Įkraunama...
Įkraunama...

Geras LOR Klaipėdoje

QUOTE(simbarela @ 2012 01 09, 18:49)
Buvom siandien pas gyd. Skrut elgesi griau nei Kotliarov, bet nors ir klausinejau kaip ir kas nelabai ka man paaiskino... Tik vieninteli dalyka isgirdau, kad operuot reikia ne tik adenoidus, bet ir angina  blink.gif  ko nei vienas gyd neminejo ir manau cia bus is tu gydytoju kuriems visu ligu sprendimas viska isoperuoti  doh.gif . O kad reikia operuot angina nusprende is mano atsakymo jog vaikas daznai serga angina, bet minejau kad ir plauciu ligos kartojasi ( gal ir juos isoperuotu jei nereiketu kvepuoti  lotuliukas.gif ), o juk angina ir plauciu ligos vaikui nuo adenoidu, nes nosies neina ispusti ir viskas bega i gerkle ko pasekoje nukencia gerkle ir plauciai...
Tai padariau isvada, po savaites keliausim pas gyd Samiene (paaukosm dar karta ta 70 Lt nors negaila moketi), nes is triju konsultavusiu gydytoju ji mums viska isaiskino geriausiai, o ir apziura buvo super  4u.gif Tikiuosi ir operacija atliks Samiene.

Mano mažajam Kotliarov irgi siūlė anginą operuot nors per paskutinius metus ją net nesirgo lotuliukas.gif
Samienė didžiąjai irgi rekomendavo anginą operuot po šia diena to nepadariau blush2.gif pfu pfu šiemet dar nesirgo
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2012 01 06, 10:52)
Tik nesugalvokit nei viena vesti savo gydytojo pas ,,gydytoja,, Kotliarov Ivan

tai čia jau 100 metų žinoma, kad pas jį nė kojos nereik kelti doh.gif kai prieš 24 m. pradūrė mano broliui ausų būgnelį ir tai nuslėpė- niekad negaliu į jį net pažiūrėt doh.gif
QUOTE(simbarela @ 2012 01 09, 18:49)
Tai padariau isvada, po savaites keliausim pas gyd Samiene (paaukosm dar karta ta 70 Lt nors negaila moketi), nes is triju konsultavusiu gydytoju ji mums viska isaiskino geriausiai, o ir apziura buvo super  4u.gif Tikiuosi ir operacija atliks Samiene.

Jeigu neklystu, Lornoj su siuntimu mažiau nei 70 lt reikia mokėti doh.gif dalį kompensuoja TLK, jei turit siuntimą unsure.gif

Beje, Samienė irgi nėra jau tokia super duper...mums ji įkyriais siūlė tonziles karpyt, kas jau seniai nebedaroma, nes neefektyvu..... mes važiavome į kt. miestą, kur tonziles paliko- ir pasirodo, tai buvo geriausias sprendimas 4u.gif

sėkmės 4u.gif reziumuojant- po 2 metų lankymosi pas Klaipėdos loristus doh.gif padariau išvadą, kad gerų mūsų mieste nėra cool.gif tiksliau- visi laukia į kišenę doh.gif radau vietą, kur ir malonūs, ir tiek pinigų neprašo ir visus tyrimus atlieka, nereikia zysti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 09, 21:11)
tai čia jau 100 metų žinoma, kad pas jį nė kojos nereik kelti doh.gif kai prieš 24 m. pradūrė mano broliui ausų būgnelį ir tai nuslėpė- niekad negaliu į jį net pažiūrėt doh.gif

Jeigu neklystu, Lornoj su siuntimu mažiau nei 70 lt reikia mokėti doh.gif dalį kompensuoja TLK, jei turit siuntimą unsure.gif

Beje, Samienė irgi nėra jau tokia super duper...mums ji įkyriais siūlė tonziles karpyt, kas jau seniai nebedaroma, nes neefektyvu..... mes važiavome į kt. miestą, kur tonziles paliko- ir pasirodo, tai buvo geriausias sprendimas 4u.gif

sėkmės 4u.gif reziumuojant- po 2 metų lankymosi pas Klaipėdos loristus doh.gif padariau išvadą, kad gerų mūsų mieste nėra cool.gif tiksliau- visi laukia į kišenę doh.gif radau vietą, kur ir malonūs, ir tiek pinigų neprašo ir visus tyrimus atlieka, nereikia zysti cool.gif

Na taip su siuntimu pigiau, bet ir talonelis po menesio, o kai moki pilna kaina kad ir po poros dienu priims.

O kur jus kreipetes i koki miesta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 09, 20:10)
Mano mažajam Kotliarov  irgi siūlė anginą operuot nors per paskutinius metus ją net nesirgo  lotuliukas.gif
Samienė didžiąjai irgi rekomendavo anginą operuot po šia diena to nepadariau  blush2.gif pfu pfu šiemet dar nesirgo

Kai buvau maza ir man siule angina operuot ( nes buvo problemu su sirdim ir reumatu) , bet mama neleido operuot ir ka viskas gerai be jokiu pjovimu.

Tiesa jei as vedu vaika operuoti adenoidus juk gydytojas operacijos metu negali be mano sutikimo ,,is lempos,, sugalvot kokia angina isoperuot ar apkarpyt tonziles g.gif ar jis savo nuoziura operuojant ,,pamates,, kazka ima ir ispjauna?

