QUOTE(simbarela @ 2012 01 09, 18:49)
Buvom siandien pas gyd. Skrut elgesi griau nei Kotliarov, bet nors ir klausinejau kaip ir kas nelabai ka man paaiskino... Tik vieninteli dalyka isgirdau, kad operuot reikia ne tik adenoidus, bet ir angina ko nei vienas gyd neminejo ir manau cia bus is tu gydytoju kuriems visu ligu sprendimas viska isoperuoti . O kad reikia operuot angina nusprende is mano atsakymo jog vaikas daznai serga angina, bet minejau kad ir plauciu ligos kartojasi ( gal ir juos isoperuotu jei nereiketu kvepuoti ), o juk angina ir plauciu ligos vaikui nuo adenoidu, nes nosies neina ispusti ir viskas bega i gerkle ko pasekoje nukencia gerkle ir plauciai...
Tai padariau isvada, po savaites keliausim pas gyd Samiene (paaukosm dar karta ta 70 Lt nors negaila moketi), nes is triju konsultavusiu gydytoju ji mums viska isaiskino geriausiai, o ir apziura buvo super Tikiuosi ir operacija atliks Samiene.
Tai padariau isvada, po savaites keliausim pas gyd Samiene (paaukosm dar karta ta 70 Lt nors negaila moketi), nes is triju konsultavusiu gydytoju ji mums viska isaiskino geriausiai, o ir apziura buvo super Tikiuosi ir operacija atliks Samiene.
Mano mažajam Kotliarov irgi siūlė anginą operuot nors per paskutinius metus ją net nesirgo
Samienė didžiąjai irgi rekomendavo anginą operuot po šia diena to nepadariau pfu pfu šiemet dar nesirgo