vienam ligoniui labai padeda, pagydo, o kitam - ne.
O aš apskritai nesu linkusi peikti nei vieno gydytojo. Tik po to, kai išgyvenau baisiausią košmarą savo gyvenime po apsilankymo pas šį gydytoją, tai gero nelabai ką ir turiu pasakyti unsure.gif
Po visų mūsų bėdų, aš irgi pradedu abejoti, ar yra Klaipėdoje gerų LOR g.gif
Galiu pasakyti, kad prieš šešis metus mano sūnui adenoidus operavo gydytoja Kanopkienė. Ją mums rekomendavo pažįstama seselė. Likau patenkinta. Vaikui tada buvo dveji metukai. O šiaip neblogų atsiliepimų teko girdėti ir apie gydytoją Samienę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauretėlė @ 2008 07 12, 01:39)
Na, sutikit, kad pasitaiko atvejų, kai tas pats gydytojas vienam ligoniui labai padeda, pagydo, o kitam - ne. 
O aš apskritai nesu linkusi peikti nei vieno gydytojo. Tik po to, kai išgyvenau baisiausią košmarą savo gyvenime po apsilankymo pas šį gydytoją, tai gero nelabai ką ir turiu pasakyti  unsure.gif
Po visų mūsų bėdų, aš irgi pradedu abejoti, ar yra Klaipėdoje gerų LOR  g.gif
Galiu pasakyti, kad prieš šešis metus mano sūnui adenoidus operavo gydytoja Kanopkienė. Ją mums rekomendavo pažįstama seselė. Likau patenkinta. Vaikui tada buvo dveji metukai. O šiaip neblogų atsiliepimų teko girdėti ir apie gydytoją Samienę  smile.gif

O mum Samienė schmoll.gif Grubi, netaktiška.. 3 mėnesėlių kūdikį norėjo išgrūsti lauk iš skyriaus, nes ne ausų uždegimas, o kiaulytė pasivaideno doh.gif Per triukšmą ( prie ausytės didžiulis gumbelis ir temp. 38,5 ) visgi atsigulėm į tą LOR skyrių.. Visą naktį vaikas degė, aimanavo, gyditoja miegojo išsižergusi, net nosies neįkišo.. O va kitą dieną budėjo Škrut ir išsprendė visas mūsų problemytes thumbup.gif Buvo pakviestas ir Pediatras ir chirurgas ir pats labai puikiai mus prisižiūrėjo, tai paprašėm, kad ir pabaigtų mus gydyti...
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 06 16, 19:49)
Nu visiska nesamone... schmoll.gif  Buvau susidurusi su abiem gyd. Skrutas zymiai geresnis, ir labiau ismanantis ne Kotliarovas...

man paciai, kai buvau maza teko su Skrut susidurt unsure.gif nepaliko ispudzio jo konsultacijos, kurios baigesi pas Girčį raudonojo kryziaus ligoninej
Atsakyti
QUOTE(vilija-26 @ 2008 07 05, 16:01)
Sveikos,merginos!
Uz men. grystu i Lt. sunui adenoidus operuoti.Mane labai neramina pasekmes po narkozes.Gal kas galit pasidalinti patirtimi kaip vaikutis jautesi po narkozes?Beja,mus operuos raudonojo kryziaus LOR skyriaus vedeja Dirzauskiene.Ji mane taip pat operavo pries daug metu.

Mano sunus po operacijos labai norejo gerti - taip rieke kad atbego visi gydytojai ir anesteziologe leido jam kelius gurksnius duoti smile.gif
O siaip tai paprasta operacija - nieko rimto mirksiukas.gif
Atsakyti
As suprantu kad operacija nerimta,bet noriu buti pasiruosusi viskam kas gali nutikti po operacijos.Vistik vaika operuoja verysad.gif
Gal kas dar galetu pasidalinti patirtim kaip vaikelis atsigavo po operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija-26 @ 2008 07 15, 15:43)
As suprantu kad operacija nerimta,bet noriu buti pasiruosusi viskam kas gali nutikti po operacijos.Vistik vaika operuoja  verysad.gif
Gal kas dar galetu pasidalinti patirtim kaip vaikelis atsigavo po operacijos  mirksiukas.gif

Maniskio atnese kai jis jau buvo atsigaves, na toks pusiau apsvaiges. Tik kad labai troskino ji ir jis reikalavo gerti, tai nuo jo riksmu atbego anesteziologe ir leido jam duoti keleta gurksniu, po to mano bernas nusiramino ir uzmigo. kai pabudo skausmo jis nejaute juokio ,kita diena musu isleido. Narkoze buvo pilna smile.gif
Papildyta:
Na dar uzmirsau kad i ligonine atvaziavom vakare, kita diena operavo, ir reikejo pilno kraujo tyrimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 liepos 2008 - 18:50
Sveiki hi.gif

Dar norejau [aklausti,o kiek laiko vaikas turi buti sveika iki operacijos?Girdejau kad lyg ir trys sav.Mums tos trys sav.tikrai labai ilgos,nes jau dabar serga,o operacija numatyta rugpjucio 11d.Zinau kad atkels,bet noriu zinoti kiek laiko reik isbuti sveikiems.Aciu 4u.gif
Atsakyti

Panašiai apie tris savaites ar netgi mėnesį. Mes operavomės kovo mėn, tai nelabai pamenu. Tik atsimenu, kad visą vasarį neleidau į daržą. O šiaip apžiūri gydytojas, anesteziologas ir pasako ar operuos ar ne. Kai mes buvom ligoninėj vieną vaikiuką išsiuntė namo, nes labai kosėjo. Mus operavo su sloga, bet paskui prisimetė infekcija, teko gert antibiotikus. Geriau būt visiškai sveikiem.
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif
Na va antradieni esam uzrasyti,kad darysimes operacija.Baisu ko tais unsure.gif
Tikekimes kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti