ar labai nusivilsi sužinojusi, kad Meksikoje nei sardelių, nei Panerio dešros nėra?
be to, ką noriu, tą ir dedu. Nebūtinas ir imbieras su Wasabi - taisyklių nėra, tai skonio reikalas
[/quote]
Tikrai labai nusivyliau, nes tokiam reikalui jos tiesiog būtinos
Šiaip tai aišku, skonio reikalas. Per Marato laida mačiau kaip darė "lietuviškus sushius" paėmė apvirtą kopūsto lapą, įdėjo ryžių dar ten kažko ir gavosi toks visiškas balandėlis tipo sushis
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 02, 14:39)
Būtent Europos prekybos centre ir susigadinau lietuviško sushi įvaizdį kažkokie stipriai susukti kieti ritinukai, ir skonis labai šiaip sau nebūčiau geresnių valgiusi ir nežinočiau ko tikėtis - tai labai nepatiktų
O man tenai labai patiko sushi taip pat skanūs Akropolio "Kabuki" tenai kalifornietiški niam niam, ir prie Helios Dabar čia dar prisiskaičiau idėjų tai reiks pačiai pabandyt pasigamint su vyro pagalba, nes iš manęs kulinarė tai pravalna.
O to padėklio būtinai reikia? Ar be jo gaunas?
QUOTE(melana @ 2006 05 19, 15:30)
O man tenai labai patiko sushi taip pat skanūs Akropolio "Kabuki" tenai kalifornietiški niam niam, ir prie Helios Dabar čia dar prisiskaičiau idėjų tai reiks pačiai pabandyt pasigamint su vyro pagalba, nes iš manęs kulinarė tai pravalna.
O to padėklio būtinai reikia? Ar be jo gaunas?
O to padėklio būtinai reikia? Ar be jo gaunas?
man irgi patiko CUP ir Akropolyje o aš gamindama naudoju ne spec padėkliukus, nes man gaila 7Lt., o paprastą padėkliuką kurį galimą nusipirkti, kad ir už 2Lt., aišku jis didesnis, bet man gražiai gaunasi
esu mačiusi paprastų šiaudinių staltiesėlių - irgi tinka
ka tik google radau straipsni apie susio gaminima, ryzius, o as kvaisa prisipirkau visko dar pries puse metu ir vietoj to, kad internete pasiskaityciau pirma kaip jis daromas, pati griebiausi meno... Tai vietoj to, kad acta i ryzius pilciau, as juo bandziau apslakstyti juros dumbliu lapa susukti ta istizusi ir susiraiciusi lapa buvo sunkoka, bet manyciau skonis nuo to gal ir nenukentejo Dabar jau darysiu kaip reikia
Sušiukai gerai kai karšta. Va, kad ir šiandien darysiu vakarienei
O skaniausi sušiai ir visi kiti panašūs tvariniai, mano nuomone, tai: Vilniuje - Kabuki, Kaune - Yakata (čia išvis superiniai).
o čia trumpi ir aiškūs receptukai
O skaniausi sušiai ir visi kiti panašūs tvariniai, mano nuomone, tai: Vilniuje - Kabuki, Kaune - Yakata (čia išvis superiniai).
o čia trumpi ir aiškūs receptukai
O as tik baigiau valgyti sushi, bet mes is parduotuves, tai ne savos gamybos, nu bet man tai labai skanus Tik kad ten tik 10 gabaliuku buvo, tai mums su vyru kaip drambliams bonbonkes Kazkada daremes ir patys, nu bet man tai kas neskaniausia savos gamybos buvo tai tie lapai zali, nes kai valgai pirktinius, tai tie nori taip gerai atsikanda ir kazkaip ju beveik net nesijaucia, o kai mes darem, tai buvo fee Net sunku nupasakoti, bet kai valgem tai tie lapai vos ne elastingi tokie, nu gerai pakramtyt reikejo, kol susikramte. O jums taip nebuvo, niekaip jus tu lapu neapdojat pries naudodamos?
Kai šiek tiek pastovi, tai tas lapas pasidaro toks elastingesnis. Jei iškart valgyti, tai viskas lyg normaliai
O gal pas mus yra pirkt zalio tuno?As prisimenu Maskvoj buvom, tai ten Sushi...Mmmmm, kad ir be tu ryziu, supjaustyti dideli gabalai raudono tuno ir su soja niam niam kaip skanu
QUOTE(Milde @ 2006 07 05, 23:18)
O gal pas mus yra pirkt zalio tuno?As prisimenu Maskvoj buvom, tai ten Sushi...Mmmmm, kad ir be tu ryziu, supjaustyti dideli gabalai raudono tuno ir su soja niam niam kaip skanu
tai ar zalio ar raudono
QUOTE(Virdzinija @ 2006 07 06, 15:40)
tai ar zalio ar raudono
Kalbama, manau, ne apie spalva, o apie apdorojima.
O pas mus net sudytos lasisos nera, vien tik rukyta...
QUOTE(aitta @ 2006 07 07, 14:58)
Kalbama, manau, ne apie spalva, o apie apdorojima.
O pas mus net sudytos lasisos nera, vien tik rukyta...
O pas mus net sudytos lasisos nera, vien tik rukyta...
bet juk ir šviežios yra pirkti - česnakiuko, druskytės, pipiriukų - po poros dienų jau ir sūdytos lašišos turi