Labai gaila, kad "Rasos klinika" neturi internetinio tinklalapio, negali pasiskaityti kokie ten gydytojai dirba, negali registruotis internetu...
O kaip su parkavimu prie klinikos? Ar nebus ten ankstu daugiabuciu kiemai?
Sveiki, Norime išeiti iš dabartinės sveikatos priežiūros įstaigos, pasikeitusi šeimos daktarė nebetenkina mūsų šeimos, labai atsaini..žodžiu, nepatinka ji mums.. Svarstom kur prisiregistruoti, kad tiktų ir mums, suaugusiems, ir vaikučiui (3 metukų). Gal ką galit rekomenduoti Dainavos poliklinikoje ar kitur? Į KMUK nenorim.. Šiaip gyvenam Žaliakalnyje.
sveikos merginos noreciau parasyti nusiskundima saulės seimos poliklinikai,buvau uzsirasius pas gydytoja zurauskiene tai is pradziu pasirode maloni,kol nepradejo israsinėti ziauriai stipriu vaistu ir man ir mano vaikui is pradziu nesupratau kol neisigilinau i vaistus,zodziu baisu sesutes labai malonios bet kas is to jei krauja ima net nenusiplovusios ranku,baisu
bet cia aisku mano asmenine nuomone,gal kazkam ji tikrai gera gydytoja.o del kraujo emimo gal dabar jau nebereikia dezinfekuotis ranku as jau nebezinau
Sveiki,
Norime išeiti iš dabartinės sveikatos priežiūros įstaigos, pasikeitusi šeimos daktarė nebetenkina mūsų šeimos, labai atsaini..žodžiu, nepatinka ji mums..
Svarstom kur prisiregistruoti, kad tiktų ir mums, suaugusiems, ir vaikučiui (3 metukų). Gal ką galit rekomenduoti Dainavos poliklinikoje ar kitur? Į KMUK nenorim..
Šiaip gyvenam Žaliakalnyje.