Labai reikia LOR konsultacijos, vyresnėliui sūnui nuolat kartojasi sloga, kuri visad pereina į sinusita uzsitesia viskas iki 2 savaičių, apseinam be atibijotiku, bet kiek kantrybės reikalauja buvom pas gydytoj Skrut, pasak jo adenoidai musu normoj, tai kodel taip nuolat komplikuojasi sloga apsvieskit kas galit ta gydytoja Anuzyte kur dirba Kuri čia ta ligonine dabar vadinasi Respublikinė Klaipėdos Nes dabar vėl sloga uzejo, nuo pirmos dienos ji pulinga, neissipucia nosies
O apie gydytoja Misy, aš labai džiaugiuosi kad yra kam jo gydymas padeda ir kas isvengia operacijų ir stipriu vaistų jo dėka, taciau pas ta žmogų eisiu nebent kritiška situacija bus. Buvau 4 kartus, visus kartus dėl vaiko, visus kartus vaistus paskyrė net nepalietes ir nepaziurejes vaiko nu is keturių kartu viena karta pataikė tris kartus jokios naudos is jo gydymo nebuvo, o ligos buvo elementarios: nuolat kietejantys viduriai, nereguliarus tustinimasis, pablogejes apetitas po antibijotiku, silpnas imunitetas, sakė viskam turi vaistų ir viską išorės, deja....kažkaip nesinori daugiau eksperimentuoti, nu sakau nebent neliktų kitos išeities
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 28, 22:11)
Labai reikia LOR konsultacijos,
gas gydytoją Samienę nenorit nueit?
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 28, 23:14)
gas gydytoją Samienę nenorit nueit?
O kur ji dirba, kaip greitai pas ją galima patekti?
Dar užmirsau parasyti apie Kanopkiene ar kažkokia panašia kur vaikų ligoninej LOR skyriuje dirba, du kartus susidūriau ir gyvenime savo noru ten kojos nekelciau bendravimo kultūra patyliu, apziuri, rašo rašo, duoda lapely ir viso gero, turi pats išpešti ką ji ten pamate ir ką paraše nu tokia nemaloni persona
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 29, 08:06)
O kur ji dirba, kaip greitai pas ją galima patekti?
Dar užmirsau parasyti apie Kanopkiene ar kažkokia panašia kur vaikų ligoninej LOR skyriuje dirba, du kartus susidūriau ir gyvenime savo noru ten kojos nekelciau bendravimo kultūra patyliu, apziuri, rašo rašo, duoda lapely ir viso gero, turi pats išpešti ką ji ten pamate ir ką paraše nu tokia nemaloni persona
Kanopkienė kaip gydytoja gera mums operavo adenoidus
Samienė dirba Lornoj. Per porą dienų turėtumėt pakliūt jei mokamai konsultacijai...
QUOTE(veidax @ 2011 12 27, 16:16)
visoms kurios vargstat su slogom ir adenoidais rekomenduoju kreiptis pas gydytoja Misi, nes po dvieju "LOR"istu paaiskinimo kad mano trimeciui isissenejes sinusitas, sugereme 3 dozes antibiotiku vos ne is eiles ir vel susirgom... Tai apsilankius pas Misi musu problemos baigesi per 10 dienu. Beje mums dabar sesi metai ir per tuos tris metus sloga jei ir buvo tai paprasta vos ne vandens formante, o kur dingo musu sinusitas nezinau, nors LOR istai aiskino kad cia jau turesim problemu ir t.t.
Beje mama ka tik turejo reikalu su Anuzyte, tikrai labai labai sauni gydytoja, turime jai uz ka padekoti
Sekems. Graziu svenciu ir nesirkite
Beje mama ka tik turejo reikalu su Anuzyte, tikrai labai labai sauni gydytoja, turime jai uz ka padekoti
Sekems. Graziu svenciu ir nesirkite
Gal butu galima jo telefona?
QUOTE(Gulia @ 2011 12 29, 21:20)
Gal butu galima jo telefona?
http://www.imones.lt...ireo-uab-799273
kad jis homeopatas o ne LOR gydytojas
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 08 07, 21:24)
Sveika Labai rekomenduoju gyd. Samiene, ji priema lornoj privaciai, o ne privaciai net nezinau kur, bet mums ji super
Lornoj Samiene priima ir mokamai ir ne ( su siuntimu). Jei einat mokamai (konsultacija 70 Lt. uz ta suma galima dar karta apsilankyti berods ta pati menesi) laukti reikia ne ilgiau dvieju dienu, bet jei su siuntimu norit patekt tai menesi teks palaukt... Kaip gyd man patiko, maloni svelni graziai bendravo su vaiku, jam viska paaiskino pries ka nors darydama ( ko nepasakyciau apie karoso poliklinikoj esanti lorista vyra, gaila pavardes neatsimenu baisu net prisiminti ta siaubuna dirbanti su vaikais ). Ir man labai smulkiai viska isaiskino.
