Įkraunama...
Įkraunama...

Vyšnių sultys, sirupas

1kg cukraus ant litro vandens. verdu 30-40min.
as dar juoduju serbentu tiki sirupa viriau thumbup.gif , vietij vysniu lapu-dejau juoduju serbentu lapu.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 08 01, 07:23)
1kg cukraus ant litro vandens. verdu 30-40min.
as dar juoduju serbentu tiki sirupa viriau thumbup.gif , vietij vysniu lapu-dejau juoduju serbentu lapu.

o kiek lapų kiek aronijos uogų?
Atsakyti
100 lapų 100 uogų
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 08 03, 10:52)
100 lapų 100 uogų

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 08 03, 15:40)



As mielai pasidaryciau sita sirupa, nes is vaikystes pamenu, kad buvo labai gardus. Tik viena beda, musu sode po to, kai baigiasi vysniu derlius, vysnaites suserga kazkokia liga ir nuplinka g.gif
Atsakyti
Aprašykite visą procesą.. ax.gif pirmą kartą girdžiu apie tokį sirupą.. blush2.gif
Atsakyti
aš verdu taip: 100 vyšnių lapų, 25 aronijos uogos, 750 ml vandens - viską paverdu 20 min, nukošiu, įpilu 1 kg cukraus, 1 šaukštą citrinos rūgšties, dar kartą užvirinu (2-3 min) ir išpilstau į paruoštus butelius 4u.gif
reiks pabandyt su serbentų lapais.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2007 08 09, 09:51)
aš verdu taip: 100 vyšnių lapų, 25 aronijos uogos, 750 ml vandens - viską paverdu 20 min, nukošiu, įpilu 1 kg cukraus, 1 šaukštą citrinos rūgšties, dar kartą užvirinu (2-3 min) ir išpilstau į paruoštus butelius  4u.gif
reiks pabandyt su serbentų lapais....  bigsmile.gif

Hmmm g.gif Kadangi musu vysniu lapams amen, reiks ir man su serbentu lapais pabandyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Labai skanus tas sirupas gaunasi thumbup.gif ,kazkada virdavau ax.gif
Atsakyti
O gal kuri pamenat mociuciu daryta sirupa vysniu. As pamenu tik tiek kad ant palanges stovedavo stikliniame butelyje (tamsiame) vysnios be kauliuku ir cukrus. O kas ten dar ir kokios proporciojos nepamenu. Tik zinau kad tu uogu daug negaudavau (o jau ju skanumas budavo). Tikriausisi ten jau ir laipsniu atsirasdavo.
Atsakyti
[quote=Irma77,2009 07 20, 12:53]
O gal kuri pamenat mociuciu daryta sirupa vysniu.
As,ta skanuma labai gerai pamenu,mociute dedavo sauja vysniu ir sauja cukraus.
Ir,dar dedavo i tamsius butelius,kaip pastatydavo ant saules.
Is to viso kiek men leidzia atmintis darydavo trauktines.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2007 08 09, 07:51)
aš verdu taip: 100 vyšnių lapų, 25 aronijos uogos, 750 ml vandens - viską paverdu 20 min, nukošiu, įpilu 1 kg cukraus, 1 šaukštą citrinos rūgšties, dar kartą užvirinu (2-3 min) ir išpilstau į paruoštus butelius  4u.gif
reiks pabandyt su serbentų lapais....  bigsmile.gif



verta pabandyt ir man g.gif
Atsakyti