Vakar pirmą kartą gaminau suši... Na ir nežinau net, ar patiko, ar ne... Gal tie be nori lapų skaniau
Kreivi, bet kaip pirmam kartui, tai visai pakenčiama
Labai skaniai atrodo
Aš šiandien norėjau pabandyt pasidaryt, bet akropolio maksimoj neradau nei jūros kopūstų, nei bambukinio padėkliuko, nei wasabi
p.s. ieškojau japonų skyriuj, gal ne ten reikėjo
Padėkliukų mačiau yra ir ,,Saulutėje"
Sonatina, gražumėlis! Ar žuvytė parūkyta, ar sūdyta, ar visai žalia?
Vakar buvau japonų restorane, jūrų gėrybių prisisveičiau grįžus iškart antialerginių išgėriau, nes nuo jūrinių produktų alergizuotis pradėjau
dar iš japoniškų mėgstu apkeptus sushi - surutulioja ritinį, į džiūvesėlius - ir apkepa
Vakar buvau japonų restorane, jūrų gėrybių prisisveičiau grįžus iškart antialerginių išgėriau, nes nuo jūrinių produktų alergizuotis pradėjau
dar iš japoniškų mėgstu apkeptus sushi - surutulioja ritinį, į džiūvesėlius - ir apkepa
QUOTE(Sonatina @ 2006 03 19, 20:31)
O kas tie 'nori'
QUOTE(Sonatina @ 2006 03 19, 22:49)
Nori - tai jūros dumblių lakštų, į kuriuos vyniojama, markė.
Pasakykit man, prašau, kas nors parduotuvę Vilniuje kur tų lakštų galima būtų įsigyti, nu nerandu niekur nors tu ką , gal ne tuose skyriuose ieškau
Labai ačiū už atsakymą , o gal galima konkrečiau apibūdint kaip atrodo (na koks įpakavimas ar užrašai), pati tai netingėčiau pažiūrinėt, bet kaip dabar vyriokui apibūdint ko ieškoti?