Sveikos, gal yra daugiau besilankanciu klinikoje Medgintras, Siaures 8c,gal net yra besilankanciu pas gyd. N. Minalgaite? Idomi butu jusu nuomone-mano seimos gydytoja, bet kuo toliau ,tuo labiau man nebesinori pas ja lankytis.Ar ir kitiems atrodo ,kad ji pasikeite, kad nelabai domina ja pacientai su savo problemomis ar as jau visai nukvakusi. Rasydama vaikams pazymas i mokykla net nepakele akiu i vaikus paziureti, apie jokia elementaria apziura net minciu. Teko paprasyt, kad apziuretu ,nes fiktyvi pazyma manes nedomina,taigi paziurejus, jie sveiki.
Gal Jarusaityte ir pasirode grubi, bet kai pavadavo musu gyd.eileje neteko laukti, patekome nurodytu talonelyje laiku, bet kai ateini paskirtu laiku, uzsiregistraves pries savaite ir dar pralauki "gyvoje" eileje valanda ar pusantros, tai belieka prasyti "rastelio" kaip mokinukui praleistoms darbo val. pateisinti. Na, nebezinau, ar as jau visai nusenau, ir man viskas negerai, ar patekti pas gyd.nurodytu laiku, is anksto uzsiregistravus jau atgyvena?
Man taip pat domina šeimos gydytojei iš Medgitro. Vikučius prirašiau pas G.Langaitienė. Bet... kažkaip ...nežinau ka ir pasakyti...