Sveikos Turim siuntimuka i klaipedos vaiku konsultacine poliklinika pas Lor , ka is ten dirbanciu gydytoju galetumet parekomenduoti . Labai lauksiu
QUOTE(pievutė @ 2008 05 16, 15:20)
Sveikos Turim siuntimuka i klaipedos vaiku konsultacine poliklinika pas Lor , ka is ten dirbanciu gydytoju galetumet parekomenduoti . Labai lauksiu
Turim ir mes siuntimą pas LOR tik va bėda nežinau ką daryt nes kaip jau ir rašiau Klaipėdoj patikimų loristų nėr Žodžiu nežinau ką daryt o vest kažkur reikia
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 05 18, 12:26)
Turim ir mes siuntimą pas LOR tik va bėda nežinau ką daryt nes kaip jau ir rašiau Klaipėdoj patikimų loristų nėr Žodžiu nežinau ką daryt o vest kažkur reikia
O pas ka planuojat, kaip sakoma iz samovo chudševo išsirinkti samovo lučevo.
QUOTE(pievutė @ 2008 05 18, 14:24)
O pas ka planuojat, kaip sakoma iz samovo chudševo išsirinkti samovo lučevo.
Et vesiu tiesiai pas Kanopkienę
O ji dirba vaiku konsultacinej poliklinikoj ar kur kitur, gal kur privaciai priima
QUOTE(pievutė @ 2008 05 18, 16:26)
O ji dirba vaiku konsultacinej poliklinikoj ar kur kitur, gal kur privaciai priima
Kanopkienė KVL lor skyriaus vedėja Bet čia tik pareigos supratimo kažkiek turi nors ai tiesiog aš pripratau prie jos bendravimo būdo be to ji abu mano vaikus operavo adenoidus Na o problema mūsų tokia kad reikia dėl infekcijos kokios tai aplankyt okulistą ir lor
Labai dekui uz informacija,sekmes ir Jum
QUOTE(pievutė @ 2008 05 18, 16:58)
Labai dekui uz informacija,sekmes ir Jum
Jum taippat Va del Jovaišienės dabar pas ją talonų yr sočiai tik imkit Nors man ji nieko tokio blogo nepadarė aišku jos gydijimo būdui nepritariau naudojausi retai Su manim ji bendravo labai jau gerai . Bet tie jos plaut pjaut antibiotikai Nu užmuša
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 05 18, 16:09)
Jum taippat Va del Jovaišienės dabar pas ją talonų yr sočiai tik imkit Nors man ji nieko tokio blogo nepadarė aišku jos gydijimo būdui nepritariau naudojausi retai Su manim ji bendravo labai jau gerai . Bet tie jos plaut pjaut antibiotikai Nu užmuša
Nu ir as apie Jovaisiene prisiskaiciau, tai jau gal ir ne, vengiam mes tu antibu. Niekur nerandu kas be Skruto ten dar konsultuoja, gal kartais zinot
Be Škruto Karoso gatvėje dar konsultuoja Kotliarov. Iš patirties galiu pasakyti, kad geriau jau registruotis pas Kotliarovą
man irgi reikia LOR specelisto gal adresa galeciau gauti ,gali buti ir privatus KLAIPEDOJE .Busiu labai dekinga .Sunui reikia del ausu daznai buna pulinis ausu uzdegimas,gal kas esate susidure su sia beda ?ar turejote operacija kur deda i ausi drenazus skyciui prateketi,kokios pasekmes ar geriau del klausos laukiu patarimo ir nuomoniu
QUOTE(Lauretėlė @ 2008 06 10, 01:08)
Be Škruto Karoso gatvėje dar konsultuoja Kotliarov. Iš patirties galiu pasakyti, kad geriau jau registruotis pas Kotliarovą
Nu visiska nesamone... Buvau susidurusi su abiem gyd. Skrutas zymiai geresnis, ir labiau ismanantis ne Kotliarovas...