Pradzioj temos reiketu klausimo,, pas kuri lorista vesciau savo vaika,, ir Klaiperdos lor gydytoju sarasas smile.gif butu lengviau atsidarei prabalsavai ir is kart matai pas ka daugiausiai balsu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 10 sausio 2012 - 11:16
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 09, 22:11)
sėkmės 4u.gif reziumuojant- po 2 metų lankymosi pas Klaipėdos loristus doh.gif padariau išvadą, kad gerų mūsų mieste nėra cool.gif tiksliau- visi laukia į kišenę doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinukė: 11 sausio 2012 - 01:47
QUOTE(simbarela @ 2012 01 10, 11:08)
O kur jus kreipetes i koki miesta  g.gif

į Kauną, KMUK mirksiukas.gif
ten ir ambulatoriškai konsultavomės ir operavomės ir dabar važinėjam, nes tonzilės paliktos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
i kodel as vakar cia nebuvau doh.gif
Siandien buvome pas Kotliarova Ivana, doh.gif doh.gif doh.gif siaubas.Pirmas kartas ir toks doh.gif , tikras penktadienis 13 doh.gif
Sunelis nedaznai ir serga, eijom del kraujuko is noses, buna kad bega. Tai daktaras doh.gif pasiule operuoti angina, nosi. Zmoniska negali sneketi pradejo rodyti savo emocijos blink.gif . Isejau is kabineto nepasirasiau nieko ir pasakiau kad einu pas vedeja. Jis pasiule kartu eiti smile.gif , atsakiau kad pati kelia surasiu. Pasakiau vedejau viska ka galvojau apie daktara, a ji man ..nu gal jis pavargo (mes buvome 14 val) doh.gif , kad jis namuosia turit labai sergancio artima zmogu g.gif .Tai ir paklausiua a as ir mano vaikas prie kuo doh.gif
Bet paskui su vedeja taip malonei pasnekejome, perziurejo musu kortele ir pasake kad operuoti tikrai nereikia smile.gif , ir parekomendavo ka daryti.

Tai noriu pasakyti, TIK NE IVAN KOTLIROV doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal galite apsviesti kaip ten respublikineje ligonineje su operacija anginos kiek reikia jos laukti? Ar galima pasirinkti gyd kuris operuotu?
Atsakyti
QUOTE(deivy @ 2012 02 15, 18:42)
Sveikutes 4u.gif Gal galite apsviesti kaip ten respublikineje ligonineje su operacija anginos kiek reikia jos laukti? Ar galima pasirinkti gyd kuris operuotu?

Sveika

Kaip Respublikineje ligonineje nezinau, bet vaiku ligoninej eiliu nera. Israso siuntima tyrimams, po valandos ar kita diena gauni atsakymus, nueini vel pas gydytoja ir tariesi del operacijos laiko.
Mus pagulde ta pacia diena, kai atejom su tyrimais. Ryte operavo ir vakare jau namie buvom.
Gydytoja galima rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deivy @ 2012 02 15, 19:42)

Žiūrint, pas ką norit. Mes laukėm beveik 3 mėn. eilėj. Reikia tartis su gydyt., pas kurį norit operuotis.
Atsakyti
QUOTE(Griaustinukė @ 2012 02 19, 16:40)
Žiūrint, pas ką norit. Mes laukėm beveik 3 mėn. eilėj. Reikia tartis su gydyt., pas kurį norit operuotis.

Pas Anuzyte, tai tris menesius ir lauksiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Pritariu, kad Lor Klaipedoje nerasta, susidaro toks ispudis, kad tik reikia visiems viska ispjauti. Mums yra adenoidai, tai buvom pas Januskiene 3-je poliklinikoje ir pas samiene Lornoj, abi nustate adenoidus, tik Januskiene kazkodel prirase 10ies dienu antibiotiku kursa, kuri pabaigem, ir uz 3dienu vel susirgom doh.gif sloga. bekit nuo sitos gydytojos kuo toliau. Mums labai padejo Imuwash, bet ji reikia labai tiksliai purksti lygiai menesi konkreciom valandom, tai pavasari susipurskem rudeni jau visi, net mano pediatre (kuria laikiau nebloga) sake ruostis operacijai. Ir ka pradejom eiti i darzeli per visa sezona susirgom gal 2 kartus.
Gerai, kad turime uzsienyje emigravusiu gydytoju giminaiciu, dekui, kad jie mus atkalbejo nuo operacijos.
O del anginos uzsienyje yra taip, kad operuoja tik tada jei per 12 men vaikas del anginos atsidure 2 kartus ligonineje, turi buti irodantys irasai ir t.t. Tik ekstra atveju.
O musu gydytojai taip uzdarbiauja operuodami, slykstu bet taip yra.

Ps. del adenoidu dar labai ziurime vaiku mityba, saldumynai tik per sventes, ir tai ribotas kiekis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 14 kovo 2012 - 08:30
Sveiki,Klaipedoje tikrai nerasite gero Lor gydytojo. Visi yra ziaurus kysininkai ir tiesiog siaubunai, kitaip negaliu pavadinti tu pastoviai nepatenkintu ir ant vaiku saukianciu zmoniu. Mums taip pat buvo pasiulyta skubiai operuot ir angina ir adenoidus, nesutikau.Is ligonines man net skambino, sake kad as labai neatsakinga mama ir dar pagailesiu kad nesutikau operuoti. Nuejom pas homeopata Misiu, buvo paskirtas gydymas. Vaikas per sezona serga tik 1-2 kartus,pamirsom ka reiskia antibiotikai. Nuejom vel pas Skruta, apziurejo pasake kad viskas gerai,paklause kodel ateinu su sveiku vaiku, tada parodziau jam jo siuntimus operuot, supyko ziauriai, apreke, isgasdino vaika, pasake kad jei tada reikejo operuot reiskia ir dabar reikia, zodziu absurdas.
Atsakyti