Viena karta buvom pas ja papuole vaiku ligonineje kai reikejo loristo apziuros ir tada nuomone liko tokia pat.
QUOTE(simbarela @ 2012 01 05, 20:59)
Lornoj Samiene priima ir mokamai ir ne ( su siuntimu). Jei einat mokamai (konsultacija 70 Lt. uz ta suma galima dar karta apsilankyti berods ta pati menesi) laukti reikia ne ilgiau dvieju dienu, bet jei su siuntimu norit patekt tai menesi teks palaukt... Kaip gyd man patiko, maloni svelni graziai bendravo su vaiku, jam viska paaiskino pries ka nors darydama ( ko nepasakyciau apie karoso poliklinikoj esanti lorista vyra, gaila pavardes neatsimenu baisu net prisiminti ta siaubuna dirbanti su vaikais ). Ir man labai smulkiai viska isaiskino.
Viena karta buvom pas ja papuole vaiku ligonineje kai reikejo loristo apziuros ir tada nuomone liko tokia pat.
Ten dirba Škrut arba Kotliarov
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 05, 21:09)
Ten dirba Škrut arba Kotliarov
Tai mes pas Kotliarov buvom papuole, kazkoks siaubas, o ne gydytojas ir dar VAIKU... Papuolem pas ji, nes vaikui buvo ausu uzdegimas tris paras temperatura ir seimos gyd nezinodama ka skirt nusiunte pas lorista, o kadangi buvo likes pusvalandis iki darbo pabaigos pasiskambinom i registratura ir pasake kad priims gydytojas. Tai ka ateinam mes pas ji, nei laba diena neatsake, nusisukes tik raso kaska. Apziuredamas vaika elgesi labai grubiai, o mano vaikas po triju paru nuvarges verkt pradejo ( kai pas kitus lor ne asaros nebuvo isspaudes) tas ,, gyd,, ko jis cia saukia, ir turbut nebezinodamas kaip parodyti savo nepasitenkinima kaip galedamas stipriau mete irankius...
Tik nesugalvokit nei viena vesti savo gydytojo pas ,,gydytoja,, Kotliarov Ivan
Dėl konsultavimo tai keistas jo stilius... Bet mums nors diagnozę nustatė
Ryt eisim pas gyd. Škrut ziuresiu kaip cia mums seksis, atsiliepimu visokiu skaiciau . Jei patiks tai pas ta pati ir operuotis vesim.
Tiesa klausimas toms kurios pries operacija ,,vokeli,, gyd nese, kiek duodat?
Tiesa klausimas toms kurios pries operacija ,,vokeli,, gyd nese, kiek duodat?
Buvom siandien pas gyd. Skrut elgesi griau nei Kotliarov, bet nors ir klausinejau kaip ir kas nelabai ka man paaiskino... Tik vieninteli dalyka isgirdau, kad operuot reikia ne tik adenoidus, bet ir angina ko nei vienas gyd neminejo ir manau cia bus is tu gydytoju kuriems visu ligu sprendimas viska isoperuoti . O kad reikia operuot angina nusprende is mano atsakymo jog vaikas daznai serga angina, bet minejau kad ir plauciu ligos kartojasi ( gal ir juos isoperuotu jei nereiketu kvepuoti ), o juk angina ir plauciu ligos vaikui nuo adenoidu, nes nosies neina ispusti ir viskas bega i gerkle ko pasekoje nukencia gerkle ir plauciai...
Tai padariau isvada, po savaites keliausim pas gyd Samiene (paaukosm dar karta ta 70 Lt nors negaila moketi), nes is triju konsultavusiu gydytoju ji mums viska isaiskino geriausiai, o ir apziura buvo super Tikiuosi ir operacija atliks Samiene.
Tai padariau isvada, po savaites keliausim pas gyd Samiene (paaukosm dar karta ta 70 Lt nors negaila moketi), nes is triju konsultavusiu gydytoju ji mums viska isaiskino geriausiai, o ir apziura buvo super Tikiuosi ir operacija atliks Samiene.