Sveikos
Be reikalo turbut uzsukau i jusu tema taip velai, nes taip uzsimaniau susi, kad nezinau kaip islaukti ryto . Reiks rytoj mauti i parduotuve ir gamintis, nes jus cia tiek skanestu pridejote kad sedziu ir seile varvinu, nu tikrai skaniai atrodo.
As tik toki klausimeli turiu, ar kuri esate dariusi susi su suriu, nes kai valgiau kazkur maciau kad ieina i sudeti, tik kazin koks ten tas suris
Ai ir dar norejau paklausti ar kai tuos ryzius isverdate ir dedate ant to lapo ar juos reikia atvesinti ar siltus reikia deti? Ir ar kai susukate susi ar reikia juos kazkiek palaikyti salta kad sustengtu,ar is kart galima valgyti?
Ryžius tai reik atvėsinti. Gi juos rankomis ant nori dedi. Tai tiesiog neatvėsintų nesudėsi ten O susuktus tai mes iškart pjaustom ir valgom
Su tuo sūriu tai kaip tik ryt ir bandysim daryt. Restuoranuose rašo, kad ten Philapelphia cheese. Man jis labiausiai į tas visas Rama Bonjour panašus Tai va su juo ir bandysim daryti
Su tuo sūriu tai kaip tik ryt ir bandysim daryt. Restuoranuose rašo, kad ten Philapelphia cheese. Man jis labiausiai į tas visas Rama Bonjour panašus Tai va su juo ir bandysim daryti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 20, 22:11)
dekui
QUOTE(skgreta @ 2009 02 20, 23:46)
As tik toki klausimeli turiu, ar kuri esate dariusi susi su suriu, nes kai valgiau kazkur maciau kad ieina i sudeti, tik kazin koks ten tas suris
Ai ir dar norejau paklausti ar kai tuos ryzius isverdate ir dedate ant to lapo ar juos reikia atvesinti ar siltus reikia deti? Ir ar kai susukate susi ar reikia juos kazkiek palaikyti salta kad sustengtu,ar is kart galima valgyti?
nesu dariusi, bet maciau kaip dare ir valgiau ten deda (tepa) philadelphia suri, tokia nedidele juostele tik, taigi kitu ingridientu butinai reikia.
ryzius reikia deti atvesintus, kai suvynioji nieko saldyti nereikia, suvynioji, pjaustai ir valgai
QUOTE(Llaume @ 2009 02 20, 19:46)
Niekaip nerandu wasabi milteliu, skirtu gaminti wasabi pastai. Sako, kad jis naturalesnis ir tikresnis. Gal kas mate, kur ju butu galima isigyti Kaune?
Tos pastos tubeleje klaiki sudetis. Labai daug visokiu e ir sintetiniu priedu.
Tos pastos tubeleje klaiki sudetis. Labai daug visokiu e ir sintetiniu priedu.
O as pirkau pramones maximoje
sakykit, merginos, kiek vienam susio ritineliui reikia ryziu?
QUOTE(rytoj @ 2009 02 21, 00:52)
Ryžius tai reik atvėsinti. Gi juos rankomis ant nori dedi. Tai tiesiog neatvėsintų nesudėsi ten O susuktus tai mes iškart pjaustom ir valgom
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 21, 12:40)
nesu dariusi, bet maciau kaip dare ir valgiau ten deda (tepa) philadelphia suri, tokia nedidele juostele tik, taigi kitu ingridientu butinai reikia.
ryzius reikia deti atvesintus, kai suvynioji nieko saldyti nereikia, suvynioji, pjaustai ir valgai
dekui mergaites uz atsakymus , bandysiu ir as tuos sushi lypdyti, noriu MB padaryti staigmena, tikiuosi gausis man kas nors
nu va viska supirkau, ir pradedu daryt palinkekit sekmes
QUOTE(korcula @ 2009 02 20, 20:43)
Labas vakaras, na mes wasabi miltelius pirkome Rimi parduotuveje, toje kuri yra PC Savas. Metalinė apvali dėžutė, priekis salotinės spalvos, o kita pusė - violetinė. Tikrai užteks ilgam.
Mudu su vyru taip pat mėgstame pasidaryti suši, bet vis neprisiruošiu nufotografuoti.
Mudu su vyru taip pat mėgstame pasidaryti suši, bet vis neprisiruošiu nufotografuoti.
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2009 02 20, 23:19)
as pirkau Maxima bazej Veiveriu g., bet siaip lyg ir IKI parduotuvese esu ju macius
Aciu . Su Jusu pagalba manau, kad dabar tikrai ju rasiu
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2009 02 21, 16:35)
O as pirkau pramones maximoje
Kurioje? Akropolio maximoje neradau
QUOTE(Llaume @ 2009 02 21, 18:34)
Cia toje kur prie bazes.
viskas pavyko puikiai ryt įkelsiu foto
QUOTE(Famili @ 2009 02 22, 12:38)
Labai graziai atrodo