Super dyydelis ačiū Tikiuosi rytoj jau galėsiu papasakoti apie savo kulinarinį eksperimentą
Bandžiau ir aš Sushi.Dariau su lašiša ir agurku.Gavosi gerai,tik kitą kartą pilčiau daugiau ryžių acto į ryžius,nes kas valgo be sojos padažo,tam norisi daugiau skonio.
Man tai labai skanu i makius idėti citrinos gabalelį (gali būti prie lašišos arba ir vieną patį). Labai gaivus skonis
Ooo, o sakykit kiek kainuoja tuos visus produktus susipirkti?
QUOTE(krize @ 2006 04 20, 21:53)
Ooo, o sakykit kiek kainuoja tuos visus produktus susipirkti?
Na jei pirksi ikrus, aštuonkojus (kad ir konservuotus), lašišos, krevečių - tai tubūt brangoka bus aš pigiausiai išsiverčiu, dedama į suši kiaušinienę, žalius agurkus, dešreles ar keptą žuvį
As niekada neragavau sushi, ar tikrai labai skanu? Siap as valgau juros gerybes, zuvi, o sushi neteko ragauti. Daug kas gire, bet...
Tik tai neragauk iš Maximos, nes susigadinsi nuomone apie sushius totaliai - ten visiška nesamonė, nei kiek nepanašu į tikrus sushiukus. Geriausia būtų pirmą kartą juos valgyti arba restoranėlyje, arba pas ką nors, kas tikrai moka juos gaminti. Svarbiausia sąlyga yra šviežumas, nes pastovėjusių sushių skonis keičiasi, nebelieka to nerealaus ryžių skonio. Nepaskutinį vaidmenį vaidina Wasabis ir imbieras - jie yra būtini valgant sushi.
Dėl dešrelių sushyje tai nžn.. kam tyčiotis iš patiekalo. O sardelių į sushius niekas nebandė dėti, ar Panerio dešros?
Dėl dešrelių sushyje tai nžn.. kam tyčiotis iš patiekalo. O sardelių į sushius niekas nebandė dėti, ar Panerio dešros?
QUOTE(valiute @ 2006 04 25, 09:46)
As niekada neragavau sushi, ar tikrai labai skanu? Siap as valgau juros gerybes, zuvi, o sushi neteko ragauti. Daug kas gire, bet...
žmonės arba juos labai mėgsta, arba nekenčia man ne iš pirmo karto patiko.. bet paskui
QUOTE(yarrow @ 2006 04 28, 17:10)
Dėl dešrelių sushyje tai nžn.. kam tyčiotis iš patiekalo. O sardelių į sushius niekas nebandė dėti, ar Panerio dešros?
ar labai nusivilsi sužinojusi, kad Meksikoje nei sardelių, nei Panerio dešros nėra?
be to, ką noriu, tą ir dedu. Nebūtinas ir imbieras su Wasabi - taisyklių nėra, tai skonio reikalas
hm O tai, kad patiekalas būtų vadinamas sušių kas būtinai turi įeiti? Ryžiai, kuri eturi būti suspausti, o visą kitą nesvarbu? Kažkaip maniau jog suši tai ryžiai, žuvis..o dabar ir pasimečiau...
QUOTE(Asta @ 2006 04 29, 20:15)
hm O tai, kad patiekalas būtų vadinamas sušių kas būtinai turi įeiti? Ryžiai, kuri eturi būti suspausti, o visą kitą nesvarbu? Kažkaip maniau jog suši tai ryžiai, žuvis..o dabar ir pasimečiau...
Japonijoj gal kažkokios griežtos taisyklės yra, o man sušis - viskas, kas suvyniota į ritinėlį ir supjaustyta aišku, be ryžių neapsieinu - jie suklijuoja viską į vieną gaminį
Sveiki,
Vilniuje galima paragauti labai skaniu sushi Europos prekybos centrejaponiskam restorane.
Man labai patiko, pasirinkimas didelis.
Dabar vis gundausi pati namuose padaryt.
Bet vis susigundyti negaliu
Matyt sitam reikia pribresti.
Vilniuje galima paragauti labai skaniu sushi Europos prekybos centrejaponiskam restorane.
Man labai patiko, pasirinkimas didelis.
Dabar vis gundausi pati namuose padaryt.
Bet vis susigundyti negaliu
Matyt sitam reikia pribresti.
QUOTE(Nonna @ 2006 05 02, 12:16)
Vilniuje galima paragauti labai skaniu sushi Europos prekybos centrejaponiskam restorane.
Būtent Europos prekybos centre ir susigadinau lietuviško sushi įvaizdį kažkokie stipriai susukti kieti ritinukai, ir skonis labai šiaip sau nebūčiau geresnių valgiusi ir nežinočiau ko tikėtis - tai labai nepatiktų