Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(kutikutule @ 2009 02 16, 21:36)
viskas ko reikia (isskyrus sushiu idara) yra vienoj vietoj: ryziu actas, susi ryziai, vyniojimo lapai, imbieras, soja, vasabi krieniukai. as tai naudojau susi ryzius, nzn ar su paprastais kas gautusi  unsure.gif  siaip idomus visas procesas,o susiu snd prisivalgiau porai menesiu i prieki  lotuliukas.gif

as irgi naudoju sushi ryzius, is paprastu manau nelabai kas gautusi g.gif

o as ju negaliu atsivalgyti, valgyciau ir valgyciau ax.gif
Atsakyti
aš tai ryžius pirkau profesionalų virėjų parduotuvėj, Basanavičiaus gatvėje, bet nepastebėjau skirtumo tarp jų ir Skanėjos suši ryžių. Pirksiu Skanėjos dabar, kažkokie jie man net skanesni pasirodė. Esmė vis tiek ryžių išplovime iki skaidraus vandens.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 18, 16:12)
aš tai ryžius pirkau profesionalų virėjų parduotuvėj, Basanavičiaus gatvėje, bet nepastebėjau skirtumo tarp jų ir Skanėjos suši ryžių. Pirksiu Skanėjos dabar, kažkokie jie man net skanesni pasirodė. Esmė vis tiek ryžių išplovime iki skaidraus vandens.

O man skanejos nepatinka, pirkau ju keleta kartu, bet nieko ypatingo. Man geriausi yra IKI parduotuvese parduodami sushi ryziai, tokiam baltam ipakavime, ant jo sushiai parodyti. Apie 10-11lt kainuoja, bet negaila kai nori, kad gerai gautusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 18, 16:12)

o as neziuriu koks vanduo, kelis kart perplaunu ir psio ax.gif o iseina thumbup.gif
Atsakyti
skanėjos ryžius reikia tik geriau pavirti ir daugiau plauti, man jie net skanesni būna g.gif o tiek kur specializuoti tai man patonka tuo, kad apvalūs būna ir labai balti, vaizdas sušiukų skanesnis būna mirksiukas.gif tai kai svečiam ruošiu tai darau iš brangesnių, o namie ir su skanėjos labai skaniai valgom thumbup.gif
Atsakyti
as gimtadienio proga darysiu sushi. žmonių bus apie 10, kaip galvojat ar man užteks 50 NORI lapų ? nes man atrodo maximoje pakuotėje jų tiek. ar mažiau imt?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 02 19, 09:07)
as gimtadienio proga darysiu sushi. žmonių bus apie 10, kaip galvojat ar man užteks 50 NORI lapų ? nes man atrodo maximoje pakuotėje jų tiek. ar mažiau imt?

Įsivaizduok iš 50 nori tau gausis 400 suįiukų, tai po 40 kiekvienam blink.gif Man tai čia žiauriai daug. Aš jeigu labai jau alkana gal 20 ir suvalgyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 02 19, 09:07)

tikrai uzteks ir dar liks, mes turim 50 tai per 3 kart dar neiveikem, tiesa tik viena karta dariau 8 zmonem, o siaip tik 2 valgom. Juk darysi ne tik Maki, bet ir Nori mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

matau, apie ryžius diskutuojate...
aš iš pas mus pirktų ryžių niekada nieko doro nepadariau, arba per dag sulipo, arba buvo birūs, nors užrašyta - suši ryžiai....
geriausi yra Basmati ryžiai(čia ko gero ryžių rūšis), nes yra skirtingų gamintojų Basmati ryžiai.....
bet verdu kol kas iš Rygos atsivežtų VALDO Basmati ryžių, liuksiškai išeina, pas mus jų kol kas nemačiau.....

et, pasiilgau skanių nuotraukėlių
user posted image
Atsakyti
Ir as sushio vel noriu nors neseniai dariau. smile.gif Saldytuve dar turiu krabu lazdeliu, sakau gal reikes vel pasidaryti... pagalvojus tai net seiles bega hahaha drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kauke26: 19 vasario 2009 - 15:19
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 19, 15:19)
Ir as sushio vel noriu nors neseniai dariau. smile.gif Saldytuve dar turiu krabu lazdeliu, sakau gal reikes vel pasidaryti... pagalvojus tai net seiles bega hahaha drinks_cheers.gif

man irgi drinks_cheers.gif
siandien darysiu vakarienei, kirsim su MB net ausys links blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 19, 16:19)

va va..... drinks_cheers.gif
Atsakyti