Įkraunama...
Įkraunama...

Naminių alkoholinių gėrimų receptai

Sveikutes merginos smile.gif
Na pasigaminau ir as vysniu likerio smile.gif skonis - thumbup.gif
tad drasiai irgi galiu pasidalinti laaaaabai paprastu receociuku smile.gif

VYSNIU LIKERIS

1kg iskaulintu vysniu
1L degtines arba 1/2L spirito
500g cukraus

- Vysnias sutrinti, uzpilti degtine arba spiritu, supilti i stiklaini placiu kakleliu ir laikyti savaite, kasdien kelis kartus maisant.
- Is 1/2L vandens ir cukraus isvirti sirupa, uzpilti juo vysnias ir palikti dar savaite pastoveti.Kasdien pamaisyti. Po savaites nukosti ir skanauti.



Nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trampampaila @ 2009 09 13, 18:37)
Sveikutes merginos  smile.gif
Na pasigaminau ir as vysniu likerio smile.gif skonis -  thumbup.gif
tad drasiai irgi galiu pasidalinti laaaaabai paprastu receociuku smile.gif


Vau kaip smagiai cia parasei, gaila jau vysniu nera. As dabar taip sudominta tais visais gerimu gaminimais, nors pati labai mazai geriu, bet faina turet kuo svecius pavaisint thumbup.gif
Kaip manot ar galima butu taip padaryt is uzsaldytu vysniu? g.gif Jau metai saldiklyje uzima vieta man saldytos vysnios, ruosiuosi ismest, tai butu smagu bent kur panaudot.
Papildyta:
QUOTE(gb78 @ 2009 09 11, 22:26)
Sveikos, alkoholio gamintojos biggrin.gif .....
Lauksiu žinių  ax.gif

Nedaug mamu kaip matau sita tema aplanko, nelabai zinau ka tau patart blush2.gif Junkites junkites mamos, cia visai smagu drinks_cheers.gif
Na mane ir traukia vis kokia uzpiltine pasidaryt, norejau is nuo vyno likusiu zaliuju vynuogiu kazka panasaus pasidaryt, jos taaaip skaniai kvepejo, bet neisdrysau kazkaip doh.gif Ir taip jau i mane namiskiai pradejo kreivai ziuret kai vyno i batu lentynas prisideliojau lotuliukas.gif
Atsakyti
as dejau uogu asorti,avietes,braskes,juodieji serbentai,uzpyliau cukrumi,kai atsirado sirupo uzpyliau degtine,skonis ir kvapas nerealus thumbup.gif wub.gif gailiuosi kad mazai tepasidariau blush2.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif jungiuosi as. tai va jau kelis metus darau uzpiltine tokia: i trilitrini dedu uogas(vysnias,vietes,serbentus,svarainius) kokias tuo metu turiu namie,dedu cukraus(is akies,neskaiciuoju)ir pilu spirita ar degtine.gaunasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik gaila, kad iki nauju metu nepavyksta islaikyti blush2.gif
o symet padariau vien su kavos pupelem ir cukrumi(labai nedaug jo tedejau) ir uzpyliau naminuke. tiesa dar neragavau jau pora menesiuku stovi balkone saulyteje sildosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake333 @ 2009 09 18, 13:44)
tik gaila, kad iki nauju metu nepavyksta islaikyti  blush2.gif


Mes tik per kaledas ragaujam cool.gif tongue.gif paskui dar ilgokai gurksnojam cool.gif
Atsakyti
Na, citrinos pas mus soduode neauga, bet vistiek parašysiu puikų gerimelį iš citrinų ir spirito:
0,5 kg citrinu
0,5 kg cukraus
0,5 l spirito

Daugiau kaip puse citrinu nulupti, likusia 0,5 kg dali palikti neluptas (apie 2 citrinas)
smulkiai supjaustyti supilti cukrų ir uždengus laikyti para vis pamaisant. Tuomet pilam spirita ir dar laikom para. Kosiam i buteli ir dar po paros vel kosiam, taip keleta dienu kol nebeliks drumzliu.

Labai saldu, lipnu bet super skanu. Ir ant ryto galvos neskauda drinks_cheers.gif

Atsakyti
Su citrinom tikrai gerai skamba ir nesunku, reikes kada nors pasidaryt. O dabar pasidariau zaliuju vynuogiu uzpiltines. Sutraiskiau vynuoges ir uzpylus cukrum uzdengiau dangteli ir padejau ant saules, kita diena dangtelis issipute ir pradejo ten rugt tos uogos iskart pyliau degtine, bet nezinau kur dabar laikyt , kiek laiko ir ar sandariai uzdengt stiklaini?
Gal reikejo iskart pilti ta ir degtine ir det ne ant saules, o tamsiai kur nors? Ir po kiek laiko atkost ir susipilt i buteli galima? Gal kas ka patars? help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novela: 21 rugsėjo 2009 - 14:34
Sveikos, labai skanus likeriukas yra šermukšnių.Mes pripylėm į 3l stiklainį puse stiklainio šermukšnių, stiklinę cukraus ir iki viršaus degtinėlės (aš pyliau naminukę) ir padėjau tamsoje, po pusę metų tai labai skanus likeriukas
Atsakyti
Cia kazkaip vynu gamintoju nepasirodo unsure.gif As nelabai zinau ka dabar su savo vynais daryt, po menesio rugimo nukosiau, idejau cukraus ir toliau jau neburbuliuoja unsure.gif Tai cia jau jis gal isrugo, nes dejau vyno mieliu tai gal greiciau viskas ivyko, ar jam kazkas negerai ir reikia kazkaip gaivint?
Atsakyti
Mes jau ragaujam pirmaji vyna (antras, veliau darytas, dar rugsta). Apie procesa gamybos nelabai zinau, nes MB daro ji. Bet kosia kas savaite g.gif ir cukraus vis ipila g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 29, 19:31)
Mes jau ragaujam pirmaji vyna (antras, veliau darytas, dar rugsta). Apie procesa gamybos nelabai zinau, nes MB daro ji. Bet kosia kas savaite  g.gif ir cukraus vis ipila  g.gif

As kazkur skaiciau kad is pradziu koki men parugt turi, po to kost ir pravedint kas savaite ar dvi ir dadet cukraus jei reik. O su vyno mielem kur atsisiunciau tai isvis parasyta receptu ir kad silpnas vynas turi rugt 28d, stipresnis apie 34, tai isvis nesusigaudau. Nu nezinau, nieko as jam nedarysiu, vis prakosiu, pravedinsiu ir tegu stovi sau dar bent menesiuka
Atsakyti
Parduodu obuoliu sultis 1litras- 90centu.
(Tara tureti patiems)
Daugiau informacijos telefonu 863428577
Kaunas
Atsakyti