
Sveiki, gal kas zinot kur gauti vyno mieliu? Geriau Klaipedoje

QUOTE(mazukas @ 2009 10 07, 21:34)
zinau tik is kur parsisiust galima
Daug naudingu patarimu kaip gaminti vyna radau : www.medeja.lt
Ten ir mieliu galima rasti ir dar visokio gerio.
Ten ir mieliu galima rasti ir dar visokio gerio.

As cia naujoke, bet labai susidomejusi skaiciau viska.Apsidziaugiau, nes supratau, kad ne vienintele tokia esu
Megstu ir as vis kazka issidirbineti. Jau antrus metus darau svarainine.Man patinka tas saldus rugstumelis.O darau paprastai:supjaustau skiltelem i trilitriaka, uzpilu cukrumi ir palieku pastoveti kelias paras, kol susidaro sultys. Tada nupilu sultis i buteli ir supilu degtine. Seip dar megstu nusipirkti koncentrato kazkokio gerimo ir pasidaryti pagal ten pateikta receptura.Prigaminu daug...tik beda ta, kad nelabai geriantys mes kartu su vyru


Taip ,taip...vieniem kyla problemos kaip reikia pasidaryti naminį vyną, kitiems - kas jį gers, o tretiems - abi problemos aktualios
. Aš irgi taip vargau, kol prisirankiojau informacijos, vargau kol padarem su vyru (vis tampem tuos vynus, prižiūrėjom), o šiandien žiūrima, kur jį padėti. Draugai nelabai mėgsta tokius vynus, mes su vyru irgi negerinėjam jokio alkoholio. Tai sakom dalį pasiliksim ateičiai _sidabrinėms, auksinėms vestuvėms, krikštynoms (kadangi mums šių metų derlius buvo ypatingas, t.y. vestuvinis). Jei dar vyno beliks- tai mėsą marinuosim




[quote=Barita,2007 10 29, 17:33]
Citrinu likeris :
500 g. spirito,600 g. vandens,3 citrinos,1 apelsinas,2 stiklines cukraus,1 arb. s. citrinos rugsties. Apelsino ir citrinos zieveles supjaustyti plonai.Po to vaisius isdarineti,kad neliktu baltu odeliu.Viska sudeti i stiklaini,uzpilti spiritu ir vandeniu.Vis suplakti.Po paros galima skanauti.
sita likeriuka ir mes su vyru pabandem pasidaryt
gavosi
mes tik dar vanilinio cukraus pakeli (30g) idejom ir truuti daugiau degtines, kad stipresnis gautusi
tai gavosi super
si savaitgali draugai atvaziuos tai turesim kuo pavaisinti
aciu uz si receptuka
Citrinu likeris :
500 g. spirito,600 g. vandens,3 citrinos,1 apelsinas,2 stiklines cukraus,1 arb. s. citrinos rugsties. Apelsino ir citrinos zieveles supjaustyti plonai.Po to vaisius isdarineti,kad neliktu baltu odeliu.Viska sudeti i stiklaini,uzpilti spiritu ir vandeniu.Vis suplakti.Po paros galima skanauti.

sita likeriuka ir mes su vyru pabandem pasidaryt









aciu uz si receptuka

i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Senas ir ne kartą išbandytas receptas:
0,5 l degtinės
1 stiklinė cukraus
15 kavos pupelių
1 citrina, perpjauta pusiau
Viską supilti į litrinį stiklainį, sandariai uždaryti ir laikyti, kol cukrus ištirps. Tai trunka maždaug 2 savaites.
0,5 l degtinės
1 stiklinė cukraus
15 kavos pupelių
1 citrina, perpjauta pusiau
Viską supilti į litrinį stiklainį, sandariai uždaryti ir laikyti, kol cukrus ištirps. Tai trunka maždaug 2 savaites.
Gal kas zinot koki samanes recepta?

Juodųjų serbentų likeris

600 gr. juodųjų serbentų
500 gr. rudojo cukraus
0.7 degtinės
Suberti cukrų, ant viršaus uogas ir užpilti degtinę. Uždengti dangteliu ir laikyti vėsiai apie č savaites.
Po kelių savaičių perkošti ir supilstyti į gražius butelaičius.
600 gr. juodųjų serbentų
500 gr. rudojo cukraus
0.7 degtinės
Suberti cukrų, ant viršaus uogas ir užpilti degtinę. Uždengti dangteliu ir laikyti vėsiai apie č savaites.
Po kelių savaičių perkošti ir supilstyti į gražius butelaičius.