Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Diancikas @ 2009 02 14, 08:49)

Man labiausiai šitma filmuke ant galo užstrigo kad suši kandamas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 14, 21:04)
Sian pirma karta gaminau sushius smile.gif Ir gavosi lb skanus  tongue.gif  Be to pavyko maloniai nustebinti brangiausiaji. Dariau su tunu, krabu lazdelem ir ikrais, dar dejau avokado, agurko. Nemoku foto ikelti, tai palieku nuorodele http://picasaweb.goo...noVakarasSushi#
Beje, kazkas skundesi, kad gaunasi panasiau i sraiges nei i suktinukus. Tai patariu ryzius deti ant puses arba siek tiek daugiau nei puses nori laksto, ir idara deti arciau krasto smile.gif

Tikrai Valentinas turejo likti suzavetas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 14, 21:04)
Sian pirma karta gaminau sushius smile.gif Ir gavosi lb skanus  tongue.gif 

wub.gif super vakaras

QUOTE(convict @ 2009 02 15, 11:17)

acha, man irgi sitas uzstriko, kai pamaciau, kad ji kanda sushi blink.gif
Atsakyti
Knygų mugėj Japonijos ambasados skyriujeknygose tiek gražių suši prisižiūrėjau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 14, 12:31)
nerealus filmukas  4u.gif nu bandysiu taip sukt šį savaitgalį, prisipirkau ryžių sušinių  tongue.gif

bet geras, čia tą pusę perpjauna į 3 dalis o ne į 4.

Dariau tokius mazuliukus - super gavosi !!! cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 14, 18:20)
Taip, taip daikonas  drinks_cheers.gif Pavadinimas buvo uzkrites ax.gif

Taip ir galvojau kad kažkas panašaus smile.gif Labai trūksta man jo valgant namie susisuktą sušį...
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 15, 12:55)
acha, man irgi sitas uzstriko, kai pamaciau, kad ji kanda sushi  blink.gif

Esu bandžiusi kąsti ir aš, bet kad nieko gero iš to nesigavo - neina gi to dumblio taip paprastai perkasti g.gif
Atsakyti
Tai kad sušiukai ir nekandami bigsmile.gif
Aš vakar irgi dariau, einu sukelsiu nuotraukas į kompą, ir tada jum parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 02 15, 14:09)
Tai kad sušiukai ir nekandami bigsmile.gif
Aš vakar irgi dariau, einu sukelsiu nuotraukas į kompą, ir tada jum parodysiu mirksiukas.gif

thumbup.gif laukiam
Atsakyti
Stai mano sushiukai,gaminau vakar wink.gif ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Man labiausiai patinka Californian rolls, tokius ir gaminu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 02 15, 04:17)

Ten buvo gabaliukai dideli, nebūt jai tilpę burnon smile.gif Mane nervina kai sushi dideli doh.gif
Atsakyti
O Lietuvoje lengva gauti tu mazu lasisos ikru susiams? Na TR tai jau lengviau i Japonija nuvaizuot nei ju rasti!!!

Mes vakar buvom Japonu restorane Stambule, tai susiai ir siaip maistas buvo tiesiog nuostabus! Susiai buvo mazi ir tikrai man labiau patiko, nes as visada gamindavau gana didelius, bet nuo siol tik maziukus!!! Na aisku dabar gaminsiu tik po Velyku grizus i LT ir isigyjus reikiamu dalykeliu!!!

Dae Japonas sefas valentino dienos proga visoms porelems padare po dvi sirdeles formos susius, tai buvo labai skanu ir grazu!
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 15, 13:11)
Knygų mugėj Japonijos ambasados skyriujeknygose tiek gražių suši prisižiūrėjau  karsta.gif

Aha, as irgi ax.gif gaila, kad ten tos knygos tik ekspozicines buvo, ne pardavimui doh.gif
Atsakyti