Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos gydytojai Kaune

na kągi, susirgau netikėtai, teks eit rašytis į Avevitą... rytoj suplanavus eiti tai galėsiu pasipasakoti po to pirmus įspūdžius 4u.gif o kaip ten dėl eilių? kažin priimtų tą pačią dieną? 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kas nors esate prisirase aleksote esancioje klinikoje - Sveikatos ratas? Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 12 08, 21:30)
Gal kas gali rekomenduoti šeimos kliniką, kurioje dirbtų geri stomatologai ir kiek maždaug kainuoja, jei esi prisiregistravus toje šeimos klinikoje?



Dėl stomatologo tai nzn. Pati ieškausi. g.gif Bet jeigu reikia burnos higienistės, tai žiauriai faina Skaistė Ižganaitienė. thumbup.gif Ir kaip žmogus patiko ir kaip specialistė. matosi, kad suptanta ką daro, nes ir pataria ir kaip dantis valyt ir t t. Ji dirba Dainavos poliklinikoj
Papildyta:
QUOTE(Flukas @ 2010 04 20, 09:47)
siuntimus tai tikrai išrašo nemokamai ir be problemų. O tau tai būtinai reikia kaune prisirašyt, ką darysi, jei pakils didelė tempeterūra? Kaip nuvažiuosi į savo miestą, jei tikrai blogai jausiesi? Ir dar jei pas prastą gydytoją prisirašiusi, tai kam iš viso ten tau vargt su ja..


Eina sau. kaip baisu, kai susiduri su tokiu gydytojų abejingumu. Mano brolis turi problemu su sirdim. tai metai laiko praejo, kol tyrimus pasidare. ir nieko nerado. doh.gif Sekmes ir sveikatos! O del persirasymo, tai man atrodo, kad studentai gali daznai keitalioti gydymo istaigas. ax.gif tai jei labai sunku, butinai reikia kreiptis i arciausiai namu esancia istaiga, kad paskui blogiau nebutu... unsure.gif
Atsakyti
PAREKLAMUOSIU AUSROS KLINIKA biggrin.gif NORS JAU RASIAU APIE JA,KIEK CIA ESU VIS DAR PATENKINTA.BEJE IR GINEKOLOGAS PRISIRASIUSIEMS NEMOKAMAI NA KONSULTACIJA. O DAR BUS DIDZIULĖ SVENTĖ PAS JUOS BIRŽELIO 10 - 11.TAI MANAU NAUDINGA PASKAITINĖTI BUS. smile.gif
Aušros sveikatos šventės 2010 programa



2010 m. birželio 10-11 d. nuo 8 iki 20 val.
Aušros medicinos centras, Lukšio g. 3, Kaunas



Nemokamos šeimos gydytojo, ginekologo, endokrinologo, ausų, nosies, gerklės ligų gydytojų, stomatologo ir kitų specialistų konsultacijos;
Nemokamai kaulų tankio, kraujospūdžio ir kūno masės indekso matavimai;
Galimybė nemokamai pasitikrinti cholesterolio, geležies, kalcio ir kalio kiekį kraujyje. Kiti kraujo tyrimai atliekami su nuolaida;
Sveikatingumo, sveikos gyvensenos ir ekologiškų produktų paroda;
Sveikatos patarimų klubo seminarai;
Gintarinės vaistinės atidarymas ir dovanos pirmiesiems pirkėjams;
Pantomimo ekskursija po šiuolaikinį medicinos pasaulį vaikams ir suaugusiems birželio 11 d. (penktadienis) 12 val.;
Aušros mediko apdovanojimai ir oro balionėlių su sveikatos palinkėjimais įteikimas pacientams birželio 11 d. (penktadienis) 14 val.


Sveikatos patarimų klubo seminarai

2010 m. birželio 10 d. (ketvirtadienis) ir 11 d. (penktadienis) 208 kab.


9.00, 14.00 ir 19.00 val. filmas "Už gyvybę" apie žmones, gyvenančius su persodintais organais.

10.00 ir 15.00 val. Organų donorystė - mitai ir faktai (Aušra Degutytė, Lietuvos nefrologinių ligonių asociacija)

10.20 ir 15.20 val. Nuovargio, emocinio dirglumo, nemigos priežastys ir kaip jų išvengti (Daiva Gurskienė, UAB Aušros medicinos centras)

10.40 ir 15.40 val. Kodėl svarbūs kraujo tyrimai? Ankstyva susirgimų diagnostika. (Dangira Babenskienė, Medicinos diagnostikos ir laboratorinių tyrimų asociacija)

11.00 ir 16.00 val. Kaip sustiprinti imuninę sistemą? (Jolanta Sasnauskienė, GNLD International)

11.20 ir 16.20 val. Sveikata ir fizinis aktyvumas. (Kristina Štreimikienė, UAB "Limeta")

11.40 ir 16.40 val. Maisto netoleravimas: ko negaliu valgyti? "Alcat" testas. (Viktorija Kriūnaitė, UAB "Vivamedica")

