Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Va mano sušiai biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Maciau kaip Lidija Rasutis per tv rode kaip sushius daro ir ji ta nori lapa virs liepsnos palaike. cia kam? jus irgi taip darot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 15, 17:13)
Stai mano sushiukai,gaminau vakar wink.gif ax.gif

Man labiausiai patinka Californian rolls, tokius ir gaminu wink.gif

ajajai kokie grazuoliai wub.gif

QUOTE(convict @ 2009 02 15, 22:18)
Va mano sušiai biggrin.gif

gaila, kad tokios mazos nuotraukos sad.gif
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 15, 23:14)
Maciau kaip Lidija Rasutis per tv rode kaip sushius daro ir ji ta nori lapa virs liepsnos palaike. cia kam? jus irgi taip darot? g.gif

as taip nedarau, nzn kokiu tikslu ji kaitino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 16, 09:57)

gaila, kad tokios mazos nuotraukos sad.gif

Paspausk ant nuotraukos pasididins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 02 16, 11:17)
Paspausk ant nuotraukos pasididins mirksiukas.gif

thumbup.gif sushiukai thumbup.gif
Atsakyti
nagi ir as susiruosiau pagliau siandien pagamint susiukus. blush2.gif skonis neblogas, formos nlb taisyklingos blush2.gif blush2.gif bet kaip pirmam kartui visai nieko, bet labai jau daug su jais cackes pacackes smile.gif

http://s251.photobuc...nt=DSCF6081.jpg
Atsakyti
Grazuciai, skaniai atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 16, 18:54)
nagi ir as susiruosiau pagliau siandien pagamint susiukus.  blush2.gif  skonis neblogas, formos nlb taisyklingos  blush2.gif  blush2.gif bet kaip pirmam kartui visai nieko, bet labai jau daug su jais cackes pacackes  smile.gif

skaniai atrodo, o darbelio tai siek tiek yra, bet po to kaip skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 16, 18:54)
nagi ir as susiruosiau pagliau siandien pagamint susiukus.  blush2.gif  skonis neblogas, formos nlb taisyklingos  blush2.gif  blush2.gif bet kaip pirmam kartui visai nieko, bet labai jau daug su jais cackes pacackes  smile.gif

http://s251.photobuc...nt=DSCF6081.jpg

wub.gif wub.gif wub.gif grazuciai
Atsakyti
na va, as irgi esu viena iš sushi maki mėgėju, bet namuose daryti dar neteko, bet jau prisiruošiau. tik dabar norėčiau šiek tiek info: kokius perkat ryžius? mačiau Maximoje apie 10 lt kainuoja Sushi ryžiai, ar jus juos naudotat? ir kur yra pirkt acta ryžių?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 02 16, 22:29)
na va, as irgi esu viena iš sushi maki mėgėju, bet namuose daryti dar  neteko, bet jau prisiruošiau. tik dabar norėčiau šiek tiek info: kokius perkat ryžius? mačiau Maximoje apie 10 lt kainuoja Sushi ryžiai, ar jus juos naudotat? ir kur yra pirkt acta ryžių?

viskas ko reikia (isskyrus sushiu idara) yra vienoj vietoj: ryziu actas, susi ryziai, vyniojimo lapai, imbieras, soja, vasabi krieniukai. as tai naudojau susi ryzius, nzn ar su paprastais kas gautusi unsure.gif siaip idomus visas procesas,o susiu snd prisivalgiau porai menesiu i prieki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 15, 17:13)
Stai mano sushiukai,gaminau vakar wink.gif ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Man labiausiai patinka Californian rolls, tokius ir gaminu wink.gif

swoon.gif nerealu

o man tai vis niekaip neišeina MAKI sususkti taip, kaip noriu.
kad nesigautų "sraigė".
be to dar matyt per mažai suspaudžiu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 17 vasario 2009 - 10:41