12.00 ir 17.00 val. Sveikas maistas ir buitis. Ekologija prieš konservantus ir chemiją. ( VšĮ "LT Proximus")

12.20 ir 17.20 val. Padidėjęs cholesterolio kiekis - rizika insultui ir infarktui (Daiva Gurskienė, UAB Aušros medicinos centras)

12.40 ir 17.40 val. Ankstyva vėžio diagnostika. Kraujo tyrimų galimybės. (Dangira Babenskienė, Medicinos diagnostikos ir laboratorinių tyrimų asociacija)

13.00 ir 18 val. Alergijos ir jų grėsmė sveikatai. Dažniausi alergenai. (Viktorija Kriūnaitė, UAB "Vivamedica")

13.20 ir 18.20 val. Padėk sau. Natūralūs sveikatos stiprinimo būdai. (VšĮ "LT Proximus")

13.40 ir 18.40 val. Kuo naudingi mitybos papildai? (Jolanta Sasnauskienė, GNLD International)



Atsakyti
Musu visa seima prisirasiusi Ausros klinikoj.mes atejom is centro poliklinikos,ten is gydytoju turi reikalauti siuntimo ir poziuris i pacienta labai atsainus.Negaliu atsidziaugti Ausros klinika.Prisirasem pas Daiva Gurskiene.Labai profesionali ir rupestinga gydytoja.
Atsakyti
linanil, kjai sekesi Ave vitoj? Zinau, kad jau Metaxa buvo, sake patiko, o tau kaip?
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2010 05 27, 23:10)
sveiki,

gal kas nors esate prisirase aleksote esancioje klinikoje - Sveikatos ratas? Kokie atsiliepimai?  g.gif

O kur ji randasi?

Gal turit atsiliepimų apie kliniką "Sava klinika" Aleksote?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 06 10, 16:59)
O kur ji randasi?

Gal turit atsiliepimų apie kliniką "Sava klinika" Aleksote?


ji Tirkiliskiu g. (Alsenai)
Atsakyti
QUOTE(ohayougozaimasu @ 2009 01 27, 18:26)
Sveiki,

gal ka nors zinote apie ginekologe Vilija Bendoraitienė, kuri dirba Vita Longa seimos klinikoje Stulginskio g. 67? O gyd. ginkeloge Violeta Paliuniene? Uzsirasiau pas Bendoraitiene, bet nezinau, ar galiu pasitiketi ja del vaikucio planavimo.. Gal kuriai teko lankytis? Labai padetumete..

Na tikrai nemaloni gydytoja, pirma ir paskutini karta ejau pas ja. Labai jau izeidineja zmones, viskuom nepatenkinta schmoll.gif .
Ejau susitikti su mazium nestuke.gif su nuotaika, o isejau is kabineto kai slapiu maisu tenkta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 11, 17:37)
o seip kokia patartumete poliklina nemokama rinktis?priklausau kalnieciams, nesu patenkinta


Na, aš tikrai negaliu skustis Dainavos poliklinika. Kiek maciau privaciuose centruose mokama odos gydytojo konsultacija. cia einame nemokamai ir be eiliu pas Urbstiene.
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 06 17, 16:36)
Na tikrai nemaloni gydytoja, pirma ir paskutini karta ejau pas ja. Labai jau izeidineja zmones, viskuom nepatenkinta  schmoll.gif .
Ejau susitikti su mazium  nestuke.gif  su nuotaika, o isejau is kabineto kai slapiu maisu tenkta  doh.gif


Nesusilaikiau... Pries gera 10 metu lankausi pas Bendoraitiene kai ji dar Aleksoto poliklinikoje dirbo. Pradzioje buvo saldi ir maloni. Neabejoju, kad del mano darbovietes pavadinimo, bet kai paaiskejo, kad as ten tik mazas varztelis, dideliu dovanu nebus... Saldainiu dezute demonstratyviai numesdavo... Nemalonu prisiminti sia moteriske.
Atsakyti
Noriu parašyt apie Šimkaus kliniką Kaune.Ji randasi Savanorių pr. 287 IIIa. Kliniką įkūrė tėvas Algimantas Šimkus, gydytoju dirbantis jau 50metų,labai mielas ir atsidavęs savo profesijai žmogus.Toje klinikoje dirba abu jo sūnūs-Andrius Šimkus, vidaus ligų gydytojas, echoskopuotojas, jie vieninteliai Kaune ir visoje Lietuvoje atlieka injekcijas į skydliaukės mazgus, padedančias išvengt tos baisios operacijos. Kitas sūnus Vytautas Šimkus,šeimos gydytojas. Jauki nedidelės klinikos aplinka,profesionalus ir malonus aptarnavimas,prieinamos kainos. Lankausi ten jau 5 metai ir esu labai patenkinta, niekada neturėjau jokių nusiskundimų.
Atsakyti